Προς το περιεχόμενο

SONY VAIO VGN-FZ21M - Αξίζει;;;

labros1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει φορητό μεσ' τη βδομάδα και "ψήνεται" αρκετά για αυτόν το φορητό.Έχει σχετικά καλά χαρακτηριστικά από ότι είδα, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν

ξέρω για την κάρτα γραφικών. Δεν τον νοιάζει να παίζει π.χ. το Crysis με τέρμα τις ρυθμίσεις, μόνο να παίζει κανά παιχνιδάκι που και που σε 800χ600 ή 1024 με μεσαία details για τα επόμενα 1-2 χρόνια.Θα μπορεί να το κάνει αυτό ή να στραφεί σε άλλη λύση;(Αν και είναι κολλημένος όσο δεν πάει με τη Sony:rolleyes:)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:-)na to parei !!!! to exw edw kai sxedon ena mina kai eimai kateuxaristimeni!! apo paixnidia egw to lord of the rings II, the battle for middle earth exw valei, kamia fora paizw kai den kollaei katholou. gia alla paixnidia den kserw vevaia. einai polu mourato!!!! auto pou latrepsa pio polu einai to malako k megalo pliktrologio pou exei!!

to mono pou me xalase einai i epektasi egguisis gia 3 xronia pou einai gurw sto 250ari an thumamai kala....to kalo einai vevaia oti mporeis na tin dwseis ligo prin leiksei o 1os xronos...(elpizw na pesei ligo i timi meta apo 1 xrono lol )B)

Δημοσ.

..to perimena konta sta 1000eu me auta ta xaraktiristika pou diavasa, omws me ena searching sto skroutz i pio fthini timi itan sta 1200eu

..genika den einai ligo yper-timimena gi'auta pou dinoun ta Vaio?

...oxi, gia mena proswpika, an tha ithela na katafygw twra se agora+an den ithela mac, tha protimousa lyseis Dell/IBM

Δημοσ.

Aν τυχον παθει κατι ξερεις που παει για service?Στο ΒΕΛΓΙΟ.Εγω πριν ενα χρονο και κατι που μου χαλασε το τροφοδοτικο το εστειλα βελγιο και περιμενα δυο μηνες και κατι για να ξαναεπιστρεψει.Στην ελλαδα δεν υπαρχει service για VAIO.Πολυς κοσμος δεν το ξερει αυτο και μετα τρεχει.Ξερεις ποσες φορες τσακωθηκα με την sony hellas?Eιναι δυνατον μια τοσο μεγαλη και επωνυμη εταιρεια να μην μπορει να σου αλλαξει ενα τροφοδοτικο και να σε παραπεμπει στο εξωτερικο?Που ζουμε στην Ουγκαντα?

Δημοσ.

Σοβαρα μιλατε?Απαραδεκτοι.

Αν παιχτει κατι τετοιο με το δικο μου, θα τους σκισω στα εξωδικα μεχρι να μου δωσουν προσωρινο λαπτοπ αντικαταστασης.

Δημοσ.
Σοβαρα μιλατε?Απαραδεκτοι.

Αν παιχτει κατι τετοιο με το δικο μου, θα τους σκισω στα εξωδικα μεχρι να μου δωσουν προσωρινο λαπτοπ αντικαταστασης.

φιλε μου ειναι μην σου τυχει.Ξερεις τι ειχα τραβηξει?Η απαντηση που δινουν ειναι οτι τα vaio ειναι μεν sony αλλα με καποιο μυστηριο τροπο διαφοροποιουνται απο τα υπολοιπα προιοντα της sony .Μεχρι και στον εμπορικο διευθυντη της sony ελλας ειχα φτασει αλλα λυση δεν βρηκα.Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν παει καποιος να σγορασει VAIO κανεις δεν του λεει οτι δεν υπαρχει service στην ελλαδα.οταν το μαθεις ειναι πλεον αργα

Δημοσ.

