Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θα ήθελα να δώ ένα@4Ghz τεστ...ή και περισσότερο.Μετά θα πάρω φόρα και θα πετάξω την 4870 έξω απο το παράθυρο.Αν έχει και ευνοϊκό τυφώνα,παίζει να φτάσει μέχρι τα κεντρικά της Ati στην άλλη άκρη του Ατλαντικού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Έλααααααα, χαλάρωσε, άλλη φάση το 3D Mark κι άλλη τα games όπως ξέρεις :Ρ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Θα ήθελα να δώ ένα@4Ghz τεστ...ή και περισσότερο.Μετά θα πάρω φόρα και θα πετάξω την 4870 έξω απο το παράθυρο.Αν έχει και ευνοϊκό τυφώνα,παίζει να φτάσει μέχρι τα κεντρικά της Ati στην άλλη άκρη του Ατλαντικού... And why is that? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) And why is that? Coz my pride will be deeply hurt,not to mention my wallet... >Δέν πιστεύω να κάνεις δοκιμές... έτσι; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2009 από Tenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Στο σύστημα του boyfriend Sssh μην μας ακούσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Τα ρολόγια της 280 δέν βλέπω πουθενά...SLI ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 ναι SLI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Στο σύστημα του boyfriend Sssh μην μας ακούσει! lol πάω να του τα πω αμέσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Coz my pride will be deeply hurt,not to mention my wallet... >Δέν πιστεύω να κάνεις δοκιμές... έτσι; Oh...συλλυπητήρια μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) τρομαξα κι εγω ο 920 τετοιο σκορ.. αμα ειναι με sli οκ.. με 20 βαθμους κατω με τα καινουργια parts ωρα να φτασει ο 940 στα 4+ ανετα.. γιατι ανεβηκε ο ανταγωνισμος στα 3.98 ο 940 παντα στους 50-55 σε νορμαλ χρηση με νερο ειναι καλη θερμοκρασια? max 91 στο stability test και κατω απο τους 80 την περισσοτερη ωρα και οταν ανεβαινε επεφτε σχεδον αμμεσα.. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2009 από swiftech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 oριστε και τα δικα μου scores :-) με ζορισε λιγακι η τσαπα(-τσουλα) mobo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 oριστε και τα δικα μου scores :-) με ζορισε λιγακι η τσαπα(-τσουλα) mobo Ωραια σκορακια Μπορεις να τρεξεις και ενα 3d mark 2001; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 σημερα ειναι η μερα μου Ωραια σκορακιαΜπορεις να τρεξεις και ενα 3d mark 2001; ναι αν βρω χρονο θα τρεξω.... (συμβουλη: να τρεχεις καλητερα το 3dmark 06 ειναι το πιο διαδεδομενο....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ουφ επιτέλους βρήκα λίγο χρονο και πειραματιστηκά με τον 920..... Τέλικα η xigmatek ήταν όντως πολύ λίγη για τον i7 και μπήκε πάνω μία true black..... Λοιπόν μέχρι στιγμής εχω καταλήξει για 24/7 ως φαίνεται στο screen. Η μητρική σπέρνει... χωρίς πολλά πολλά έφτασε σχετικά ανετα το 215 fsb και μάλιστα με το bios να είναι σχετικά πρώιμο ακόμη και η foxconn να έχει στα σκαριά κάτι πολύ καλυτερο.... Ο 920 με απογοήτευσε λίγο.... Mε δυσκόλεψε αρκετά για να φτάσει τα 3.500 Mhz 100% stable. Θέλει αρκετό ρευματάκι (1,4 V) με αποτέλεσμα ακόμη και η True Black να τον κρατάει οριακά μετά απο μερικές ώρες prime στους 70 C. Οπότε οτιδήποτε παραπάνω θα είναι μόνο για benches δυστυχώς. Από άλλες ρυθμίσεις είμαι με VTT στα 1,55V, QPI PLL στα 1,997V και τις μνήμες με 1,69V. Τα υπολοιπα πιστέυω ότι φαίνονται και στην φώτο. Το score στο 3Dmark έγινε με μία 4850 @ 690/1100. Αναμένεται και συνέχεια........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μου φαινεται χαμηλο το σκορ για τον 920.. βεβαια εχεις και την 4850. Στα windows σε νορμαλ χρηση τη θερμοκρασιες εχεις? τις μνημες στα ποσα τις τρεχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα