Προς το περιεχόμενο

2900gt VS 8800gt VS 3870

sepultribe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Και ενα πολυ προσφατο συγκριτικο 25 November 2007 :

http://it-review.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2290&Itemid=91

rodos123 μπορεί να μας τα έπρειξες ολίγον τι, εδω μέσα αλλα το τελευταιο συγκριτικό που προσάρτισες είναι όλα τα λεφτά.

Ευχαριστώ.

Παίδες κοιτάξτε την έκτη σελίδα του συγκριτικού, 'Results, 1280x1024, 4xAA/16xAF' η 3870 σκίζει κυριολεκτικά την 8800GT.

Εγώ για να πώ την αλήθεια έκλεινα προς 8800GT αλλα μετά τα συγκεκριμένα αποτελέσματα νομίζω θα πάω προς 3870 άλλωστε εγώ προσωπικά δέ νομιζω οτι θα παίζω παιχνίιδια σε μεγαλύτερη ανάλυση απο 1280χ1024, εξάλου η 19'' Acer που έχω δέν σηκώνει και παραπάνω, όπως εξάλου, οι περισσότεροοι που έχουν ώς 19'' δέν σηκώνουν παραπάνω.

Οπότε γιατί να πάρω μια κάρτα που για να αποδώσει τα μέγιστα θέλει τουλάχιστον 21'' οθόνη (1680x1050) (για να αλλάαξω οθόνη;; ).

Εσείς τί λέτε για όλ' αυτά ;;

Μιας που το είπες, αυτός που έγραφε τα πινακάκια θα μπορούσε μήπως να μας εξηγήσει,

ΠΩΣ γίνεται η 3870 στο Lost Planet Cave, στα 1280χ1024 0xΑΑ + 0xAF

να έχει 42 καρέ και

στα 1280χ1024 4xΑΑ + 16xAF να έχει ΑΥΞΗΣΗ 7 καρέ, πιάνοντας 49????

Το ίδιο δείχνει και στο "Lost Planet Snow" όπου απο τα 32 πάει στα 39 καρέ μόλις ενεργοποιείς ΑΑ + AF.

Οι άλλες 2 χάνουν σε επιδόσεις, όπως είναι και το λογικό.

Πφφ, και περιμένουμε 98χχ για "free AA" ,σύμφωνα με τον "Reviewer" εδω επιτυγχάνεται ήδη και ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 7 ΚΑΡΕ....

EDIT: Και στο Crysis, δείχνει ΑΥΞΗΣΗ 4 ΚΑΡΕ, ανεβαίνοντας πάλι σε 4x antialiasing kai 16x anisotropic....

LOL , KAI Στο Company of Heroes ,το ΙΔΙΟ.

kala ta phge to site...fovero fovero...

profanws h 3870 apodidei kalytera me AF kai AA...

...DEN :P

Δημοσ.
Διορθωσούλες επιτρέπονται; 4 clusters with 16 ALUs each. Each ALU is capable of MADD+MADD in a Vec4+scalar arrangement (vec4 MADD = 4*2Flops = 8 Flops, skalar MADD = 1*2flops = 2 flops; 8+2= 10 Flops; thus

4 clusters * 16 ALUs * 10 FLOPs * 0.742GHz = 475 GFLOPs/s

Eίναι λάθος να μαρκάρει κανείς το R600 σαν αποτυχία σε αυτό θα συμφωνήσω, απλά είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου στις κάρτες γραφικών.

Εισαι Θεος παει και τελειωσε!

Δημοσ.

220-270 παίζουν οι gt λογικό δεν είναι να φτάσει τα 300 η Gts πράγμα που χθές την είδα στα 298 αν θυμάμαι καλά στο multyrama και τώρα δεν υπάρχει ουτε για δείγμα

Δημοσ.

http://www.tomshardware.com/2007/11/06/best_graphics_card/page3.html

http://www.tomshardware.com/2007/11/15/amd_radeon_hd_3800/page20.html

To review είναι υπερ της 8800GT.

