Προς το περιεχόμενο

2900gt VS 8800gt VS 3870

sepultribe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως εαν θελετε να δειτε ενα εκτενες review της 8800GT και ειδικα της ZOTAC

που ειχε φερει το e-shop πατε στο:

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8800_GT/

και παθετε την πλακα σας.

εγω παντως φιλε μου την υσηχια και την θερμικη ισοροπια του κουτιου μου δν την χαλαω για 10-15%επιδοσεις σε παιχνιδια.Και τι εγινε δν θα παιζω με 100 θα παιζω με 60fps σιγα το πραγμα.

ΑΤι Flawleews Vicotry for me.

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 sadman.g ti 8800gt lete dld?pou iparxei na paw twra na ti agorasw?eipa na steisw pc se 2 paidia k exei 1 mina re file perimenw.autoi vare8eikan na perimenoun k m eipan na valw oti nane.kala einai re paidia na asxoleiste me kati pou iparxei.gia poio logo i nvidia na vgalei toso periorismeno ari8mo?i ati leei dn 8a kanei teteio la8os pote tis kai vgenei me 20 fores parapanw komatia apo ti antipali g na min ginonte ta idia.k epitelous apofasise i ati na ginei ligo a8orivi.pantos mesa sta provlimata tis kala ta peige giati dn ti eperne allo...

Δημοσ.

Razor είκσαι εντελώς off και άκυρος φίλε μου.

Φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο ο θόρυβος, ιδιαίτερα δε σε κατάσταση idle! Για να βγάλουν την κάρτα σε 1 slot τα κάνανε ψιλομπάχαλο. Η 3870 είναι αεκρτά καλύτερη στον τομέα αυτό.

Επιπλέον υπάρχουν HD ταινίες αρκετές από τώρα και στους επόμενους 6 μήνες θα γίνεται χαμός!

Άρα για ποιό λόγο να μη δ/ώσεις προσοχή σε αυτό;

όταν δε μιλάω για ποιότητα απεικόνισης δεν εννοώ AA+AF. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος! Εννοώ χρώματα και πόσο ζωντανή είναι η εικόνα που βλέπεις! Και εκεί πάντα η NVIDIA υστερούσε.

Οπότε για ένα 5-10% παραπάνω fps στα dx9 games δεν θυσιάζω τα παραπάνω για κανένα λόγο. Το δε Crysis δεν το συζητάμε καν. 3870 all the way!

Η 3870 είναι 50? φθηνότερη. Το Crossfire το ανέφερα φίλε Razor και είχα λόγο! Μπορείς λοιπόν να βάλεις 2 κάρτες 3850 σε crossfire και να δώσεις 300 ?! Η 8800GT στοιχίζει 250! Τι είναι καλύτερο;;;;

Λάβε υπόψη οτι έχω και AMD και ATI και NVIDIA και Intel. Δεν είμαι παθιασμένος με καμία! Λέω που υστερεί και που υπερτερεί η καθεμιά! Σε αντίθεση με σένα που μειώνεις την ATI σε οτιδήποτε υπερτερεί βγάζοντάς το άχρηστο.

• Moderators
Δημοσ.

Η 3870 εχει 200. Εαν βαλεις 2 πας στα 400.Παρολα αυτα κι εγω 3870 θα προτιμουσα.

Αλλα οχι και 2 3850, εδω διαφωνω..

Δημοσ.
Razor είκσαι εντελώς off και άκυρος φίλε μου.

Φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο ο θόρυβος, ιδιαίτερα δε σε κατάσταση idle! Για να βγάλουν την κάρτα σε 1 slot τα κάνανε ψιλομπάχαλο. Η 3870 είναι αεκρτά καλύτερη στον τομέα αυτό.

Επιπλέον υπάρχουν HD ταινίες αρκετές από τώρα και στους επόμενους 6 μήνες θα γίνεται χαμός!

