rodos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Τι εγινε ρε παιδια? Καλημερα!, ειστε καλα? Ανησυχω κοιμαστε ακομα?
rodos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Παρεπιπτοντως το Αμερικανικο pc magazine της 25-12-07 εχει τεστ την XFX 8800GT. Της δινει 5 στα 5 πραγμα σπανιο οπως λεει και ο reviewer,λεει οτι ειναι φοβερη αγορα και δεν της βρισκει ουτε ενα αρνητικο!
6600gt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 3 σελίδες spam στο οτι η nvidia 8800gt είναι η καλύτερη κάρτα και επίσης γίνεται 8800gtx είπες μια γνώμη η οποία είναι σεβαστή το κακό είναι οτι μας έχεις πρήξει τα π@π@ρια.
Sting3r Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 To eshop thn exei sto site alla den kserw ama th exei kai stock. den nomizw pantws. Oso me cooler ennoweis th stock psyktra? Το eshop έφερε sapphire οι οποίες έμειναν Online για περίπου μισή μέρα (την παρασκευή) και εξαντλήθηκαν. Γενικότερα οι υλοποιήσεις της sapphire στην ψύξη είναι πολύ καλές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο περιθώριο για o/c. Για του λογου το αληθές αύριο με χειροπιαστά αποτελέσματα ΥΓ. Ο φίλος απο την ρόδο μάλλον γκρινιάζει που η καρτούλα θα φτάσει με το νέο έτος στο νησί ^^ ΥΓ2. Anyway βλέπω πολλούς κολημένους εδώ μέσα ελπίζω να μήν παρεξηγηθούν αυτά που γράφω
6600gt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Το eshop έφερε sapphire οι οποίες έμειναν Online για περίπου μισή μέρα (την παρασκευή) και εξαντλήθηκαν. Γενικότερα οι υλοποιήσεις της sapphire στην ψύξη είναι πολύ καλές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο περιθώριο για o/c. Για του λογου το αληθές αύριο με χειροπιαστά αποτελέσματα ΥΓ. Ο φίλος απο την ρόδο μάλλον γκρινιάζει που η καρτούλα θα φτάσει με το νέο έτος στο νησί ^^ ΥΓ2. Anyway βλέπω πολλούς κολημένους εδώ μέσα ελπίζω να μήν παρεξηγηθούν αυτά που γράφω Καλή η μάρκα αλλά όπως συμβαίνει με τις 8800gt έτσι και σε όλες τις 3870 έχουν το ίδιο cooler και έτσι είναι όλες ίδιες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 ΕΑΝ οντως γινοταν conversion απο 8800GTσε ULTRA τοτε θα το ειχα ποσταρει στο Α ωστε ετσι ε δεν γινεται ULTRA.Παρε να εχεις τοτε: http:http://www.iax-tech.com/video/8800gt/8800gt03.htm δωρο σε ολους. otan grafeis auto profanws ennoeis conversion...an den to ennoouses tote profanws ekanes lan8asmenh epilogh le3ewn h opoia mas mperdepse olous...(8a mporouses na peis ftanei se epidoseis)
rodos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Το eshop έφερε sapphire οι οποίες έμειναν Online για περίπου μισή μέρα (την παρασκευή) και εξαντλήθηκαν. Γενικότερα οι υλοποιήσεις της sapphire στην ψύξη είναι πολύ καλές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο περιθώριο για o/c. Για του λογου το αληθές αύριο με χειροπιαστά αποτελέσματα ΥΓ. Ο φίλος απο την ρόδο μάλλον γκρινιάζει που η καρτούλα θα φτάσει με το νέο έτος στο νησί ^^ ΥΓ2. Anyway βλέπω πολλούς κολημένους εδώ μέσα ελπίζω να μήν παρεξηγηθούν αυτά που γράφω Φιλε μου εαν διαβαζες τα ποστ θα ηξερες οτι ηδη την εχω την καρτουλα εγω που ειμαι στο νησι οπως λες. Και μαλιστα εχω την zotac αυτη που εφερε το eshop σε μερικα κομματια μονο. Για του λογου το αληθες πηγαινε εξελιξη παραγγελιας στο eshop και βαλε κωδ:071121001201857324848. Εγω αντι να καθομαι να γραφω @@@ριες απο το νησι ηδη ειχα την καρτα ενω εσεις στην πρωτευουσα ακομα σκωτωνεστε να τη βρειτε και επειδη δεν τη βρισκετε γραφετε ενα καρο @@ιες για ΑΤΙ. Περαστικα. Υ.Γ. Για την υπεροχή της Zotac εδω:http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8800_GT/
Sting3r Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δεν το είπα προσβλητικά το νησί προς θεού.. Εξάλλου δεν είμαι στην πρωτεύουσα όχι οτι έχει σημασία.. παρεπιπτώντος η GT υπάρχει διαθέσημη σε αρκετά μαγαζιά, την HD3870 ενοούσα οτι δεν μπορείς να βρείς εκει και θα αργήσει να έρθει γι'αυτο πήρες GT κάνοντας χαβαλέ πάντα.. Αυτο που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατι είστε απόλυτοι με κάτι ρε παίδες.. και στην τελική γι'αυτο είναι τα φορουμ για να διαβάζουμε αντίθετες απόψεις και να διαμορφώνουμε δική μας. Αμα συμφωνούσαμε όλοι μεταξί μας ποια η ουσία? Φιλε μου εαν διαβαζες τα ποστ θα ηξερες οτι ηδη την εχω την καρτουλα εγω που ειμαιστο νησι οπως λες. Και μαλιστα εχω την zotac αυτη που εφερε το eshop σε μερικα κομματια μονο. Για του λογου το αληθες πηγαινε εξελιξη παραγγελιας στο eshop και βαλε κωδ:071121001201857324848. Εγω αντι να καθομαι να γραφω @@@ριες απο το νησι ηδη ειχα την καρτα ενω εσεις στην πρωτευουσα ακομα σκωτωνεστε να τη βρειτε και επειδη δεν τη βρισκετε γραφετε ενα καρο @@ιες για ΑΤΙ. Περαστικα. Υ.Γ. Για την υπεροχή της Zotac εδω:http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_8800_GT/
dhmak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Φίλε rodos123 μή κομπάζεις και τόσο, γιατί η GainWard 8800GT ποου έχει τώρα το eshop, συναγωνίζεται επάξια, όχι την zotac 8800gt αλλα την zotac 8800gtx και μάλιστα το μοντέλο amp των 768mb. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3904&Itemid=1 Μου φαίνεται εδώ κολάει το ρητό: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
rodos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Φίλε rodos123 μή καμπόζεις και τόσο, γιατί η GainWard 8800GT ποου έχει τώρα το eshop, συναγωνίζεται επάξια, όχι την zotac 8800gt αλλα την zotac 8800gtx και μάλιστα το μοντέλο amp των 768mb.http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3904&Itemid=1 Μου φαίνεται εδώ κολάει το ρητό: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Y.Γ. Νο2: To Φ.Π.Α. στο νησι οπως λετε ειναι 13%.Που σημαινει οτι οτιδηποτε το παιρνω πιο φτηνα και απο την Αθηνα και χωρις χρεωση μεταφορικων. Περαστικα επισης.
dhmak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Φίλε, μιλάμε για αντιστοιχία τιμής/επιδόσεων, επειδή η κάρτα έρχεται πίο φθηνη στο νησί λόγω μειωμένου συντελεστή φ.π.α., αυτό δέν αναιρεί την αντικειμενικότητα του πράγματος, δήλαδή οτι η gainward 8800gt είναι πιό 'έξυπνη' αγορά απο την zotac8800gt. --------------------------- Ένα review για τις κάρτες που μας απασχολούνε : http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=544&card2=547
inout Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 rodos123 προσπάθησε να χαλαρώσεις... υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις...
