Sadman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Τελικα τι μουφα ειναι αυτή η HD3870 ? Όλα τα καταστήματα παραλαμβάνουν σήμερα και αύριο το συγκεριμένο μοντέλο, και σχεδόν ΟΛΑ έχουν ξεπουλήσει απο τις προπαραγγελίες και μόνο!! Αρε πλύση εγγεφάλου που έχετε φάει! Βλέπετε όλα τα συγκριτικά με drivers που δέν υποστηρίζουν καν 3870.. Εγώ προσωπικά είμαι απο τους τυχερούς που μπορώ να δοκιμάσω και τα 2 μοντέλα (8800GT και HD3870) πριν αγοράσω γιατι εκτός απο τα ματάκια μου δεν εμπιστέυομαι κανέναν.. Όσο για τους nvdiaκιδες μάλλον χτυπιούντε που δεν βγήκε πιο νωρίς η 3870 και επένδυσαν σε 8800GT Φιλικά πάντα /discuss φαντασου δηλ να βουνε και drivers να την υποστηριζουνε.... EKTELESTES:Ενα θα σου πω εσενα...Εσυ με το τι κρινεις μια καρτα γραφηκων με το πως πηγαινει στο πιο βαρυ και ασηκοτο παιχνιδι που κυκλοφορει η με ενα παιχνιδι που κυκλοφορησε πριν 10χρονια(που λεει ο λογος 10;))?
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Κάντο 10 μέρες καλύτερα ^^ 1) Το ότι σε 1 παιχνίδι απο τα 10-20 που κυκλοφορούν αυτό το καιρό τα πάει περίπου το ίδιο με την 8800gt δε λέει ΤΠΤ, όταν στο μέσο όρο βρίσκεται 25+ καρέ πίσω. Ούτε είναι τεκμήριο του τι θα κάνει σε μελλοντικά παιχνίδια, καθώς δεν χρησιμοποιούν /θα χρησιμοποιήσουν και πολλά τη μηχανή του Crysis 2) Δεν είναι το Crysis το Α + Ω των παιχνιδιών. (Sadman, κοίτα λίγο και την ορθογραφία λεβέντη ^^ )
Vatos_locos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 :lol: Μη κάνεις άλλο σπαμ, φτάνει τόσο. No Comment ! τα είπα και στον Georgeman.... είδα κάνα 2 review που δώσατε εδώ πέρα και δεν είδα σε κανένα να λένε με τι οδηγούς τρέξανε και τις 2 κάρτες οποτε άραξε στην καρτούλα σου και περίμενε να βγούνε οδηγοί και μετά μιλα με τόση σιγουργιά μην τραβάς τα μαλλιά σου τελευταία στιγμή και εκτεθείς θες να benchareis κάρτες ? δοκίμασε με κάποιο game που μπορούν να το παίξουν καλά και οι 2 και όχι με το CS που βγάζει 100 Fps καρφωτά όταν μου προσπαθείτε να συγκρίνετε vga's με το Κρίσις είναι σαν να προσπαθείς να μου πεις ότι ο Ε6750 είναι ίδιος με τον E4300 και οι δυο τους 1-2 fps βγάζουν στο CPU benchmark του 3D Mark 06 για αυτό λοιπόν κοιτάμε τι υπάρχει στην αγορά και δεν κολλάμε μονο στην vga που έχουμε συνεπώς περίμενε να βγούνε οδηγοί official η omega και τότε μιλάμε φιλικά όλα αυτά
pappous_soulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 2) Δεν είναι το Crysis το Α + Ω των παιχνιδιών. Το Crysis θέτει όμως τα στανταρ των παιχνιδιών νέας γενιάς.
Sadman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το Crysis θέτει όμως τα στανταρ των παιχνιδιών νέας γενιάς. και είναι και το πιο βαρύ που υπάρχει.
Sting3r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Εντομεταξί όλοι μιλάνε για διαθεσιμότητα μέσα στην βδομάδα αλλά δεν το βλέπω
Sadman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Εντομεταξί όλοι μιλάνε για διαθεσιμότητα μέσα στην βδομάδα αλλά δεν το βλέπω αν μιλάς για 3870 και 3850 το e-shop και το πλαίσιο παραλαμβάνουν αύριο από ότι ξέρω.