Άρα για ποιό λόγο να μη δ/ώσεις προσοχή σε αυτό;

όταν δε μιλάω για ποιότητα απεικόνισης δεν εννοώ AA+AF. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος! Εννοώ χρώματα και πόσο ζωντανή είναι η εικόνα που βλέπεις! Και εκεί πάντα η NVIDIA υστερούσε.

Οπότε για ένα 5-10% παραπάνω fps στα dx9 games δεν θυσιάζω τα παραπάνω για κανένα λόγο. Το δε Crysis δεν το συζητάμε καν. 3870 all the way!

Η 3870 είναι 50? φθηνότερη. Το Crossfire το ανέφερα φίλε Razor και είχα λόγο! Μπορείς λοιπόν να βάλεις 2 κάρτες 3850 σε crossfire και να δώσεις 300 ?! Η 8800GT στοιχίζει 250! Τι είναι καλύτερο;;;;

Λάβε υπόψη οτι έχω και AMD και ATI και NVIDIA και Intel. Δεν είμαι παθιασμένος με καμία! Λέω που υστερεί και που υπερτερεί η καθεμιά! Σε αντίθεση με σένα που μειώνεις την ATI σε οτιδήποτε υπερτερεί βγάζοντάς το άχρηστο.

σωστος.

Και να θεσω ενα ερωτημα εδω.

Τι θα προτιμουσατε:

1)Επιδοσεις,θορυβο,Θερμοκρασιες,οχι ζωντανε χρωματα,μεγαλυτερη τιμη,πολυ ψαξιμο και κατι καθιερμονεο,oc avaibilty(λιγο),μεγαλη καταναλωση?

2)Ελαχιστα μειωμενες επιδοσεις,λιγο θορυβο,μικρες θερμοκρασιες,ζωντανα χρωματα,μικρη τιμη,ποσοτητα,oc avaibilty,55νμ,μικρη καταναλωση,η κατι το νεο και προτυτιπο και πολλα υποσχομενο και αποδεδιγμενο?

Δημοσ.
Φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο ο θόρυβος, ιδιαίτερα δε σε κατάσταση idle! Για να βγάλουν την κάρτα σε 1 slot τα κάνανε ψιλομπάχαλο

Ελεος ρε man. Τι κολλημα ειναι αυτο με τον θορυβο. Σιγα τον θορυβο στην τελικη, εχεις ακουσει την 1900ΧΤΧ μου? Οσο για την ποιοτητα μετα τον g80 πυρηνα ας μην συζηταμε για ποιοτητα απεικονισης

Δημοσ.

ρε παιδιά τα χρώματα είναι θέμα ρυθμίσεων παίξτε και λίγο με τα Cpanel των vga και μετά μιλάμε για ζωντανά χρώματα εγώ πάντως έτσι και είχα τα φράγκα σήμερα δεν θα έπαιρνα 8800Gt θα έπαιρνα μια 3870 με την προοπτική να τις κάνω X-fire αργότερα ;)

Δημοσ.
Φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο ο θόρυβος, ιδιαίτερα δε σε κατάσταση idle! Για να βγάλουν την κάρτα σε 1 slot τα κάνανε ψιλομπάχαλο

Δηλαδή κατεβαστήρι το θες το PC και δεν μπορείς τον θόρυβο?

Να θυμήσω πως βγαίνει και νέα 8800GT με cooler παρόμοιο των υπολοίπων 8800 το οποίο και αθόρυβο είναι και αποτελεσματικό.

Όσο για το χρώματα και την ποιότητα απεικόνισης,απλά ΈΛΕΟΣ!

Έχουν περάσει απ'τα χέρια μου δυο 2900ΧΤ και ειλικρινά διαφορές στα χρώματα με την 8800GTS που φοράει τώρα το PC δεν είδα.

Και ούτε θα τις δει ποτέ κανείς,εκτός αν έχει δυο PC διπλα δίπλα και τα συγκρίνει.

Και πάλι μπορεί κανείς να τα φτιάξει όπως λέει ο vato μέσω CP παίζοντας με contrast,gamma,κτλ..

