wert Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ένα περσικό χαλί και ένα γάτο περσίας ... Θα βρεί σίγουρα και σε καλή τιμή.
1980 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 εχει κατι περιεργα ποτα με ριζες απο φυτα μεσα που κανουν πολυ καλο στον οργανισμο. δεν θυμαμαι πως λεγονται.
wert Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 αυτος ρωταει αν αξιζει να του φερουν κατι , οχι τι :-P Φυσικά και αξίζει. Ενα καπέλο που γίνεται και τηγάνι
ferongr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 εχει κατι περιεργα ποτα με ριζες απο φυτα μεσα που κανουν πολυ καλο στον οργανισμο. δεν θυμαμαι πως λεγονται. Τζινσενκ? Αυτο πρεπει να εννοεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Πάρε ένα Κινέζο ώστε να μπορείς να κολλήσεις τους εχθρούς σου SARS (south park, 7ος κύκλος, Red Man's Greed)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Bασικά για να μην κάνουν πάρτυ οι τελωνιακοί εγώ μόνο τίποτε βότανα-παραφαρμακευτικά θα του έλεγα να μου φέρει. Ξέρεις, ακουστικό χόρτο κόκκινου δράκου, νεφρό Πάντα, μάτια φάλαινας κλπ κλπ. Έχουν παράδοση να δολοφονούν ότι κινείται και έχει την πλάτη στον ουρανό. Φάε τώρα που προλαβαίνεις. Υ.Γ Ρώτα τον φίλο σου αν έκανε εμβόλια γιατί το πιθανότερο είναι να σου φέρει τελικά καμιά φυματίωση.
louben Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Απο ρουχα εχει οτι θελεις απομιμησεις και μη σε παρα πολυ φτηνες τιμες. Ηλεκτρονικα εχει επισης τα παντα τα γνησια φτηνοτερα απο την ελλαδα και επισης "γνησια" β διαλογης σε τιμες ξεφτιλα αλλα. 1)Δεν εχουν εγγυηση. 2)Μπορει να βγουν σκυλια μπορει να χαλασουν την αλλη μερα οποτε ρισκο. Οτιδηποτε κρυβεται ευκολα(πχ ipod) αξιζει τον κοπο.Πιο μεγαλα ειναι μεγαλο ρισκο και κατα πασα πιθανοτητα περιμενε σκισιμο απο εφοριακους. Οσο για τις κινεζες ειναι για τα μπαζα.Οι μογγολες ειναι πιο ωραιες(και πιο ψηλες).
mandate Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 συγγενης μου θα παει στην κινα.αξιζει να μου φερει κατι ?η ειναι ριψοκυνδινο η οποιαδηποτε αγορα απο εκει ? τσαντες με γουάν
Mithrantir Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Οσο για τις κινεζες ειναι για τα μπαζα.Οι μογγολες ειναι πιο ωραιες(και πιο ψηλες). Αυτό είναι γενίκευση και δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλές Κινέζες που θα σε κάνουν να ψάχνεις μάτια/σαγόνι στο πάτωμα. Όπως σε όλες τις χώρες και έθνη υπάρχουν και οι όχι τόσο όμορφες (το λέω ευγενικά).
Sadman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 καλυερα οτι μπορει/ς να το βγαλεις και να φαινετε σαν το χρησημοποιεις και οχι σαν αγορασμενο γτ στα τελινια κοβουνε και και περνουνε κολους. Κανα iPod,ΜP3,RAMs,CPUs,και το πολυ καμια καρτα γραφηκων....αλλα κατα τα αλλα μπορεις να τα κριψεις και στο βρακι σου μαζι με τις κινεζες που θα κουβαλησεις
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αν πάρεις κινέζες μαζί δε περνάς τελωνείο, έχουν τόσες που ψήνουν αφορολόγητη εξαγωγή με τρέλλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.