Soutzouk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 katarxin perimenete na deite sigritika tests me tous kainourgious odigous tis ati tous 7.11 oi palioi dn eixan sxediastei gia 3870 k 3850...K mia filiki apantisi pros ton soutzouk... oi pragmatika e8ismenoi gamers dn koitane kan tetoies kartes k eidika an dn einai crossfire i Sli... Κι'εγω φιλικα σου αντ'απαντω...Πολυ σωστα το εθεσες....Αυτο ακριβως πιστευω κι'εγω....Αλλος μιλησε για crossfire και sli διαταξη και για το πως θα ξεπερασουμε αυτη την Ατιμη...την 8800gt!!!Δεν παμε ρε παλικαρι και σε 3850*2(με 256 μνημη)....Αν ειναι ετσι παρε ενα Zastava...turbise to...βαλε και ενα Νσs... και πανε στην εκκινηση....Μετα απο 5 400αρια....θα μεινεις εσυ και το τιμονι...να κανετε παρεα... Αρα...ετσι που το θετεις οι προλαλησαντες που μιλανε για επιδοσεις με γνωμονα αποδοση/τιμης ειναι κατι του στυλ....εναξει μωρε θα παιξω καμια ωριτσα(λιγο μπαμ-μπουμ και τα σχετικα)...θα serfaro κιολας....ισως δω και κανενα DVDaki....Αν και πιστευω πως οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε μεγαλη μουρλα με το gaming....αλλα οχι τωρα να προσπαθουμε να κανουμε το μουλαρι...αλογο αγωνων....Ελεος!!!! Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση(Πιστεψε με... δεν εχω χωραφια για να χωρισουμε)!!!
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 αν μιλαμε για DX9 παω πασο,στο DX10 ομως(ΠΧ Crisys)η διαφορα ειναι σχεδον αμελητεα. Πόσα παιχνίδια είναι dx10?? 4? 5? και καθαρό κανένα. Άσε που καμία κάρτα σχεδόν δε μπορεί να παίξει καλά ούτε αυτά τα games σε 1280χ1024 και τέρμα γραφικά. Δε παίρνεις τώρα κάρτες για dx10, όταν 99% είναι ακόμα dx9.
vfragos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πόσα παιχνίδια είναι dx10?? 4? 5? και καθαρό κανένα. Άσε που καμία κάρτα σχεδόν δε μπορεί να παίξει καλά ούτε αυτά τα games σε 1280χ1024 και τέρμα γραφικά. Δε παίρνεις τώρα κάρτες για dx10, όταν 99% είναι ακόμα dx9. Δηλαδή εσύ προτείνεις σε κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει μια κάρτα γραφικών στο άμμεσο μέλλον, να προτιμήσει μια κάρτα που είναι καλύτερη σε dx 9 και όχι σε dx 10 ; Η πλειοψηφία πάντως τον κορυφαίων παιχνιδιών υποστηρίζει dx10 καθώς και τα παιχνίδια που πρόκειται να βγούν στο άμμεσο μέλλον θα υποστηρίζουν και αυτά dx10.
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 looool Vrfragos - Είσαι τελείως άκυρος. Πρώτα διάβαζε, μετά μίλα. Η 8800gt είναι και dx10 καλύτερη. Δες ποια ήταν η διαφορά μας.
vfragos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Συγγνώμη, εσύ δεν το έγραψες αυτό ; "Δε παίρνεις τώρα κάρτες για dx10, όταν 99% είναι ακόμα dx9"
vfragos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Όταν σου έγραψε ο sadman ότι σε Dx10 η διαφορά τους είναι αμελητέα, θέλησες να υποβαθμήσεις το dx10, δεν είναι έτσι ;
vfragos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 :lol: Μη κάνεις άλλο σπαμ, φτάνει τόσο. Καλά, τρείς λαλούν και δύο χορεύουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 vasika mono to Crysis anefere o Sadman...apla to genikeuei upo8etontas oti se ola ta dx10 games oi diafores 8a einai paromoies me tous Crysis...mega la8os kata thn apopsh mou... oso gia ton Cybersoul pou proteinei 2900XT sxoliazw "kala ta phgec..." tespa epeidh me kourase to 8ema parte oti 8elete...etsi kai alliws den me endiaferei kamia apo autes tis kartes wste na anhsyxw mpas kai e3antlh8oun... kapoioi kaname vlakeia kai promotarame arketa thn 8800 GT...ti katalavame e3antlh8hkan ta apo8emata mpam mpam...
