Προς το περιεχόμενο

2900gt VS 8800gt VS 3870

sepultribe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ωστε ετσι ε δεν γινεται ULTRA.

Παρε να εχεις τοτε:

http:http://www.iax-tech.com/video/8800gt/8800gt03.htm

δωρο σε ολους.

στα clocks μονο εκτος αν είσαι και εσύ σαν ένα τύπο που πόσταρε ότι είχε κολλήσει Vram πάνω στην vga :-D βάλε την σε κανένα μεγάλο monitor και παίξε σε ανάλυση που παίζει η ultra και τα λέμε τότε ;) Mary Christmas

• Απαντ. 357
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Α ωστε ετσι ε δεν γινεται ULTRA.

Παρε να εχεις τοτε:

http:http://www.iax-tech.com/video/8800gt/8800gt03.htm

δωρο σε ολους.

apla u FAIL...miserably...

reason? auto pou eipe o Vatos_Locos

(ase pou otan sygkrineis 2900Pro anevasmenh se 2900XT den exei kamia sxesh me 8800 GT "anevasmenh" se 8800 Ultra, epeidh oi 2 prwtes einai panomoiotypes enw oi 2 teleutaies oxi...apla akyrh h sygkrish...)

twra an ennoeis oti pianei se epidoseis se kapoies analyseis afou thn overclockareis symfwnw...alla oti ginetai idia oxi...

Δημοσ.
στα clocks μονο εκτος αν είσαι και εσύ σαν ένα τύπο που πόσταρε ότι είχε κολλήσει Vram πάνω στην vga :-D βάλε την σε κανένα μεγάλο monitor και παίξε σε ανάλυση που παίζει η ultra και τα λέμε τότε ;) Mary Christmas

Απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου εαν εχεις αυτα που γραφεις τοτε δεν θα'πρεπε

να'χεις αντιρηση.(Main Rig : Cpu : Core 2 Duo E4300 1,8Ghz @ 3,6GHz / Mobo : Abit Ip35 Pro / Vga : 7900Gs @ 750/2000 Mhz / Ram : Crusial Ballistis Tracer @ 1200 Mhz / Psu : Etasis 750 W Gaming Series : {Watercooled}

Home Server : Cpu : Pentium 4 640 3.2Ghz @ 4,2Ghz / Mobo : Asus P5K Pci-x / Vga : SIS 6323 4Mb Pci / Ram : Micron 2x512Mb @ 1000Mhz / Psu : Levicom Visible Black 400W : {Aircooled)Right?

Mary Xmas 2 U 2.

Δημοσ.
Εγω τη παραγγειλα τη προηγουμενη βδομαδα :devil:. Πηρα και τη Connect3D και απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι πηρανε Gecube οποτε αν ερθουν ταυτοχρονα ελπιζω να ειμαι στους τυχερους. Μενει μονο να δω πια ψυκτρα να βαλω. ξερω οτι ταιριαζει η DuOrb αλλα εγω θελω τη VF1000. Den jerv an boleyei na afhsv ta stock VRM kai MEM heatsink ομως και κατα ποσο θα τα φυσαει αλλα μαλλον γινομαι παρανοικος :-D

εγω περιμενω να δω απο την Saphire(yeah i know i am fun:P)

Για το cooler απο οτι ειδα κραταει πολυ καλα την καρτα και εχει και περιθορια για αρκετο oc.

Δημοσ.
sorry που κολάει η υπογραφή μου όπως και να έχει αδερφέ η Gt Ultra δεν γίνετε τον κώλο σου να χτυπάς τέλεια και παύλα ;)

Για δοκιμασε το πρωτα.

Εδω εχεις κανει τον Ε4300 στα 3.6Ghz οπως λεει η υπογραφη σου

Εκτος αν οτι κανουμε εμεις ειναι καλο ενω οτι κατορθωνουν αλλοι δεν λεει ε?..

Δημοσ.

θες να μου πεις δηλαδή ότι επειδή πήγα τον 4300 στα 3,6ghz {για τους Θωμάδες} πιάνω επιδόσεις άλλων cpu που έχουν την διπλή cache από εμενα ? είναι σαν να μου λες ότι η 7900 που έχω με το oc που έχει φάει γίνετε 8800 δεν γίνονται αυτά αδερφέ είναι τελείως διαφορετικές κάρτες Ultra και Gt απλά

Δημοσ.
Για δοκιμασε το πρωτα.

Εδω εχεις κανει τον Ε4300 στα 3.6Ghz οπως λεει η υπογραφη σου

Εκτος αν οτι κανουμε εμεις ειναι καλο ενω οτι κατορθωνουν αλλοι δεν λεει ε?..

ρε σι δν καταλαβες τι σου λεμε.

η 2900ΧΤ και η 2900προ ειναι η ΙΔΙΑ καρτα με την δευτερ να εχει μειωμενους χρονισμους.

η 8800γτ και η 8800ultra ειναι 2 διαφορετικες καρτες με αλλη αρχιτεκτονικη,αλλον επεξεργαστη,αλλη διαδηκασια κατασκευης...

Το οτι ο Vatos εχει τον επεξεργαστη του στα 2χGHz απο τα μανησια δν συμενει τπτ.Δν τον κανει ξερω εγω καλυτερο απο εναν QX6850(αυτους μου ηρθε στον μυαλο τωρα) γτ εχουνε διαφορετικες cache διαφορετικα fsb,διαφορετικους διερετες κοκ.

Ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω.

Δημοσ.

Sorry Mr.Super Duper games που δεν σου φτάνουν τα 20 Fps

και να το πάμε απλά δεν μίλησα καθόλου για την δική μου vga στο thread ;)

αν θες να δεις ποσο μάγκας είμαι πάρε την δικη σου και έλα μια βόλτα από εδώ να την πάρεις αγνώριστη. οποτε το έχασες μια φορα

Πόσα ξέρεις!!!!

Δε μου λές, αν σου φέρει τη VGA του τί θα κάνεις;

Δημοσ.

θα το πάρω ως καλοπροαίρετο σχόλιο και δεν θα ασχοληθώ άλλο ;) το τι θα κάνω έχω πει οποιος θέλει ας έρθει παρέα με την vga του από εδώ να δει ;) πάντως Gt σε Ultra δεν μπορώ να την κάνω ουτε extra μνήμες κολάω πάνω τους :-D

Δημοσ.
Πόσα ξέρεις!!!!

τα κλασικα.Οτι mods ξερει,ενα ορεο waterblock,ταβανιασμα τα παντα και μετα τρελες δοκιμες σε benches&games.Βεβεεα το οτι ισως μετα απο αυτα να αγγιζει ή να ξεπερναει την ultra δν σημενει οτι την κενε ultra

• Super Moderators
Δημοσ.
τα κλασικα.Οτι mods ξερει,ενα ορεο waterblock,ταβανιασμα τα παντα και μετα τρελες δοκιμες σε benches&games.Βεβεεα το οτι ισως μετα απο αυτα να αγγιζει ή να ξεπερναει την ultra δν σημενει οτι την κενε ultra

+1...

kai gia na upo8esw oti h siwph tou rodos123 einai pros apanthsh mas pisteuw oti "KERDISAME" YAY :P

Πόσα ξέρεις!!!!

profanws agrio seks...

e ti na kanei? auta pou eipe kai o Sadman

Δημοσ.

μαλλον καταλαβε οτι ειπε και ελεγε μεγαλες πατατες και ψαχνει το νετ ολοκληρο να βρει πως να αποδειξει το λαθος του....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...