stormrider Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 γειά χαρά παιδιά, ξέρετε αν σε περίπτωση που αλλάξω μητρική (και μόνο μητρική) θα windows θα μου απαιτήσουν επανενεργοποίηση;
question mark Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Αν αλλάξεις μητική θα πρέπει να κάνεις επανεγκατάσταση του λειτουργικού σου
palawiaris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Κάποτε που το έκανα αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος όχι δεν θα χρειαστεί ενεργοποίηση.Για φορμάρισμα τον γλυτώνεις τον κόπο.Αλλά πρώτα απεγκαταστάσεις όλων των οδηγών μητρικής. Y.Γ. Τι κάποτε πριν 3 εβδομάδες από την p5wh σε maximus formula se,και δεν χρειάστηκε τίποτα απολύτως
cosmos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πολύ πρόσφατα άλλαξα μητρική,έκανα ένα repair τα xp και γλύτωσα το φορματ και επομένως και τις ενεργοποιήσεις....(αν είχα )
tommy_angelo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Εγω απ όσο ξέρω πρέπει να επανεγκαταστήσεις το λειτουργικό γιατί το πιθανότερο ειναι να crushαρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.