Οπότε αφήστε τις μπαρουφιές και κοιτάχτε την ουσία.

Προσωπικά θεωρώ περισσότερο σημαντικό να έχω ένα καλό control panel με πολλές δυνατότητες (στο οποίο το Catalyst CC υστερεί) παρά τα χρωματάκια.

Δημοσ.

Ξέρουμε πότε βγαίνει η νέα "8800gt με cooler παρόμοιο των υπολοίπων 8800 το οποίο και αθόρυβο είναι και αποτελεσματικό." που λέει ο φίλος pappous_soulis

Δημοσ.
Galaxy will soon release a GeForce 8800 GT. Now that by itself is not that special, yet they are doing a couple of tricks that might make this product more interesting for sure.

Galaxy Technology prepared one of the first non reference products based on G92 chipset on the market.

Some major modifications have been made to push the card harder and make it more overclocking friendly. Exapmple; the PCB has been changed to dissipate the heat in a more quickly manner, GPU power management has been redone and now has 3 phase power. The card also got a brand new cooling device equipped with 2 heatpipes keeping the VGA chilled and stable. From what I can tell the card at standard will be delivered with reference clock speeds; yet with a lot of overclocking potential

The product will be avalable after the 17th. In contrast to that, NVIDIA will deliver the next batch of 8800 GT's to board partners after the 15th. It seems that very little stock was available at launch and only eight board-partners where supplied with a small amount of silicon.

We'll receive a sample of this card soon and will get this product tested for you guys.

imageview.php?image=11342

Ελλάδα δεν ξέρω πότε θα την δούμε όμως. :rolleyes:

Δημοσ.
imageview.php?image=11342

Ελλάδα δεν ξέρω πότε θα την δούμε όμως. :rolleyes:

τερατοδες και ασχημο :lol::lol:

Ενω την 3850 και της 3870 κομψο,διακρητικο και στο αγαπημενο μου χρωαμα :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Καλα πατε καλα για ποιο θορυβο μιλατε στην 8800GT?

Εγω την εχω και ειναι παντελως αθορυβη.

Οσο για σχεση μεταξυ 8800GT και 3870:

http://www.legionhardware.com/document.php?id=703&p=8

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2119503.

Με τις υγειες σας οσοι δεν την εχετε...

Δημοσ.

HD3870 Crossfire vs 8800GT SLI

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2579090&postcount=436

το review του Legionhardware εχει αμφισβητηθεί πολύ έντονα γι πολλούς λογούς(με πολύ σημαντικό το ότι χρησιμοποιουναι modded driver που κανονικά δεν υποστηρίζει τη HD3870). Και σε οτι αφορά τους drivers η αρχιτεκτονική της ATi ειναι πολυ πιο εξαρτώμενη απο σωστό optimization(μειωνεκτημα ειναι αυτο) και για αυτο το λογο και εγω περιμένω σε ορισμένα παιχνίδια να βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση της.

Δημοσ.
HD3870 Crossfire vs 8800GT SLI

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2579090&postcount=436

το review του Legionhardware εχει αμφισβητηθεί πολύ έντονα γι πολλούς λογούς(με πολύ σημαντικό το ότι χρησιμοποιουναι modded driver που κανονικά δεν υποστηρίζει τη HD3870). Και σε οτι αφορά τους drivers η αρχιτεκτονική της ATi ειναι πολυ πιο εξαρτώμενη απο σωστό optimization(μειωνεκτημα ειναι αυτο) και για αυτο το λογο και εγω περιμένω σε ορισμένα παιχνίδια να βελτιωθεί σημαντικά η απόδοση της.

Αυτα που παραθετεις εχουν να κανουν με crossfire και SLI.

Καμμια σχεση με αυτα που παραθετω εγω στο Post μου για 8800GT vs 3870 οπου η υπεροχη της 8800 ειναι κατι παραπανω απο οφθαλμοφανης.

Οσο για την ΑΤΙ πιο γρηγορα βγαζει καρτες παρα drivers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...