Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόνοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς λέμε!!!!!!

Ενα comeback μετά από καιρό αλλα κάτι δεν μ`αρέσει

7636_zpsukvjnjms.jpg

12152_zpsebzvpg4m.jpg

Λοιπόν η καινούργια μέτρηση είναι με στοκ ρολόγια και η προηγούμενη με ρολόγια 1180/1600

12751_zpsy3imfnm0.jpg

Οχι δεν είναι φυσιολογικό

12956_zpsyol9ufkm.jpg

• Like 6
  • Απαντ. 25,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1777

• ultraex2003

1510

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Πόνοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς λέμε!!!!!!

ελα λεμε φρεσκα σημερινα :-D  !!!!!!

Δυνατά παίδες!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα κάνω μια πλήρη επανεγκατασταση στους drivers γιατι κάτι δεν μου κάθεται καλά.[/quote

Tι δε σου καθετε bro!!;

Mε 3X 290X και τον 8320 στα 5.0 γυρω στα 14500 εκανε ενας fire strike στο hwbot!!

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω μια πλήρη επανεγκατασταση στους drivers γιατι κάτι δεν μου κάθεται καλά.[/quote

Tι δε σου καθετε bro!!;

Mε 3X 290X και τον 8320 στα 5.0 γυρω στα 14500 εκανε ενας fire strike στο hwbot!!

Που πάω τότε ο καραμήτρος εεεεε??

Μπαααααα το βλέπω χλωμό Μαικ

Δημοσ.

Με 2 βέβαια 290 αλλα έχουμε διαφορά ενώ στα άλλα όχι.Αρα στις μεγάλες αναλύσεις πάνε καλά οι 2 290

Και στα 3 τέστ του firestrike /firestrike extreme /firestrike ultra αλλά και γενικά είναι πιο δυνατές οι 2 r9 290 από την 980ti.Και σε in-game καταστάσεις όταν το scaling του crossfire λειτουργεί καλά τότε είναι πιο πάνω οι δύο r9 290 απ' ότι η 980ti.

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση, τώρα που έχω μνήμες στα 2400mhz, το nb speed το έχω αφήσει στο auto και είναι στα 1800mhz, το ίδιο nb είχα και με τις 1600αρες. Πρέπει να το ανεβάσω και αν ναι σε τι επίπεδα ;

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση, τώρα που έχω μνήμες στα 2400mhz, το nb speed το έχω αφήσει στο auto και είναι στα 1800mhz, το ίδιο nb είχα και με τις 1600αρες. Πρέπει να το ανεβάσω και αν ναι σε τι επίπεδα ;

Δε ειναι απαραιτητο να ανεβασεις nb για καθε μερα !!

Τωρα στη περιπτωση σου πχ παιξε με παραπανω nb και οσο παει ...αν παει χωρις ρευμα και δες σε τιποτα bencaκια τυπου cinebench κλπ αμα τσιμπησεις τιποτα!!

Ο συνδυασμος fsb+nb εδινε παντως!!

Δημοσ.

Δε ειναι απαραιτητο να ανεβασεις nb για καθε μερα !!

Τωρα στη περιπτωση σου πχ παιξε με παραπανω nb και οσο παει ...αν παει χωρις ρευμα και δες σε τιποτα bencaκια τυπου cinebench κλπ αμα τσιμπησεις τιποτα!!

Ο συνδυασμος fsb+nb εδινε παντως!!

Ξεχνας οτι παιζει APU και πιθανον να χασει πολυ σε σταθεροτητα  :-D

Το NB μονο του ανεβαινει οταν βαλεις μνημες απο μια συχνοτητα και πανω στα 2400 μνημες δεν μπορεις να επιλεξεις 1800 NB γιατι κανονικα το κλειδωνει σαν επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...