Sadman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Y.Γ. Νο2: To Φ.Π.Α. στο νησι οπως λετε ειναι 13%.Που σημαινει οτι οτιδηποτε το παιρνω πιο φτηνα και απο την Αθηνα και χωρις χρεωση μεταφορικων. Περαστικα επισης. και εγω τα περνω ολα χοντρικης αλλα που κολαει αυτο? Επειδη μπορω να παρω την 8800γτ στα 180 ευρω σημαινει οτι μπορουνε ολοι?? Και επισεις απλα για να ξες κατι ουτε εγω ζω σε πρωτευουσα και σε καμια μεγαλη πολη,σε ενα χωριο ζω εξω απο την θεσσνικη,και υπαρχουνε και αποθεματα 8800γτ στα μαγαζια και θα παρω και την 3870/η την 50 μαλλον,,,για να σου δειξω οτι αξιζει παραπανω απο την 8800γτ.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Φιλε αγγλικα ξερω αρκετα καλα τωρα εαν δεν μπηκες στον κοπο να επισκεφτεις το λινκαυτο ειναι δικο σου θεμα. Εαν δεν μπορεις να καταλαβεις εσυ και μερικοι αλλοι το νοημα του ποστ δικο σας προβλημα. ΕΑΝ οντως γινοταν conversion απο 8800GTσε ULTRA τοτε θα το ειχα ποσταρει στο αντιστοιχο topic του insomnia (Ξερω πως λειτουργει το forum ασχετα εαν δεν εχω μερικες χιλιαδες posts οπως μερικοι) ενταξει? Πιστευω εγινα σαφης οκ? Τωρα το link ειμαι σιγουρος οτι μερικοι που γκρινιαζουν (ενω δεν ειχαν ιδεα για το οτι γινεται αυτο το modification)ηδη θα το εχουν κανει bookmark γιατι σε κανενα χρονο που η καρτουλα τους θα ειναι καρτουλα θα προχωρησουν σε αυτο το Modification μπας και βγαλουν κανενα Mhz παραπανω. Αυτα. sorry ρε αδερφέ αλλά τι προσπαθείς να πείς πρώτον το link το έχουμε δει πολύ πριν ποστάρεις και και στοίχημα όσου σου είπαν ότι η gt δεν γίνετε ulta ξέραν από πριν το κάνει και τι λέει το link που έδωσες γιατί απλά αν έβλεπες σε αλλα post θα έβλεπες ότι έχουμε ποστάρει ήδη Vmod για την Gt και δεν ξέρω για τους άλλους αλλα εγώ έχω κάνει ήδη σε 2 τέτοιες καρτούλες οποτε μην λέμε ότι θέλουμε τα post δεν κάνουν την διαφορα πίστεψε με και εσύ δείχνεις το ακριβώς αντίθετο επιμένοντας ότι το link που έδωσες ήξερες τι έκανε
rodos123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 sorry ρε αδερφέ αλλά τι προσπαθείς να πείς πρώτον το link το έχουμε δει πολύ πριν ποστάρεις και και στοίχημα όσου σου είπαν ότι η gt δεν γίνετε ulta ξέραν από πριν το κάνει και τι λέει το link που έδωσες γιατί απλά αν έβλεπες σε αλλα post θα έβλεπες ότι έχουμε ποστάρει ήδη Vmod για την Gt και δεν ξέρω για τους άλλους αλλα εγώ έχω κάνει ήδη σε 2 τέτοιες καρτούλες οποτε μην λέμε ότι θέλουμε τα post δεν κάνουν την διαφορα πίστεψε με και εσύ δείχνεις το ακριβώς αντίθετο επιμένοντας ότι το link που έδωσες ήξερες τι έκανε Καλα εσυ παντα πρωτος εισαι!Αφου ηδη εχεις κανει 2 καρτες... Τωρα ολοι το ξερατε το link... Εν παση περιπτωση παρακαλω πολυ, εαν συμφωνειτε ολοι, να παραμεινουμε εντος θεματος και τελος παντων οσοι ειναι οπαδοι της ΑΤΙ, αφου βγουν καταλληλοι οδηγοι που επιβεβαιωμενα αυξανουν τις επιδοσεις της καρτας τους, να επανελθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.