Razor333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 πλακα κανεις ετσι? Η Gt ειναι πιο πισω απο την ATI??? Αναποδα το διαβασες μαλλον. Π.χ. οτι με 200ε παιρνεις 1χ, με 230ε παρνεις 1.25χ με 400ε παιρνεις 1.35χ. Οπου χ οι επιδοσεις της 3870, 25% πανω η GT και 35% πανω η GTX. Παντως ειναι γελοιο αυτην την στιγμη η καλυτερη καρτα της AMD να εχει 200ε. Πρεπει να βγαλουν νεο πυρηνα, γιατι μεχρι να περασουν την 8800Ultra θα βγει η 9800Ultra. Μεχρι να περασουν τους Core2 θα βγουνε core3 και μεχρι να το καταλαβουνε θα εχουν κλεισει και το μαγαζι.
unre@l Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Τι φοβερο επιχειρημα ο θορυβος? Φιλε αστο δεν το εχεις το θεμα Sorry file alla eisai edelo la8os ( diladi akuros mexri aidias epidi vgazeis kai glossa gia na petakseis kotsana ). Polloi exoun provlima me ton 8orivo. Opos kai na xei.. ego agorasa prin merikes meres tin 3870. ola ok eos tora. To stock cooleraki den kanei 8orivo, probs kai teteia den exo ( me ekserasi ena, an kai eimai me ta beta drivers ta opoia exoun kapoio prob isos se oti afora tous Geometry Shaders.. tora 8a peraso ta nea.. ) Auta..
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Στο θεμα μας τωρα, η GT δεν ειναι η σουπερ-ντουπερ καρτα, αλλα για τα λεφτακια της ξεπερναει τον χαρακτηρισμο value for money.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Α σε μικρες αναλυσεις ισως - αρκετα πιθανο να την περασει - αλλα μετα απο 1600*1200 δεν μας σωζει τπτ. Να πουμε οτι ειναι γερη μοντα και θα το εχουμε για λιγο αυτο Eννοείται.Τα 512mb είναι λίγα για μεγάλες αναλύσεις.Αλλά σε 1280x1024 και 1680x1050 της χώνεται κανονικά. Οι νέες GTS να δούμε τι θα λένε..
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Η ποιότητα της NVIDIA αποδεδειγμένα είναι κατώτερη σε σχέση με αυτό που βγάζουν οι ATI. Έχω και από τις 2 και δεν υπάρχει θέμα καν! Το χρώμα της ATI είναι πολύ καλύτερο! Επιπλέον στην 8xxx series έχει παρατηρηθεί ακόμα περισσότερο το παραπάνω! Άρα η NVIDIA όντως θυσιάζει ποιότητα για fps και το λένε σε πολλά hardware sites αυτό! Ακόμα η 8800GT ΕΙΝΑΙ θορυβώδης και ΒΓΑΖΕΙ ζέστη μέσα στο κουτί! Θέλει άλλη ψύξη, ειδικά αν έχει κάνει κανείς overclock σε cpu! Επίσης βρείτε lowest fps σε crysis της 8800GT και της 3870! Ενώ έχουν σχεδόν εφάμιλη απόδοση, τα Low fps της 8800GT πάνε και στα 2,5 fps ενώ της ATI κάτω από 10 fps δεν πέφτουν! Βάλε και το γεγονός οτι η NVIDIA σε drivers είναι FFS ενώ η ATI έχει συνεχείς βελτιώσεις. Βάλε οτι η ATI θα ναι αισθητά φθηνότερη! Βάλε οτι το codec που χρησιμοποιεί η ATI στο Hardware Acceleration για High Def Movies χρησιμοποιείται από το 84% των ταινιών, ενώ το αντίστοιχο που χρησιμοποιεί η NVIDIA μόλις το 16%. Άσε το DX10.1 αφού κάποιος εδώ το έκραξε...Αλλά όλα τα παραπάνω;;; Επιπλέον με μια board 790FX πετάς μελλοντικά και 4 κάρτες και οι Catalyst 7.12 θα το υποστηρίζουν απόλυτα! Αν θα θέλεις να κάνεις Crossfire ακόμα και με 2 κάρτες και Intel CPU, θα σου βγεί πολύ φθηνότερο! Όπως και να χει, δεδομένου οτι η απόδοση και της 3850 και της 3870 θα ανεβένουν με κάθε νέο driver νομίζω αξίζει η 3870. Τώρα αν θές όπως είπα να έχεις ένα 5-10% σε DX9 games παραπάνω σε fps (με κόστος ποιότητας) πάρε την 8800GT..
iced Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Απο την 8800 και μετα η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη... Μην λες ανακριβειες. Ποσο αξιοπιστη μπορει να ειναι αυτη τη στιγμη η 3870 δεδομενης της αποδοσης την 2900ΧΤ που μολις βαλεις φιλτρα χανεται??
