Προς το περιεχόμενο

To XP or Not to XP?

Salvation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Λοιπόν έχω windows (s)vista με την εξής σύνθεση Q6600, 8800GTS640MB, 2GB 800Mhz Ram. Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό να αντικαταστήσω το υπάρχον λειτουργικό με τα XP. Ο λόγος, ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τη συνολική απόδοση του υπολογστή. Να φανταστέιτε το λαπτοπ μου με ΧΡ δουλεύει πιο γρήγορα από το δικό μου και είναι 3 ετών! Μάλιστα το γεγονός ότι το SP1 δεν προβλέπεται να βελτιώσει καθόλου την απόδοση με έβαλε να προβληματιστώ ακόμα περισσότερο. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω τη θα χάσω και τι θα κερδίσω από την εγκατάσταση των ΧΡ σε σχέση με τα Vista. DirectX10 υποστηρίζεται επίσημα στα XP?

Επίσης το CD των XP πρέπει να το αγοράσω ή μπορώ να ζητήσω να μου δώσυον ένα? Ο υπολογιστής αγοράστηκε απο το Πλαίσιο και είναι δική μου σύνθεση και το CD των Vista το έχω.

• Moderators
Δημοσ.

DirectX 10 δεν υποστηριζεται και δεν θα υποστηριζεται συμφωνα με την ms.Προς το παρον ομως υποστηριζεται,δεν υποστηριζεται το ιδιο μας κανει καθως παιχνιδια με directx 10,γιοκ.

Tι θα κερδισεις με τα xp?Αφου και ο ιδιος λες πως θα ειναι πιο γρηγορα απο οτι τα vista,δεν νομιζω πως θελεις κ αλλο λογο.Αν και με το μηχανημα που εχεις και με την συγκριση που κανεις με λαπτοπ 3 χρονων,θα ελεγα πως ισως θα ταν καλυτερα να το εψαχνες λιγο περισσοτερο,καθως ειναι αδικαιολογητο να ειναι τοοοοσο αργα.(Στο δικο μου συστημα με διπηρυνο c2d και 1000αρες μνημες δεν παρατηρω καθυστερησεις.Βεβαια ακομα τα xp εχω σαν πρωτευων λειτουργικο;))

Τα xp θα πρεπει να τα αγορασεις απο την στιγμη που δεν εχεις αγορασμενο καποιο cd key.

Δημοσ.

Θα βαλεις οτι βολευει εσενα, και εμενα δεν μ'αρεσουν τα βιστα αλλα για το λαπτοπ που το εχω μονο για πληροφοριες και φακελομα μια χαρα ειναι

Δημοσ.

XP or not XP !

Εάν το αντιστοιχίσεις με την γνωστή φράση θα βρείς την απάντηση.

Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχουν κρυφοι κανόνες ότι σε βολεύει, προσωπικά προτείνω XP αλλά με τα Vista δεν είναι τοοοοσο τραγικά τα πράγματα και μερικα twip σε συνδιασμό με το νέο SP1 λογικεύουν της επιδόσεις.

Δημοσ.

αν το Laptop σου ακομα και με xp δουλευει πιο γρηγορα απο το καινουριο desktop σου τοτε καποιο αλλο προβλημα υπαρχει και δε φταινε τα vista.

Τι εννοεις τρεχει πιο γρηγορα???

Δημοσ.
αν το Laptop σου ακομα και με xp δουλευει πιο γρηγορα απο το καινουριο desktop σου τοτε καποιο αλλο προβλημα υπαρχει και δε φταινε τα vista.

Τι εννοεις τρεχει πιο γρηγορα???

+1

exo ta vista ultimate edo kai ena xrono kai akoma XP den evala..kai oute prokeite...kai tous telefteous mines vazo se diafora pc mono ultimate integrated me ola ta updates kai pane tzami....kai to kalutero einai me to Vlite mikraineis ta vista apo 4gb se peripou 1gb kai ta xo valei se laptop 5aetias kai pane mia xara!!! grigora kai stathera genika ta XP alla opos kai na xei einai 7 xronon...imho

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...