alldaynews Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παρατήρησα πως τρέχοντας το cinebench από τον ssd είχα καλύτερα αποτελέσματα απ`οτι το έτρεχα στον μηχανικό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Max ρολόγια στην GPU: Test: Firestrike - 3DMARK11 - Valley cpu : 4.7ghz - stock - stock 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ενδιαφέρεται κάποιος για Z97 SOC Force , πουλάω τη δική μου. Προσεχώς επίσης και μνήμες ειδικά για bench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω πληρωσα αλλες υποχρεωσεις και θα παρω αργοτερα μητρικη τωρα θα βολευτω με μια μοναδα core 2 duo που εχω. (Οικογενεια και παιδια δεν ηθελα; καλα να παθω που να μεινουν λεφτα για μητρικες) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σε καταλαβαίνω Λευτέρη αλλα όταν ξυπνάς και βλέπεις αυτές τις μουρίτσες δεν συγκρίνεται με τίποτα.Και γω 2 έχω δίδυμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Να σας ζησουν παιδια. Τασο ποσο την δινεις την soc; αριστη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkinvest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα παγκοσμιο ρεκορ εγινε μολις στο Catzilla 720P, με τρεις αεροψυκτες Titan X EVGA SC. Παραλληλα ειναι και δεκατο στον κοσμο ανεξαρτητως τροπου ψυξης των καρτων ( αερας, νερο, LN2 ). Με χαρα σας το παρουσιαζω. 80.000 ποντοι ! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 B e a s t απλά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα μου δανεισε η αδερφη μου και πηρα την SOC FORCE 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkinvest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω φιλοι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Απίστευτο σκορ από ένα απίστευτο μηχάνημα.Αλλά αν δεν βάλει και το χεράκι του ο μάστορας.Πολλά πολλά μπράβο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkinvest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μεχρι τελος Οκτωβρη ο επεξεργαστης αποκτα ψυξη με Cascade. Minimum αναμενομενο clock 5.7-5.8ghz. Επισης μπαινουν chillers στις Titan X. Θα κλαψει και ο κωλος της μαιμους... Αναμεινατε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα πρεπει να βρω καπακι για το κουτι χωρις τζαμι γιατι αυτο το χρυσοπορτοκαλι χρωμα ειναι αηδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εμενα αυτο το χρωμα μου αρεσει. αρκει να ταιριαζει με ραμ και καρτα γραφικων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το χρυσοπορτοκαλί είναι όλα τα λεφτά btw, θυμίζει ktm . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα