Προς το περιεχόμενο

Μοσχολιού

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια από τις καλύτερες φωνές στην ελληνική γυναικεία μουσική είναι της Μοσχολιού .

Ωραία φωνή ,με ιδιαίτερη χροιά κ προορισμένη για το λαϊκό τραγούδι .

Τι γνώμη έχετε κ ποιά τραγούδια της θεωρείτε σαν το αποκορύφωμα της ?

Πριν να χαλάσει η φωνή της φυσικά .

Δημοσ.

Έλα ρε υπάρχει ακόμα κόσμος που εκτιμάει -και δεν ξεχνάει- τις καλές ελληνικές φωνές? "δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ","συχνότητα", "άνθρωποι μονάχοι","το τραμ το τελευταίο". Μπράβο ρε πασχαλιά για το θεματάκι. ;)

Δημοσ.

ίσως το καλύτερο να είναι το Νύν και Αεί μ'αρέσει τρελά πάντως το Έτσι είναι η ζωή και το στον Αγιο Σπυρίδωνα του Μούτση

Δημοσ.

Ωραίο θέμα. Μ' αρέσουν πολλά από Μοσχολιού. Νυν και αεί όντως καλό. Το τραμ το τελευταίο, Πρέπει και το αγαπημένο μου, Κάτω απ' τη μαρκίζα.

Δημοσ.

ξέχασα και το εκπληκτικό Ναύτης Βγήκε στη στεριά

πάντως η μουσική που αντιπρόσωπεύει η Μοσχολιού δεν φένεται να τραβάει σε αυτό το forum ...

Δημοσ.

Κοντεύω να τα παίξω .

Προχτές , δεν είχα δει ολόκληρη την εκπομπή του Λαζόπουλου .

Κ κυρίως δεν είχα δει το τέλος .

Κ συνεπώς δεν ήξερα τα τραγούδια που είπε .

Από την άλλη , μέσα σε 5 ώρες που πέρασανε από την ώρα που δημιούργησα 2 τοπικ για την Μοσχολιού σε δυο φορουμ , είναι δυνατόν να πήρε την ιδέα κ να κλείσει με μικρό αφιέρωμα στην Μοσχολιού ?

Δεν θέλει προετοιμασία κάτι τέτοιο που μέσα σε 5 +- ώρες δεν είναι εφικτό να γίνει ?

Σ.σ. Πρίν λίγο είδα το τέλος του ''Αλ Τσαντήρι νιουζ'' κ έχω πάθει μια μικρή πλάκα .

Δημοσ.

ναι αυτό ειναι αληθεια-ο λάκης ήταν στα ορια νευτικής κατάρευσης αφου δεν ηξερε τι να τραγουδησει .. και λέει δεν κανω καμια βολτα στο internet μπας και εχει καμια καλη ιδεα η paschalia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...