windward Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Προχθές εγκατέστησα το Superkaramba σε Ubuntu Gutsy προκειμένου να έχω ένα απ' αυτά τα ωραία Sys.Monitors στην επιφάνεια εργασίας. Το παράθυρο όμως δεν "αγκαλιάζεται" απο το φόντο, πραγμα που γίνεται με το ρολογάκι των screenlets απο πάνω (βλ συνημμένο)..τι πρέπει να ρυθμίσω, ξέρει κάποιος? Ευχαριστώ για το χρόνο σας, μια κ δεν είναι κ το πιο φλέγον ζήτημα, αλλά δε βρίσκω τπτ ψάχνοντας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δυστηχώς αυτό το είχα δει να σημβαίνει όταν τρέχεις compiz-fusion παράλληλα.Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Σε kde (τουλάχιστον στο σύστημά μου) δε συμβαίνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windward Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχως δε λυνεται, έβαλα gdesklets... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 αυτό δεν έχει να κάνει με το compiz αλλά επειδή τρέχει σε gnome! μήν ξεχνάς οτι το superkaramba απο τότε που ήταν karamba φτιαχνόταν και συνεχίζει να φτιάχνεται για kde! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windward Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 αυτό δεν έχει να κάνει με το compiz αλλά επειδή τρέχει σε gnome! μήν ξεχνάς οτι το superkaramba απο τότε που ήταν karamba φτιαχνόταν και συνεχίζει να φτιάχνεται για kde! το διαπιστωσα, αφου κ χωρις compiz τα ιδια κανει, απλα υπέθεσα πως έχοντας εγκατεστημένες τις βιβλιοθήκες για kde ίσως ήταν οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.