Ailuros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το Crysis θέτει όμως τα στανταρ των παιχνιδιών νέας γενιάς. Τυγχάνει να είναι το πιο ζεστά αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς και ναι θα αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για αρκετό χρονικό διάστημα. To standard τώρα που κολλάει ακριβώς; Θα πουλήσει η Crytek όσες άδειες π.χ. η Epic; Θα έχουν όλα τα επερχόμενα FPS την ίδια ατέλειωτη μαρουλοσαλάτα όπως το Crysis τι ακριβώς; Και για να το διακωμωδήσω και λιγάκι τα παλληκάρια της Crytek μόνο χορτοφάγοι θα μπορούσαν να είναι, μιας και μάλλον ονειρεύονται να βοσκήσουν με τόση πρασινάδα που φορτώνουν στα παιχνίδια τους. Ναι στο μέτρο σύγκρισης της πρώτης παραγράφου, αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω την πολυτέλεια να αμφισβητήσω αν το εν λόγω δημιούργημα θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ή θου Κύριε και υπόδειγμα. Αν κάτσω τώρα να αναφέρω σε πόσα και ποιά σημεία διαφωνώ θα με σταυρώσουν πάλι για ιερόσυλο. ΄Οτι λάμπει δυστυχώς δεν είναι και χρυσός.
Sadman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Τυγχάνει να είναι το πιο ζεστά αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς και ναι θα αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για αρκετό χρονικό διάστημα. ΄Οτι λάμπει δυστυχώς δεν είναι και χρυσός. εγώ λάμπω και είμαι χρυσός :lol: Το ότι δν σου αρέσει το Crysis για τους Χ λόγους είναι σεβαστό(από μένα τουλάχιστον)
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 No Comment ! τα είπα και στον Georgeman.... είδα κάνα 2 review που δώσατε εδώ πέρα και δεν είδα σε κανένα να λένε με τι οδηγούς τρέξανε και τις 2 κάρτες οποτε άραξε στην καρτούλα σου και περίμενε να βγούνε οδηγοί και μετά μιλα με τόση σιγουργιά μην τραβάς τα μαλλιά σου τελευταία στιγμή και εκτεθείς θες να benchareis κάρτες ? δοκίμασε με κάποιο game που μπορούν να το παίξουν καλά και οι 2 και όχι με το CS που βγάζει 100 Fps καρφωτά όταν μου προσπαθείτε να συγκρίνετε vga's με το Κρίσις είναι σαν να προσπαθείς να μου πεις ότι ο Ε6750 είναι ίδιος με τον E4300 και οι δυο τους 1-2 fps βγάζουν στο CPU benchmark του 3D Mark 06 για αυτό λοιπόν κοιτάμε τι υπάρχει στην αγορά και δεν κολλάμε μονο στην vga που έχουμε συνεπώς περίμενε να βγούνε οδηγοί official η omega και τότε μιλάμε φιλικά όλα αυτά Εσύ έχεις φάει χοντρό κόλλημα τελικά ^^ Επειδή βγήκες τελείως λάθος στο θεϊκό σου 8800gtx Sli παίζουν ΑΝΕΤΑ Crysis @ 2560 + 8χΑΑ, εννοώντας άνετα τα....16 -20 καρέ.... και σου έδειξα οτι στα 1600 δε πιάνουν ούτε 18 καρέ, παιδεύεσαι να αποδείξεις πόσο μάγκας είσαι που το παίζεις με 7900gs. Ήμαρτον δηλαδή. Ποιος έχει ΕΚΤΕΘΕΙ ??? Και μιας που το φερε η κουβέντα, που κολλάνε αυτά που λες ?? :lol: Έχουν γίνει τόσα ποστ που αποδεικνύουν οτι η 8800gt είναι κατα μέσο όρο 25 καρέ πιο γρήγορη απο την 3870. Τι το συνεχίζουμε και το παιδεύουμε????
Sadman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Εσύ έχεις φάει χοντρό κόλλημα τελικά ^^ Επειδή βγήκες τελείως λάθος στο θεϊκό σου 8800gtx Sli παίζουν ΑΝΕΤΑ Crysis @ 2560 + 8χΑΑ, εννοώντας άνετα τα....16 -20 καρέ.... και σου έδειξα οτι στα 1600 δε πιάνουν ούτε 18 καρέ, παιδεύεσαι να αποδείξεις πόσο μάγκας είσαι που το παίζεις με 7900gs. Ήμαρτον δηλαδή. Ποιος έχει ΕΚΤΕΘΕΙ ??? Και μιας που το φερε η κουβέντα, που κολλάνε αυτά που λες ?? :lol: Έχουν γίνει τόσα ποστ που αποδεικνύουν οτι η 8800gt είναι κατα μέσο όρο 25 καρέ πιο γρήγορη απο την 3870. Τι το συνεχίζουμε και το παιδεύουμε???? και εσύ που πήρες την 8800 τι κατάλαβες? Κέρδισες λίγα fps σε παιχνίδια που σε ένα-δυο μήνες ούτε η μάνα τους δν θα τα ξέρει. Και τι παιδεύεσαι να μας περάσεις ότι εντάξει είναι πιο γρήγορη η 8800 σε ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 60FPS???Το θέμα είναι να μπορούνε να τα βγάλουμε πέρα με τα "τέρατα" που και οι 2 τα πάνε τα ίδια σκατά.Όταν έχεις 2 κάρτες που δν έχουνε "ουσιαστικές διαφορές" ποιος ο λόγος να προτιμήσεις την πιο ακριβή? Με τα 25 ευρώ διαφορά θα μπορούσες κάλλιστα να περάσεις ένα όρεο απόγευμα με την παρέα σου.
