oxydam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Γεια χαρά, έχω ένα θεματάκι με το webmin οπου διαχειρίζομαι τα mail μου. Έχω έναν χρήστη root ο οποίος έχει μέσα 45000 μηνύματα και από το webmin κάνω πολύ ώρα για να τα σβήσω μιας και τα σβήνει 20-20. Κάθε φορά που σβήνω μια εικοσάδα κάνει περίπου 12 λεπτά!!!! Υπάρχει τρόπος ή command που να σβήσει όλα τα μηνύματα του root? Υ.Γ.: Δεν γνωρίζω πολλά απο Linux... Thanx in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanashs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 pas sto /var/spool/mail kai ekei mesa exei ena arxeio logika me name "root" me -> mutt -f root mpaineis kai blepeis olla ta mail tou root kai apo ekei tvra mporeis na pathseis to "d" kai ta markarei gia delete.afou ta markareis patas "q" kai se rvtaei na ta kanei delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxydam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστώ θαναση... πως πηγαίνω όμως στον φάκελο αυτό? ανοιγω ένα terminal window και κανω cd var/spoll/mail? ετσι πάντως δεν έπεξε... ήρθε η ώρα να μάθω linux μου φαινεται!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxydam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 καταφερα τελικα να μπω στον φακελο /var/spool/mail αλλα το comand mutt δεν παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 σβησε το αρχειο /var/spool/mail/root να τελειωνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxydam Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Αν το σβήσω, επειδη ειναι root account, θα ξαναδημιουργηθει μονο του οταν στειλουν το πρωτο mail στον root? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanashs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 nai ean to kaneis delete tha ftiaxtei mono tou otan erthei kapoio mail ston root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxydam Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 teleutaia erotisi!!!! kai pos to kano delete otan eimai mesa sto /var/spool/mail meso terminal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanashs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 rm -f root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oxydam Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 paidia xilia euxaristo... mou lisate megalo thema!!!! tora tha matho ki ego linux na arxizo na ypostirizo ki ego tous insomniacs!! TOPIC CLOSED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.