Ειμαι και NVIDIA user και δεν έχω παράπονο μεχρι τὠρα(έχω μία 6800gt απο το 2004)

Διάβασα αρκετά reviews και το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα. :)

Η 8800gt είναι καλύτερη σε fps από την 3870

ΑΛΛΑ δεν υποστιρίζει το DIRECTX 10.1,που οσο και αχρείαστο αν ειναι τώρα ειναι το επόμενο βήμα

Είναι περίπου 60 ευρο περίπου πιο φτηνή

Εχει DDR3 και οχι DDR4 που έχει η 3870

Χηρότερη θερμοκρασία!!! μεγαλυτερη φθορά στο χρόνο δλδ(ξέρω απο την 6800gt που έχω)

Περισσότερο θόρυβο!! (αχ τα αυτάκια μου!! ειδικά σε ενα ήσυχο δωμάτιο)

και το βασικότερο W8 4 NEW ATI drivers!!!!για πλήρη έλεγχο των δυνατωτήτων της

Εγω θα περιμένω λιγάκι ακόμα ειδικα για τους οδηγούς (patience is a virtue)

Δημοσ.
http://www.tomshardware.com/2007/11/06/best_graphics_card/page3.html

http://www.tomshardware.com/2007/11/15/amd_radeon_hd_3800/page20.html

To review είναι υπερ της 8800GT.

Ειμαι και NVIDIA user και δεν έχω παράπονο μεχρι τὠρα(έχω μία 6800gt απο το 2004)

Διάβασα αρκετά reviews και το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι οτι δεν έχω αποφασίσει ακόμα. :)

Παιδια εννοειται και να μην το ξαναλεμε οτι η 8800gt ειναι ΑΚΟΜΑ καλυτερη.

Εξ'αλλου καλα θα κανουμε να διαβαζουμε τα review μεχρι το τελος* και οχι να απομονωνουμε το 1/10 του test και να πανυγηριζουμε.

Πιστευω οτι κανεις εδω περα δεν εχει μετοχες ουτε στην nvidia ουτε στην ΑΤΙ.

Αναμεινατε για drivers μπας και βελτιωθει η κατασταση.

*Στο τελος του Review λεει:

The 8800GT is still faster, but currently there is around $30 to $40 separating them, so we can say that both cards are quite similar in terms of what you get for your money. For a customer, it is even better that they are not exactly identical with identical price, since 3870, along with its little brother, the 3850, conveniently fills a big gap between the 128-bit cards and the 8800GT. So, props up to ATI and providing the market with products actually worth considering. The only problem is the fact that we see 3870 as a product that’s worth buying right now because of the 8800GT shortage. Once the shortage clears out and you can go to your favourite store and buy 8800GT, end user's decision is gonna get much more tougher. Judging by the news, though, it's gonna take awhile...

Δημοσ.

Ksanazontanevo to thread thetontas mia alli parametro. Epeidi me endiaferei i kainourgia karta pou tha paro na exei pliros ipostiriksei HD thelo na rotiso osous exoun idei 3870 h 8800GT ti genete me auto to thema.

Dld otan pezoun HD arxeia i apodikopoihsh ginete me tin karta i klasika apoklistika meso tou cpu?. Episis se kapoia review exo dei oti oi ATI erxontai kai me HDMI sindesimotita pleon pragma PARA poly voliko gia sindesi me LCD HD TV mias kai me 1kalodio exeis eikona+hxo teleias poiotitas. Exei parei kapoios 3870 na epiveveosi oti exei HDMI, to exei dokimasei auto kaneis?

H 8800GT parexete me HDMI sindesimotita i esto tin ipostirizei kai agorazeis esi ton dvi-to-HDMI adaptora i apla den parexei kamia HD ipostiriksi?

Euxaristo se osous apantisoun;)

Δημοσ.

Μέσα στο box έχει DVI to HDMI adaptor και εκτός αφτού έχει πλήρης HDMI υποστήρηξη (θα το καταλάβεις μόλις δεις τι συσκευές σου περνάει ο Driver). Είμαι σίγουρος πως θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος. Και για να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά για τους FPSakides που επιμένουν πως η 8800GT είναι πιο γρήγορη, μπορείς πολύ άνετα, με το stock cooling και χωρίς να μπεις σε διαδικασίες vmod κτλ, να πιάσεις 900mhz core και 2600Mhz memmory γιατί το chipaki είναι εξαιρετικά ο/c friendly.

• Super Moderators
Δημοσ.

afou flashareis thn 3870 me allo bios giati ta arxika exoun problem kai den se afhnoun na pas panw apo mia sygkekrimenh syxnothta...

alla oti o/c kaneis sthn 3870 mporeis na kaneis (antistoixo) sthn 8800 GT...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...