Blackman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Όχι δεν βγήκε καινούριο έκδοση του αριστουργήματος... απλά θέλω να παίξω το παιχνίδι πάλι και δεν βρίσκω που έχω βάλει το CD. Υπάρχει κανείς χριστιανός που μπορεί να με βοηθήσει; Ούτε να το αγοράσω δεν βρίσκω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Στον Παπασωτηρίου υπάρχει budget έκδοση 15 ευρώ. Κρίμα που δεν βγήκε νέα έκδοση. Ήταν πολύ ωραίο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 15 ευρώ μου ακούγονται πολλά μόνο για το Dig. Κάποτε το 2002 ή 2003 κυκλοφόρησε ένα LucasArts Classic: The Entertainment Pack που περιείχε The Dig, Grim Fandango και Full Throttle σε νέες εκδόσεις συμβατές με Xp και Windows 2000 (αμφιβάλλω αν άλλαξε κάτι στο ίδιο το παιχνίδι πέρα από τη συμβατότητα). Φυσικά το παλιό κλασσικό DIG παίζει μια χαρά από όσο γνωρίζω μεσω ScummVm. Μπορείς να κοιτάξεις μήπως μπορείς να το βρεις από e-bay (δε γνωρίζω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό) ή Amazon.co.uk (κατα προτίμηση μεταχειρισμένο).
Barret Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Koita an pragmatika to exeis me to kouti tou kai den thes na to xanagoraseis (krima einai)... Rwta kana theio sou apo exw. Egw kapou to xw dei! K mhn me kraxete oloi amesws. To paidi mporei na to exei to paixnidi, na to agorasei xana den leei!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.