Προς το περιεχόμενο

Εθελοντες προγραμματιστες υπαρχουν???

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφορμη ειναι αυτο το thread

Παρολο που ανηκει σε αλλη κατηγορια (προγραμματισμος) το ανοιξα εδω γιατι διαβαζει περισσοτερος κοσμος LEET το Μπλα-Μπλα.

Υπαρχει κανεις να βοηθησει να βελτιωσουμε τα υπαρχοντα παιχνιδια?

Ηδη εχω αρχισει το Φαντη (Ξερη και χλωρη που λεμε).

ΟΚ με το πασο μας δε βιαζομαστε να γινουν με τη μια.

lammers δε χρειαζονται προφανως.

Προγραμματιστικη πλατφορμα το Visual Studio 2005 του ΒασιλΠορτα (το 2008 ειναι σε beta).

Θα προτιμουσα ο/οι συνεργατης/ες (καλα κι οι κυριες ευσπροσδεκτες δεν εχω κακες ιδεες στο μυαλο) να γνωριζουν C# ή εστω Visual C++.

MFC ΓΙΟΚ δεν κατεχω ουτε θα μαθω στα γεραματα.

Ειναι και δυσκολη συναμα.

Τωρα αν καποιος φιλοτιμηθει να γραψει σε Visual Basic/Java θα δουμε παιζουν και τα *.dll για κονεξιον.

Αυτα οποιος θελησει ας βοηθησει.

Δημοσ.

Ήθελα και εγώ να φτιάξω αλλά σκέφτηκα ότι αυτά θα υπήρχαν ήδη και έτσι έχω ξεκινήσει πρέφα σε java. Αλλά τώρα ουσιαστικά τελειώνω.

Δημοσ.

Τhanks :-) βεβαια εχεις κατα μια αποψη δικιο αλλα ο Φαντης που υπαρχει ειναι ακρως σπασ**χιδικος γιαυτο κι εγω τα πηρα αναποδα και κλειστηκα μπροστα απο τον Η/Υ κι επι μια εβδομαδα εβγαλα την πρωτη εκδοση του εδω θα βρειτε πληροφοριες και φυσικα να το σχολιασετε.

Μου την εδινε :mad: που το παιχνιδι πεταγε συνεχως μυνηματα (εκανες ξερη, σου πηρα τα φυλλα, πεταξα Φαντη) ή το αλλο το χειροτερο που καθε φορα επρεπε να πατησεις το κουμπι για να μοιραστουν τα φυλλα.

Ο δικος μου ο Φαντης τα κανει ολα αυτα αυτοματα.

Κι οχι μονο. ;)

Τελως παντων αν θες καπου να τα βρουμε με ενημερωνεις.

Πρεφα δεν ξερω (λεω να πεισω το Γερο μου να με μαθει) αλλα το εχω παρει ζεστα το θεμα.

Μαλλον για Κολιτσινα θα βγαλω.

Διοτι οταν μοιραζεις κατι οφειλεις να το ενημερωνεις και να μην το παρατας ερημο.

Αλλιως σβηστο καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...