Προς το περιεχόμενο

Βάση Δεδομένων για το forum της Μουσικής.

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε γνωρίζω & πολλά απο Access αλλά, πιστεύω οτι μπορεί να γίνει μία βάση δεδομένων στην οποία να μπορούν οι χρήστες να κάνουν ένα search στο οποίο θα βάζουν π.χ. το όνομα μιας διαφίμησης όπως για παράδειγμα, βάζω να μου ψάξει για \ Cosmote και να μου βγάζει όλες τις διαφημίσεις της Cosmote με τον τίτλο του τραγουδιού & του συγκροτήματος. Ενοείται οτι τα στοιχεία αυτά θα τα έχω εγώ & θα τα βάλω μέσα στη ΒΔ. Δεν είναι τα στοιχεία το πρόβλημα, αλλά το πως θα κάνω τη ΒΔ που στην ουσία θα είναι ένα search engine. Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας κάνει post εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες & συνεργασία.

Δημοσ.

Πραγματι δεν ειναι κατι δυσκολο..βεβαια εξαρταται απο αυτον που θα σχεδιασει την βαση...ποσο πολυπλοκη και σχεσιακη θελει να την κανει....to search δεν ειναι κατι δυσκολο μερικα SQL queries (like ktl ktl) .

ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ...

με την Access Μπορεις να κανεις μεχρι και ετοιμη ASP σελιδα...για αυτα που ζητας

Δημοσ.

Αυτο που θέλω είναι: οταν ανοίγω τη ΒΔ στην να μου βγάζει ένα παραθυράκι στο οποίο θα βάζω π.χ. Cosmote και μετά να πατάω ένα κουμπί που να λέγεται Search/Ερευνα κτλ. και να μου βγάζει σε ένα άλλο παραθυράκι έναν πίνακα με αποτελέσματα στα οποία να υπάρχουν τα πεδία: ARTIST - TRACK NAME & ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Τα στοιχεία για τα πεδία αυτά τα έχω εγώ. Δηλαδή, συγκεντρώνω εγώ όλα τα στοιχεία που έχω και τα βάζουμε μέσα στη ΒΔ. Δουλειά της ΒΔ θα είναι να ψάχνει μέσα σ' αυτά τα στοιχεία & να βρίσκει αποτελέσματα σχετικά με το ερώτημα που έγινε απο το χρήστη. Για να το κάνω πιο απλό να είναι κάτι παρόμοιο με το search engine που υπάρχει στην Insomnia.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάνε μιά φόρμα1 με ένα πεδίο1 και ένα κουμπί εντολής που θα εκτελεί το παρακάτω ερώτημα:

Ερώτημα1 στα κρητήρια βάλε και στα 3 πεδία αλλά αλλα με την OR το εξής:

like "*" & [forms]![nameform1]![namefild1] &"*".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...