Dimitris13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Γιαυτό φίλε μου, πάρε μία Χ1950Pro με 130? να κάνεις την δουλειά σου τώρα, και όταν υπάρξει στοκ στην Ελλάδα για την 8800GT και στρώσει λίγο και δοκιμαστεί η 3870 βλέπεις τι κάνεις.
tmjuju Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Γιαυτό φίλε μου, πάρε μία Χ1950Pro με 130? να κάνεις την δουλειά σου τώρα, και όταν υπάρξει στοκ στην Ελλάδα για την 8800GT και στρώσει λίγο και δοκιμαστεί η 3870 βλέπεις τι κάνεις. E oxi kai thv 1950Pro.... edw tosos kosmos allazei thv 1950 gia 8800gt 'h 3870, kai o logos eivai bebea to Crysis. Mhv geliomaste oi diafores ths GT kai ths 3870, uparxouv mev alla sto Crysis e3avemizovtai! Kai h DAAMITdev 'klebei' me tous drivers stis skies twv bouvwv .... h nVidia to kavei kai pali peutouv ta LowestFPS. 3870 kai 8800gt eivai kai oi duo POLU KALES epiloges! To duskolo eivai va breis kapoia apo autes. Eidika thv GT gia thv opoia upirxe elupsh apo thv prwth ebdomada. Av eivai kapoios va perimevei gia meta ta xristougevva va brei karta.... ws tote malov 8a exouv alla3ei ta pragmata. Shmera loipov, pare opoia apo tis duo breis! Kai dev 8a metavioseis gia kamia apo tis duo!
StavrosD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 θελω να κανω αναβαθμιση απο μια 6600gt. θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα 3 παραπανω μοντελα συμφερει πιο πολυ αυτη τη στιγμη και να μου προτεινετε μια δυο καλες υλοποιησεις. ευχαριστω Αν σε ενδιαφέρει να κυρίως να παίζεις παιχνίδια , η 8800gt είναι προτιμότερη. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα σε βίντεο, και ιδιαίτερα σε υψηλής ανάλυσης (720p ή 1080p) η ΑΤΙ είναι μονόδρομος.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 ΑΑ πόλεμος Nvidia Vs AMD ξανά απορώ τι μπαίνετε στα Φορα και το συζητάτε αφού ο καθένας σας λέει ότι θέλει άλλος περιμένει pc να βγάζει τον σκασμό και να μην ακούγεται κοινός gay pc, άλλος την είναι ελληνάρας και τον πείραξαν οι φούντες που έχει έξω από το σπίτι του, κλπ η καλύτερη vga είναι τα ματια μου να σας βλέπω να τρώγεστε σε φάση και μέσα στο θέμα από την πιο αργή στην πιο γρηγορη Ati 3850 Ati 3870 Nv 8800Gt της άλλες τις βγάζουμε από έξω τώρα και είναι δοκιμασμένο και οποιος δεν πιστεύει θα πω κάτι που έλεγε ένας τιμημένος τύπος εδώ μέσα πάρτε αγκαλιά μια 3870 και μια 8800gt και ελάτε από εδώ να τις βάλουμε στο pc μου να τις δοκιμάσουμε στο ίδιο σύστημα να το δουν και τα ματάκια σας γιατί δεν πιάνεστε πια μερικοί Φιλικά Over And Out
sepultribe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 thnx και παλι για τα ποστ παιδια.και γω για 1950pro ξεκινησα αλλα κοιτα που κατεληξα . επειδη εχω ενα σχετικα ξεπερασμενο αλλα ποιοτικο συστημα (athlon64 3700+,1gb ocz ram, dfi nf4 sli-dr) λεω να παω σε μια 8800gt που σε χαμηλες αναλυσεις, μιας και δεν με ενδιαφερει να παω πανω απο 1280χ1024, και με λιγα ή καθολου φιλτρα βγαζει τα πιο πολλα fps στη κατηγορια της, αν και η 3870 σαν καρτα μου φαινεται ποιοτικοτερη. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι δεν βιαζομαι ιδιαιτερα. Αν περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα θα κερδισω τπτ λετε?
