xania4ever Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά καλημέρα,έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, το ανεμιστηράκι της κάνει πολύ θόρυβο και πριν δηλαδή έκανε αλλά ελάχιστο και περίπου από προχθές κάνει ένα παράξενο θόρυβο ένα τρίξιμο παράξενο.Άνοιξα το κουτί και έβαλα σε λειτουργία το pc για να σιγουρευτώ αν φταίει το ανεμιστηράκι για τον θόρυβο και πράγματι αυτό έφταιγε.Αν το σταματούσα με το χέρι μου το pc ήταν σχεδόν τελείως αθόρυβο.Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ.Η κάρτα είναι μία GIGABYTE RADEON X600 PRO.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 exeis dyo epiloges. h to alazeis me ena aftermarket px apo e-shop h plaisio,exoun arketa montela,h perneis kainourgia vga,me dedomeno oti h vga einai sou palia einai adika lefta ena kainourgio cooler,ola sxedon exou pano apo 10-15 eyro,ektos an pareis ena kai mpenei kai se alles,etsi to kratas k gia meta,h briskeis kapio anemistiraki kai kaneis patenta kai to bazeis
xania4ever Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Epeidh etc ki alliws ta xristoygenna 8a parw kainoyrgia karta 8a ypomeinw sto 8orybo(dld 8a prospa8hsw)mexri na parw thn kainoyrgia.
PetApollo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 1.βγάλε την κάρτα γραφικών απο τον Η/Υ σου. 2.ξεβίδωσε το ανεμιστηράκι με προσοχή να μην κάνεις καμιά ζημιά στην κάρτα. 3.κατά 99% στο ανεμιστηράκι από πάνω 8α έχει κάποιο αυτοκόλλητο με το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας.προσπάθησε να το ξεκολλήσεις δεν είναι δύσκολο. 4.θα δεις μια πλαστική ροδέλα.αφέρεσε την με προσοχή και τράβα προς τα έξω το ένα κομμάτι του ανεμιστήρα και θα δεις τον άξονα που περιστρέφετε. 5.καθάρισε τον άξονα με βαμβάκι καθώς και την υποδοχή που μπαίνει.καθάρισε επίσης και την σκόνη. 6.ρίξε λίγο λάδι για μηχανισμούς στον αξονα και τοποθέτησε τα ξανά. 7. τελος o θόρυβος
xania4ever Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 EYxaristw poly poly xrhsinh h apanthsh soy petapollo 8a to dokimasw,Alla alli mia erwthsh poso peripoy na balw kai ti akribws ladi?
PetApollo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Βάλε τόσο όσο χρειάζεται για να λαδωθεί ο άξονας ώστε να μην υπάρχει μεγάλη τριβή και να δημιουργείτε θόρυβος.Αντί για λάδι μπορείς να βάλεις λίγο γράσο. Αν στην γειτονιά σου έχει κανένα Ηλεκτρονικό Εργαστήριο πες τους να σου δώσουνε. Λάδι βάλε αυτό που βάζουμε στις μηχανές. 3-4 σταγόνες θέλει μην φανταστείς τίποτα ποσότητα Εγώ έχω φτιάξει άπειρα ανεμιστηράκια.Ειδικά στις κάρτες γραφικών δύσκολα βρίσκεις ένα καινουργιο που να ταιριάζει.
xania4ever Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Α οκ θα τους ζητήσω λάδι για μηχανές.Αν μου πεί για τι μηχανές αυτοκινήτου πχ.Σόρρυ που γίνομαι σπαστικός αλλά είμαι λίγο άσχετος φίλε.ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και σε εκτιμώ πολύ.Θα χρειαστεί αν βάλω και θερμοαγώγιμη πάστα μετά?
xania4ever Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ayth h plastikh rodela h htan spasmenh h egw thn espasa ti kanw twra guyz?
xania4ever Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Kamia boh8eia plz re paidia twra kanei xeirotera apo prin.
EddieObscurant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Αν η κάρτα σου έχει πάνω μια σοβαρή ψύκτρα και δεν είναι ένα σχεδόν σκέτο ανεμιστηράκι, βγάλτο τελείως και άσε μόνο την ψύκτρα. Η κάρτα σου δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα οπότε υπαρχει περιπτωση να μήν έχεις πρόβλημα. Αν εχει αισθητήρα θερμοκρασίας, δες τι θερμοκρασίες πιανει κατα τη διάρκεια ενος παιχνιδιού. Αν είναι κάτω απο 90 είσαι όκ. Αν δεν έχει αισθητήρα, είναι λίγο πιο μεγάλο το ρίσκο.
xania4ever Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 OK 8a to dokimasw alla nomizw den exei ais8hthra mallon gt sto bios den moy leei 8ermokrasies ths.
nik00ss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Χανια...ρεθυμνο εδω. το καλυτερο ειναι να βγαλεις τελειως το ανεμηστηρακι και να βαλεις ενα 6 η 8 cm με πατεντα να το στερεωσεις πανω στην καρτα,ειναι πολυ προχειρη λυση και αρκετα οικονομικη,αλλιως πας σε κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912206 που θα σου κανει και στην νεα καρτα που θα παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.