djim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας παιδια.Εχω προβλημα με το Pci Controller για Sata που ειχα αγορασει προσφατα.Ολα πηγαιναν καλα ειχα συνδεσει 2 σκληρους πανο στο Controller χωρις Raid και πριν μια βδομαδα περιπου στο POST του BIOS δεν μου εμφανιζει το BIOS του Controller και ετσι δεν μου αναγνωριζει ουτε τους 2 σκληρους που εχω συνδεσει πανω.Ετσι νομιζα οτι φταιει η καρτα και πηγα και αγορασα μια δευτερη αλλα παλι τιποτα,εκανα Reset cmos αλλα παλι τιποτα.Εχω ψαξει παντου δε μπορω να βρω λυση ακομη εχω δοκιμασει να αφαιρεσω ολα τα υποσυστηματα παλι τιποτα.Ο Controller μου ειναι Via vt6421 και η mobo ειναι Asus P4S800D-X με το πιο προσφατο bios.Ξεχασα να πω οτι στα Windows στη διαχειριση συσκευων μου διχνει οτι η καρτα γραφικων εχει το ιδιο IRQ με το Controller ετσι τους αλαξα θεση αλλα παλι τιποτα.Ευχαριστο προκαταβολικα και συγνωμη για την πολυλογια
ashton Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε αν από το bios μπορείς να κάνεις assign το συγκεκριμένο irq στον controller και να πάρει έτσι άλλο η vga, μήπως ξεπεραστεί το προβλημα.
djim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ναι το προσπαθησα αλλα τιποτα γιατι το IRQ που μοιραζεται η μια καρτα με την αλλη ειναι η 16 και στο BIOS μου εχει μεχρι 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.