Razor333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ακόμα η 8800GT ΕΙΝΑΙ θορυβώδης και ΒΓΑΖΕΙ ζέστη μέσα στο κουτί! Θέλει άλλη ψύξη, ειδικά αν έχει κάνει κανείς overclock σε cpu! Βάλε και το γεγονός οτι η NVIDIA σε drivers είναι FFS ενώ η ATI έχει συνεχείς βελτιώσεις. Βάλε οτι η ATI θα ναι αισθητά φθηνότερη! Βάλε οτι το codec που χρησιμοποιεί η ATI στο Hardware Acceleration για High Def Movies χρησιμοποιείται από το 84% των ταινιών, ενώ το αντίστοιχο που χρησιμοποιεί η NVIDIA μόλις το 16%. Άσε το DX10.1 αφού κάποιος εδώ το έκραξε...Αλλά όλα τα παραπάνω;;; Επιπλέον με μια board 790FX πετάς μελλοντικά και 4 κάρτες και οι Catalyst 7.12 θα το υποστηρίζουν απόλυτα! Αν θα θέλεις να κάνεις Crossfire ακόμα και με 2 κάρτες και Intel CPU, θα σου βγεί πολύ φθηνότερο! Πρεπει να εχεις δει πολλες 8800GT απο κοντα εσυ? Σε μεγεθος ειναι οσο μια 1950pro ή μια 3850. Το ανεμιστηρακι της δεν το εχω ακουσει προσωπικα ποτε ακομα και με αρκετο OC, κατι που επιβεβαιωνεται και απο πολλα site αν δεις τα noise level test ειναι πιο κατω και απο την 3850. H καρτα ως συνολο δεν ειναι πιο ζεστη ουτε και απο την 1900GT που ειχα μεχρι προσφατα και μαλιστα με αλλαγμενο cooler γιατι αυτο τις ATI ηταν τραγικο. Τωρα για το HD, η AMD θελει να βρει κατι να δειξει, μια με τις καρτες της, ενα με τους phenon, ελεος με την καλυτερη ποιοτητα HD, ουτε οθονες που σηκωνουν HD εχουμε, ουτε καν τιτλοι HD καλα καλα δεν υπαρχουν, αλλα και παλι τις ταινιες θα τις δουμε, ας ειναι καλα ο c2d. Οσο για τους drivers, μια ειναι η εταιρια που μια ζωη ειχε προβλημα με επιδοσεις και ασυμβατοτητες και αυτη δεν ειναι η nvidia. Για την ποιοτητα, ναι οντως η σειρα χ1900 ειχε πλεονεκτηματα σε σχεση με την σειρα 7900 (HDR+AA) και η 9700/9800 σε σχεση με τις 4800 και 5900 (πολυ καλυτερες επιδοσεις σε pixel/vertex shaders) αλλα αυτο δεν ισχυει πλεον. Τελος για το crossfire και το sli, δεν αξιζει τον κοπο, εκτος και αν εχεις λεφτα και παρεις απο την αρχη 2-3-4 καρτες με το καλυτερο gpu εκεινη την περιοδο. Το να παρεις δυο φθηνες για να περασεις την ακριβη ειναι αδυνατο. Το να παρεις τωρα μια ακριβη και μετα να παρεις αλλη μια ιδια, ειναι μαλακια, γιατι μεχρι τοτε θα βγει μια καρτα με καλυτερες επιδοσεις και με τις 2 μαζι. Το μονο καλο με το crossfire ειναι υποστηριξη διαφορετικων καρτων, αν παρεις τωρα μια 3870, λογικα θα παιζει και με την επομενη gpu, ωστε να μην πετας την καρτας σου.
Razor333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 thnx και παλι για τα ποστ παιδια.και γω για 1950pro ξεκινησα αλλα κοιτα που κατεληξα . επειδη εχω ενα σχετικα ξεπερασμενο αλλα ποιοτικο συστημα (athlon64 3700+,1gb ocz ram, dfi nf4 sli-dr) λεω να παω σε μια 8800gt που σε χαμηλες αναλυσεις, μιας και δεν με ενδιαφερει να παω πανω απο 1280χ1024, και με λιγα ή καθολου φιλτρα βγαζει τα πιο πολλα fps στη κατηγορια της, αν και η 3870 σαν καρτα μου φαινεται ποιοτικοτερη. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι δεν βιαζομαι ιδιαιτερα. Αν περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα θα κερδισω τπτ λετε? Ναι, θα πας μεχρι το πλαισιο και θα παρεις μια 8800GT σε ενα λεπτο και με 200ε-220ε μαλιστα. Ή θα την προπαραγγειλεις απο σημερα για να ερθει μεχρι τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.