Sting3r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Έχουν γίνει τόσα ποστ που αποδεικνύουν οτι η 8800gt είναι κατα μέσο όρο 25 καρέ πιο γρήγορη απο την 3870. Τι το συνεχίζουμε και το παιδεύουμε???? Τοτε ο κοσμος δεν πάει καλά γιατί 5/5 μεγαλύτερους προμηθευτές στην ελλάδα έχουνε ήδη ξεπουλήσει τα κομμάτια που ΘΑ φερουν (μεσα στην βδομαδα).. ΑΧχχχ φώτησε μας γιατί γίνεται αυτό εσυ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει!
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πήγαμε σε λογικές μάρκετινγκ τώρα.... :lol: Γουστάρω Θέατρο του παραλόγου καταντήσαμε. Πιστεύω πως οι Αίλουρος / Thresh / Soulis απάντησαν σε τυχόν απορίες και για Dx10 και επιδόσεις κύριοι. Το θέμα ποια απο τις 3ς κάρτες θεωρείται λήξαν. Καλή σας μέρα ^^
Sadman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πήγαμε σε λογικές μάρκετινγκ τώρα.... :lol: Γουστάρω Θέατρο του παραλόγου καταντήσαμε. Πιστεύω πως οι Αίλουρος / Thresh / Soulis απάντησαν σε τυχόν απορίες και για Dx10 και επιδόσεις κύριοι. Καλή σας μέρα ^^ κακή στραβή και ανάποδη που θα με πεις εμένα κύριο :lol: οοο καλά πάλι με έπιασε το spamtiko μου :lol::devil::mad::shock::-D
Vatos_locos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Εσύ έχεις φάει χοντρό κόλλημα τελικά ^^ Επειδή βγήκες τελείως λάθος στο θεϊκό σου 8800gtx Sli παίζουν ΑΝΕΤΑ Crysis @ 2560 + 8χΑΑ, εννοώντας άνετα τα....16 -20 καρέ.... και σου έδειξα οτι στα 1600 δε πιάνουν ούτε 18 καρέ, παιδεύεσαι να αποδείξεις πόσο μάγκας είσαι που το παίζεις με 7900gs. Ήμαρτον δηλαδή. Ποιος έχει ΕΚΤΕΘΕΙ ??? Και μιας που το φερε η κουβέντα, που κολλάνε αυτά που λες ?? :lol: Έχουν γίνει τόσα ποστ που αποδεικνύουν οτι η 8800gt είναι κατα μέσο όρο 25 καρέ πιο γρήγορη απο την 3870. Τι το συνεχίζουμε και το παιδεύουμε???? Sorry Mr.Super Duper games που δεν σου φτάνουν τα 20 Fps και να το πάμε απλά δεν μίλησα καθόλου για την δική μου vga στο thread αν θες να δεις ποσο μάγκας είμαι πάρε την δικη σου και έλα μια βόλτα από εδώ να την πάρεις αγνώριστη. οποτε το έχασες μια φορα δεν προσπαθώ να πω με το ζόρι ότι μια vga είναι καλύτερη από όλες στην περίπτωση σου 8800Gt το ότι στο Crysis βγάζουν τα ίδια και ότι στα αλλα games είναι 20-25 Fps κάτω οι κάρτες της ati δεν μου λεεί κάτι ακόμα θα παραδεχτώ ότι είναι χειρότερες όταν έρθουν σωστοί Drivers τότε ίσως μιλήσουμε με νόημα για να συγκρίνουμε το χάνεις για δεύτερη φορα ? αλλα εσύ ακόμα θα δίνεις 250αρια 300αρια και εγώ με τα μισά λεφτά θα παίζω ότι παίζεις εσύ και εσύ θα "σκας" από την ζήλια σου δεν είμαι Fanboy ! τρίτη ? που κολλάνε ? δες λίγο όσα thread που αναφέρουν την ενλόγω vga και υπάρχει και το όνομα σου να την υποστηρίζεις σαν να σε πληρώνουν αδερφέ τεταρτη νομίζω αν δεν χάθηκα στο μέτρημα μάλλον άλλος εκτίθεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.