jimarass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά υπάρχει τρόπος να δυνδεθώ για ντερνετ game μτ ο ds χρησιμοποιώντας wifi router και την adsl στο σπίτι ή παίζει μόνο σε hotspots?
Plink Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 φυσικά, απλώς βάζεις τα στοιχεία του ρούτερ σου στις ρυθμίσεις του wifi στο ds. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το κάνεις μέσα από το παιχνίδι που θες να παίξεις, στο wireless μενου έχει λογικά επιλογή για setup όπου θα βάλεις τα στοιχεία του ρούτερ σου όπως θα έκανες σε κάθε άλλη συσκευή..
jimarass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 φυσικά, απλώς βάζεις τα στοιχεία του ρούτερ σου στις ρυθμίσεις του wifi στο ds. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το κάνεις μέσα από το παιχνίδι που θες να παίξεις, στο wireless μενου έχει λογικά επιλογή για setup όπου θα βάλεις τα στοιχεία του ρούτερ σου όπως θα έκανες σε κάθε άλλη συσκευή.. ΣΊΓΟΥΡΑ?? !!!!
Plink Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ναι ρε, το έχω κάνει τουλάχιστον με τα worms και mario kart. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα παιχνίδια ονλινε, αλλά ξέρω ότι δεν παίζει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.