vfragos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 vasika mono to Crysis anefere o Sadman...apla to genikeuei upo8etontas oti se ola ta dx10 games oi diafores 8a einai paromoies me tous Crysis...mega la8os kata thn apopsh mou... oso gia ton Cybersoul pou proteinei 2900XT sxoliazw "kala ta phgec..." tespa epeidh me kourase to 8ema parte oti 8elete...etsi kai alliws den me endiaferei kamia apo autes tis kartes wste na anhsyxw mpas kai e3antlh8oun... kapoioi kaname vlakeia kai promotarame arketa thn 8800 GT...ti katalavame e3antlh8hkan ta apo8emata mpam mpam... Σε αυτό που λές για την γενίκευση, μπορεί να έχεις και δίκιο, θα δείξει σε λίγο καιρό, αλλά μήν μας λέει και ο φίλος ο προηγούμενος ότι δεν προσπάθησε να υποβαθμήσει το dx10 μόλις αναφέρθηκε ότι οι διαφορές στο crysis με dx10 είναι αμελητέες και δεν ξέρω τι διαβάζω και ότι κάνω και spam:shifty:
pappous_soulis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πλάκα κάνετε? Στο DX10 γενικά όλες οι σημερινές κάρτες σέρνονται,τι διαφορά έχει να σου δίνει 22 απ'το να σου δίνει 19fps σε ένα dx10 παιχνίδι? Έλεος. Και βέβαια το κριτήριο είναι το dx9.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 cough cough, leptomereies...
Ailuros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Πόσα παιχνίδια είναι dx10?? KANENA. Δε παίρνεις τώρα κάρτες για dx10, όταν 99% είναι ακόμα dx9. Kάντο 100% και θα συμφωνήσω.
Sting3r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Τελικα τι μουφα ειναι αυτή η HD3870 ? Όλα τα καταστήματα παραλαμβάνουν σήμερα και αύριο το συγκεριμένο μοντέλο, και σχεδόν ΟΛΑ έχουν ξεπουλήσει απο τις προπαραγγελίες και μόνο!! Αρε πλύση εγγεφάλου που έχετε φάει! Βλέπετε όλα τα συγκριτικά με drivers που δέν υποστηρίζουν καν 3870.. Εγώ προσωπικά είμαι απο τους τυχερούς που μπορώ να δοκιμάσω και τα 2 μοντέλα (8800GT και HD3870) πριν αγοράσω γιατι εκτός απο τα ματάκια μου δεν εμπιστέυομαι κανέναν.. Όσο για τους nvdiaκιδες μάλλον χτυπιούντε που δεν βγήκε πιο νωρίς η 3870 και επένδυσαν σε 8800GT Φιλικά πάντα /discuss
Ailuros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Σε αυτό που λές για την γενίκευση, μπορεί να έχεις και δίκιο, θα δείξει σε λίγο καιρό, αλλά μήν μας λέει και ο φίλος ο προηγούμενος ότι δεν προσπάθησε να υποβαθμήσει το dx10 μόλις αναφέρθηκε ότι οι διαφορές στο crysis με dx10 είναι αμελητέες και δεν ξέρω τι διαβάζω και ότι κάνω και spam:shifty: Πήγα 4-5 σελίδες πίσω και ή προσπέρασα την εν λόγω διαφωνία ή υπάρχει πολύ πιο πριν και βαρέθηκα να ψάξω κι άλλο. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ανοίγονται τέτοιες ενότητες με μαθηματική ακρίβεια καταλήγουν σε παιδιάστικες αντιπαραθέσεις χωρίς να πάρει ο αρχικός ερωτών μια σαφέστατη απάντηση. ΄Αλλωστε μεταξύ μας τι απάντηση να πάρει ακριβώς; Δεν έχει διαβάσει πλέον ο μέσος χρήστης έστω και ένα review για να δει τι ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του; Εγώ μια φορά όταν θέλω να αγοράσω σαν απλό παράδειγμα ένα παντελόνι δεν θα φωνάξω 10 περαστικούς να μου πουν ποιό μου πηγαίνει και πιο όχι. Για φαντάσου τώρα ότι το κάνω και αρχίσουν αυτοί να σπάνε τα κεφάλια τους αν θα πρέπει να πάρω Levis ή Diesel λες και έχουν ποσοστά στην εκάστοτε εταιρία , πόσο πιο τραγελαφική γίνεται ακόμα μια τέτοια περίπτωση. Τώρα βέβαια αν κάποιος έχει τόσο προχωρημένο humor και το κάνει τελικά για να διασκεδάσει μαγκιά του. Κανείς άλλωστε δεν εγγυάται ότι κάτι ανάλογο δεν γίνεται και εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.