ultraex2003 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 53 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι ,απλα ο retromaniac συγκρινε με το δικο σου αλλα αυτος ειχε dlss on μαλιστα αμα βαλω και εγω high τοτε ανοιγει το fg 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε μαλιστα αμα βαλω και εγω high τοτε ανοιγει το fg Aν θυμαμαι καλα οταν ανοιγεις το benchmark σε ρωταει αν θες να ανοιξεις fg ,εκει πατας οχι και μετα τρεχεις το bench χωρις να αλλαξεις τπτ οπου αν θυμαμαι καλα τρεχει με fsr/dlss quality, ανα αλλαξεις το οτιδηποτε στο γυριζει απο high σε custom. Στην ουσια ειναι το τελευταιο που εχεις τρεξει πιο πισω Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από akoinonitos
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Aν θυμαμαι καλα οταν ανοιγεις το benchmark σε ρωταει αν θες να ανοιξεις fg ,εκει πατας οχι και μετα τρεχεις το bench χωρις να αλλαξεις τπτ οπου αν θυμαμαι καλα τρεχει με fsr/dlss quality, ανα αλλαξεις το οτιδηποτε στο γυριζει απο high σε custom. Στην ουσια ειναι το τελευταιο που εχεις τρεξει πιο πισω ναι λαθος δικο μου μπερδευτικα το fg το εχω κλειστο στο run αυτο το fsr ειναι ανοικτο στο high στο προηγουμενο τελευταιο run 1440p τα εχω ολα ανοικτα fg /fsr Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από ultraex2003 1
Retromaniac Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ναι ,απλα ο retromaniac συγκρινε με το δικο σου αλλα αυτος ειχε dlss on Α οκ, έτσι εξηγείται. 1
Retromaniac Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Μαμά τελείως. Μέχρι και τα rgb κλειστά Μόνο expo. PBO κλειστό. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Retromaniac 1
STORM1978 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Top 100 in Enthusiast League! No. 89! Not bad για 2 γενιές πίσω... 2
Retromaniac Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 8ος στο κόσμο στο 3d mark cpu profile. Και μόνο στο max threads έχασα, στα άλλα είμαι μπροστά από τον 1ο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα