alldaynews Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ρε Μπάμπη βουλωμένο γράμα διαβάζεις μου φαίνεται χαχαχαχα αδελφε κανε κατι δε παει αλλο........... !! με το μικρο θηριο .......!!! το μεγαλο πουληθηκε !!!!! παμε για αλλα γουστα !! 16k.JPG 9k.JPG Πότε τα έδωσες ρε θηρίο.Πάμε για άλλα!!! Ο 3570Κ στα 2800 και τσακίζει τον 8370 στα 5.Τι να πω Τζούφιοι οι πυρήνες αλλα τόσο.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ρε Μπάμπη βουλωμένο γράμα διαβάζεις μου φαίνεται χαχαχαχα Πότε τα έδωσες ρε θηρίο.Πάμε για άλλα!!! Ο 3570Κ στα 2800 και τσακίζει τον 8370 στα 5.Τι να πω Τζούφιοι οι πυρήνες αλλα τόσο.......... οχι ρε συ μη μας παρουν με τις πετρες κοντα 5.0 τωρα το ειδα με το delid μου ειμαι !! απλα εκατσε το σκρινακι στην αλλαγη συχνοτητας με offset παιζω !!! ναι τα εδωσα τα σιχαθηκα τα 4 θελω 6 cores αλλα κρατιεμε !!!!!!!!!!!!!!!!! ακομα !!!!!!! εδιτ ¨> οχι 4.8 ειμαι λαθος μου !! μπερδεψα τα σκριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Allday πια 2800, στα 2800 ήταν εκείνη την στιγμή επειδή bounchαρε το clock, αν δεις στο multiplier λέει x48, στα 4.8 ήταν, είπαμε 200 mhz διαφορά είναι ο i5 με τον fx σου στα 5 chill . Oι fx είναι παππούδες, ο παλιός είναι αλλιώς, οι i5 είναι νέοι και ωραίοι, ο κάθε cpu έχει την χάρη του είπαμε. Ο ένας είναι για benchmarks και games επειδή εκεί σπέρνει, δηλαδή ο i5 και ο fx από την άλλη είναι τριαξονικό, φόρτωσέ του ότι θες και θα τραβάει κιάλλο, ειδικά στα 5 ghz που είναι σαν 4790k 4 ghz με κλειστό turbo απλά σκίζει. Σε benchmarks όντως και εγώ που βλέπω ψιλοτρελαίνομαι που είναι πιο πίσω ο fx στα 5 κιόλας, αλλά είναι λόγω του χαμηλού single core, μην ξεχνάς πως οι fx έχουν αρχιτεκτονική τύπου server . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Είπα και γω.Προς στιγμή τρομοκρατήθηκα Mult1 είδα νούμερο και έπαθα σοκ Για πόσο θα κρατηθείς δεν ξέρω :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, ένα module ανοιχτό στα 4.7 με 1.428v σούπερ σταθερός με μία ώρα και δεκατρία λεπτά prime blend. Για παραπάνω με κόβει η ψύξη, δεν με καίει ωστόσο η αλλαγή ψύκτρας τώρα πια όπως πριν κάτι μήνες, όποτε είναι βλέπω. Πάντως σε σχέση με την asus throttling δεν έχω σε αυτά τα ghz, ωστόσο θα έβγαζε 2.00 pts multi στο cb11.5 και 1.22 single, μιας και με την asus χτύπαγα 3.91 σε multi με τους 4 πυρήνες, όμως η gigabyte έχει το εξής θέμα, bounchαρει το base clock από τα 100 mhz στα 99-99.5-99.8-100 και έχω λίγο χαμηλότερο σκορ, κάτι που δεν είχα με την asus, αλλά σε γενικές γραμμές no problem at all : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κατι τσιμπησαμε μετα απο μια φρεσκια εγκατασταση των win10... Στα ιδια ρολογια 1355/1660: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά είναι γλέντια!!!!!!!!Ετσι για να μπει καλά η νέα χρονιά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Είπα και γω.Προς στιγμή τρομοκρατήθηκα Mult1 είδα νούμερο και έπαθα σοκ Για πόσο θα κρατηθείς δεν ξέρω :-D 5 λεπτά διαβάζω και δεν καταλαβαίνω το τελευταίο, explain . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Να πάει να πάρει Χ99 γιατι λέγαμε να πάμε στους πιο καινούργιους Ιntel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κατανοητόν τώρα πια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Να πάει να πάρει Χ99 γιατι λέγαμε να πάμε στους πιο καινούργιους Ιntel skylake E !!!!!!!! δε ειπαμε τι μου το χαλας τωρα !!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ακυρο Skylake e λέγαμε :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Ευτυχισμενο το 2016!!! Τις καλυτερες ευχες μου σε ολα τα παιδια του forum επισης καλα κλοκια να χουμε με τη νεα χρονια !!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ και εύχομαι το 16 να είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους!!!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονια παλικαρια και κοπελιες! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα