Προς το περιεχόμενο

2900gt VS 8800gt VS 3870

sepultribe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα εσυ παντα πρωτος εισαι!Αφου ηδη εχεις κανει 2 καρτες...

Τωρα ολοι το ξερατε το link...

Εν παση περιπτωση παρακαλω πολυ, εαν συμφωνειτε ολοι, να παραμεινουμε εντος

θεματος και τελος παντων οσοι ειναι οπαδοι της ΑΤΙ, αφου βγουν καταλληλοι οδηγοι

που επιβεβαιωμενα αυξανουν τις επιδοσεις της καρτας τους, να επανελθουν.

δλδ τωρα θα βγεις και απο πανω εεε????

End of Discusion/

Παρελαβε κανεις καμια 3870/50 ή ακομα περιμεντε ρε παιδια???

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

End of Discusion/

Σκατούλες!!! Ακόμα στο Συγκέντρωση Προϊόντων είναι η παραγγελία :cry:

Δημοσ.
Σκατούλες!!! Ακόμα στο Συγκέντρωση Προϊόντων είναι η παραγγελία :cry:

και εγω χ8ες παρηγγειλα μια 3850 τωρα ποτε θα ερεθει....Ελπιζω να μην γινει οτι εγινε με τις 8800γτ και ψαχνομαστε....οχι τπτ αλλο θα ζημειωθει και η ΑΤι ετσι...

Δημοσ.
και εγω τα περνω ολα χοντρικης αλλα που κολαει αυτο?

Επειδη μπορω να παρω την 8800γτ στα 180 ευρω σημαινει οτι μπορουνε ολοι??

Και επισεις απλα για να ξες κατι ουτε εγω ζω σε πρωτευουσα και σε καμια μεγαλη πολη,σε ενα χωριο ζω εξω απο την θεσσνικη,και υπαρχουνε και αποθεματα 8800γτ στα μαγαζια και θα παρω και την 3870/η την 50 μαλλον,,,για να σου δειξω οτι αξιζει παραπανω απο την 8800γτ.

Με το συμπαθειο κιολας....αλλα που ειναι αυτα τα αποθεματα ρε Παιδαρε...εγω προσωπικα τσιμπησα 2 καρτουλες κατα τυχη...αλλα εχω φιλαρακια που ψαχνοντε για 8800gt only...Αν εχεις κατι να μας διαφωτισεις περιμενουμε κατευθυνσεις...μην το θετεις ομως...υπαρχουν αποθεματα αλλα εγω θα παρω την 3870 για να μας αποδειξεις οτι ειναι καλυτερη....κτλ.κτλ....Οκ man....Κι'εγω αν ειναι που πηρα την 8800gt σας λεω πως ειναι καλυτερη....Δεν νομιζω πως αυτο το επιχειρημα αποδεικνυει κατι...

....και κατι ακομα....ο rodos123 λεει απλα την αποψη του....απ'οτι βλεπω ομως ορισμενοι εθελοτυφλειτε οταν σε ολα τα sites βγαζουν την 8800gt πιο γρηγορη απο την 3870..Τωρα...οταν βγαλει η ΑΤΙ drivers....(οπως επισης και η NVIDIA)....και τελικα τεκμηριομενα καποιος μπορεσει να αποδειξει πως η 3870 ειναι καλυτερη τοτε αρχιστε να βαρατε...αλλα οχι κι ετσι!!!

Δημοσ.
Με το συμπαθειο κιολας....αλλα που ειναι αυτα τα αποθεματα ρε Παιδαρε...εγω προσωπικα τσιμπησα 2 καρτουλες κατα τυχη...αλλα εχω φιλαρακια που ψαχνοντε για 8800gt only...Αν εχεις κατι να μας διαφωτισεις περιμενουμε κατευθυνσεις...μην το θετεις ομως...υπαρχουν αποθεματα αλλα εγω θα παρω την 3870 για να μας αποδειξεις οτι ειναι καλυτερη....κτλ.κτλ....Οκ man....Κι'εγω αν ειναι που πηρα την 8800gt σας λεω πως ειναι καλυτερη....Δεν νομιζω πως αυτο το επιχειρημα αποδεικνυει κατι...

....και κατι ακομα....ο rodos123 λεει απλα την αποψη του....απ'οτι βλεπω ομως ορισμενοι εθελοτυφλειτε οταν σε ολα τα sites βγαζουν την 8800gt πιο γρηγορη απο την 3870..Τωρα...οταν βγαλει η ΑΤΙ drivers....(οπως επισης και η NVIDIA)....και τελικα τεκμηριομενα καποιος μπορεσει να αποδειξει πως η 3870 ειναι καλυτερη τοτε αρχιστε να βαρατε...αλλα οχι κι ετσι!!!

προσωπικα δν κρινω μια καρτα απο τις επιδοσεις και μονο...

Τα αποθεματα που λεω πηγα ειδα σημερα ειχανε στο μαγαζι του χωριου μου 3ς καρτες ακομα..και απο οτι ξερω οι 2 ειναι κλησμενες...

Δημοσ.

End of Discusion/

Για Πεμπτη μου ειπαν απο Πλαισιο. Σημερα μου ειπε τις παρελαβαν!

Δημοσ.

Θα το ξαναπω για λλη μια φορα. Η αρχιτεκτονκη της ΑΤι λογω του οτι ειναι σε cluster tvn 5+1 τα shaders θελει πολυ optimization στο scheduling και για αυτο το λογο μπορει υπο συνθηκες να εχει πολυ μεγαλα οφελη απο drivers. Το ιδιο δεν ισχυει για τη G80/G92 αρχιτεκτονικη που ειναι αρκετα πιο απλη. Οσο για τα review το hardwre cnucks δειχνει ναι μεν τη 8800γτ να ειναι γρηγοροτερη στα περισσοτερα παιχνιδια για μερικα frames αλλα και 3870 κερδιζει σε μερικα και σε ελαχιστα υπαρχει μεγαλη διαφoρα. Να μη μηλισω για OC και χωρις vmod μαλιστα. Τωρα ειδικα που το bios bug λύθηκε περιμενο 1000αρι με νερο. Και μπορεις να κανεις OC κai se Crossfire τωρα.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο raven3x7 ... Τί να κάνω εγώ την 2900XT με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αριθμό 320 SPs όταν αυτοί χωρίζονται σε 5 ομάδες των 64άρων και σε κάθε κύκλο ρολογιού ο ένας μόνο εκτελεί πράξεις ακεραίων και οι υπόλοιποι κάθονται ?

Καθαρά θέμα αρχιτεκτονικής λοιπόν ... Ναι μεν οι G80/G92 έχουν πολύ πιο απλή αρχιτεκτονική, αλλά και πιο λειτουργική θα έλεγα ... ;)

Αν και δεν θα με χαλούσαν δύο 3850 σε CF, modαρισμένες κάτω από νεράκι ... :-D

Δημοσ.

δεν διαβασα τα προηγουμενα φιλε αλλα θελω να σου πω μια και λες για χρονισμους,εγω πηρα μια 2900gt saphire πριν μια εβδομαδα,καλη καρτουλα φενεται.λες να εχασα πολλα που δεν περιμενα να παρω μια 3850

Δημοσ.

Μετα το pcmagazine (usa) 25-12-07 που κανει review την 8800gt

και της δινει 5 στα 5 τωρα και το cpu (computer power user) Ιανουαριου

2008 την κανει review και λεει:

"simply put destroys anything 2900xt had in performance department.

Any gamer on somewhat of a budget needn't look to any other graphics card-the 8800gt is the card of choice.Period".

Δημοσ.

re paidia ti sizitime adika?8800gt rules apla.

tin agorazeis,tin vazeis epanw k apla paizeis...twra gia vmod k oc k istories den xerw alla panta sta normal clockia i 8800gt einai arketa mprosta sta perissotera games...i erwtisi einai mia:

MPOROUME NA TIN VROUME POUTHENA???

Δημοσ.

Μάλλον όχι και αν την βρείς πολύ δύσκολα.

Εδώ 1 κατάστημα πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη θα την έχει διαθέσιμη στις 15 Δεκεμβρίου.

Φανταστείτε τι γίνεται.

Καλά Χριστούγεννα παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...