Βέλγιο;;;;Ποιο μακριά δεν μπορούσαν να έχουν το σέρβις;;;;Καλύτερα που δεν πήρε ακόμα δλδ. Οπότε ποιο λάπτοπ προτείνετε με παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή; Το TOSHIBA SATELLITE A200-1IZ φαίνεται καλό αλλά αυτές οι 4200 rpm του σκληρού δεν μου αρέσουν. Το ASUS F3KA-AP039C TL60 τι λέει από επεξεργαστή; Και το LG R500-S CP11HS έχει μεγάλο προσόν την εγγύηση on site. Τι λέτε;

Δημοσ.
φιλε μου ειναι μην σου τυχει.Ξερεις τι ειχα τραβηξει?Η απαντηση που δινουν ειναι οτι τα vaio ειναι μεν sony αλλα με καποιο μυστηριο τροπο διαφοροποιουνται απο τα υπολοιπα προιοντα της sony .Μεχρι και στον εμπορικο διευθυντη της sony ελλας ειχα φτασει αλλα λυση δεν βρηκα.Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αν παει καποιος να σγορασει VAIO κανεις δεν του λεει οτι δεν υπαρχει service στην ελλαδα.οταν το μαθεις ειναι πλεον αργα

Πολυ χαλια κατασταση.Απο περιεργεια, τα Apple(αλλο ΟS βεβαια) λαπτοπ που ειναι εξισου μουρατα και ακριβα, εχουν εδω σερβις?

Δημοσ.
Πολυ χαλια κατασταση.Απο περιεργεια, τα Apple(αλλο ΟS βεβαια) λαπτοπ που ειναι εξισου μουρατα και ακριβα, εχουν εδω σερβις?

Μονο ενας χρονος εγγυηση,δεν διατιθεται καν επεκταση εγγυησης*, πανακριβο,μη εξυπηρετικο και συνηθως πολυ αργο service.

*αν σου χαλασει μετα τον πρωτο χρονο κατι σοβαρο,την πατησες.

Αλλα απλα και ενα dvdrw να σου χαλασει(που χαλανε ευκολα-συχνα τα superdrive των apple,πας για 150+ ευρω επισκευη).

Για κατι πιο σοβαρο,μην το συζητησουμε...

Δημοσ.

Παίδες ωραία κουβεντούλα πιάσατε εδώ.Θα σας πω τη προσωπική μου άποψη επειδή τυχαίνει να είμαι πωλητής στα είδη πληροφορικής και ασχολούμε αρκετά χρόνια.

Η SONY σαν εταιρεία στους φορητούς είναι κάπως υπερτιμημένη, δηλαδή πληρώνεις μάρκα χωρίς να σημαίνει ότι αξίζει. Service έχει στο εξωτερικό (απαράδεκτο) και η επέκταση εγγύησης κοστίζει περίπου 250 ? (εξωφρενικό). Και αρκετές φορές τα άτιμα τα φορητά όλων των εταιρειών χαλάνε μετά την λήξη της εγγύησης (ημερομηνία λήξης έχουν;).

Πολύ καλό μηχανάκι ,χωρίς να το έχω δουλέψει, πιστεύω είναι το FUJITSU-SIEMENS AMILO Xi 2428-004.

CPU: CORE 2 DUO T7700 2.4GHZ, RAM 2 GB 667MHZ, HDD 250 GB SATA, VGA GEFORCE 8600 GS 256MB DEDICATED, DVDRW, 15.4" 1280x800 και κοστίζει 1200 ?.Το μόνο που δεν ξέρω είναι πόσο έχει η επέκταση εγγύησης αλλά service έχει Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορείς να κάνεις τα πάντα (παιχνίδια, επεξεργασία εικόνας και ήχου, φωτογραφίας και ότι άλλο θελήσεις.). Δεν έχει βέβαια BLU-RAY player αλλά ακόμη δεν είναι το τοπίο ξεκαθαρισμένο στο θέμα υψηλής ευκρίνειας και δεν υπάρχουν και πολύ τίτλοι στην αγορά για νοίκιασμα.

Δημοσ.

Φίλε μου μπορεί η Sony να έχει service στο εξωτερικό, αλλά αυτό είναι service. To service της fujitsu-siemens ειναι ... να μη πω καλύτερα. Οποτε αν σε απασχολεί η υποστήριξη πήγαινε για toshiba καλύτερα.

Δημοσ.

Φίλε TASO δεν είπα ότι δεν είναι καλό το service της SONY απλώς δεν συμφωνώ το όλο θέμα του εξωτερικού. Όπως με το service της FUJITSU τουλάχιστον όσες φορές χρειάστηκε να στείλω φορητό για επισκευή στη Θεσσαλονίκη δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Γενικότερα από τις εταιρείες που έχω συνεργαστεί στο θέμα του service η μόνη απαράδεκτη ήταν η ACER.

TOSHIBA, LG, ASUS και IBM δεν έχω εμπειρία(δεν χάλασε ότι έχω δώσει από τους παραπάνω), και από SONY, HP, FUJITSU δεν είχα κάποιο πρόβλημα όταν χρειάστηκε να στείλω κάποιο φορητό για επισκευή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...