Vatos_locos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 το ότι ένα μέταλλο είναι καθρέπτης δεν έχει να λέει ότι έινια και λείο είναι σε φάση βερνίκια υπάρχουν πολλά lapping όμως ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πως κατέβασες 10 βαθμούς με lapping βρε αθεόφοβε loco clocko εγώ είχα ένα μαπα athlon 3500 που ανέβαζε 55 - 58 @ stock full load και τον έκανα γυαλί αυτόν και τη μαμά του και ίσα ίσα κρατιόταν στους 53 -54 . μήπως κατέβασες τόσο πολύ το μέταλλό του cpu που γίνεται απαγωγή σχεδόν κατευθείαν απο το die? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Πως κατέβασες 10 βαθμούς με lapping βρε αθεόφοβε loco clocko εγώ είχα ένα μαπα athlon 3500 που ανέβαζε 55 - 58 @ stock full load και τον έκανα γυαλί αυτόν και τη μαμά του και ίσα ίσα κρατιόταν στους 53 -54 . μήπως κατέβασες τόσο πολύ το μέταλλό του cpu που γίνεται απαγωγή σχεδόν κατευθείαν απο το die? lol μπορει να ακουμπαει και πανω στο die:lol::lol: Αλη8εια vatos καπου 8υμαμε ενα ποστ που ειχες πει οτι τον λαππαρες και απο μεσα. Αλη8ευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ntaksi 10 den einai san polla re Vate?Dld eleoz toso mamakes einai auti stin Intel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 ntaksi 10 den einai san polla re Vate?Dld eleoz toso mamakes einai auti stin Intel? Κοίτα το έχω σκεφτεί κι εγώ γιατί δεν γυαλίζουν τους επεξεργαστες αλλά η απάντηση είναι απλή τελικά: μεγάλο το κόστος και με το γυάλισμα θα είναι σα να προκαλούν έμμεσα το κλοκάρισμα Ενώ τώρα με τέτοιες θερμοκρασίες και αέρα για ανέβασμα δε μας προκαλούν :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 στραβο IHS Sadman θυμάμαι να έχω ποστάρει ότι μπορεί να υπάρχει strabo IHS και από μέσα και γίνετε να το lapάρεις δεν έχω lappάρει από μέσα γιατί δεν έχω dremel και ούτε τέτοια υπομονή άσε που αν το βγάλω το καπάκι δεν πρόκειται να το ξαναβάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μια ερώτηση. Θέλω να γυαλίσω την επιφάνεια της cpu μου, γιατί από την πρώτη μέρα που την αγόρασα βαράει 60αρια χωρίς λόγο - ψύκτρα έχω αλλάξει. Είναι σωστό να αρχίσω το τρίψιμο πάνω στη βάση του επεξεργαστή? Φοβάμαι πως όλα τα ρινίσματα μετάλλου θα πέσουν στην πλακέτα. Εκτός μητρικής δε μπορώ να τον τρίψω γιατί σίγουρα θα στραβώσουν τα πινάκια του (Athlon64). Καμιά πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 εκτος θα τον τρίψεις και δεν στραβώνουν τα πόδια του αν τον κρατάς καλά από τα πλαϊνά του θα τον βάλεις πάνω στο γυαλόχαρτο το οποιο θα πατάει πάνω σε μια λεία επιφάνεια ρίξε λίγο σαπούνι η νερό και ξεκινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 οκ thnxs Πάνος. Αν και μου ακούγεται ριψοκίνδυνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 όπως και να έχει μονο έτσι θα το κανεις σωστά και πάνω σε board να το έκανες ας πούμε είχες μια καμένη δεν θα το έκανες σωστά γιατί θα έτρωγες τις άκρες του cpu πιο πολύ πρέπει να πατάει σε λεία επιφάνεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 vatos όσον αφορά το ihs έχω ακούσει (για athlon σειρά fx και dual) πως δουλεύει και χωρίς καπάκι, τουλάχιστον για αερόψυξη και νερό (σε extreme καταστρέφεται) τι λες, ξέρεις κάτι; Kι αν δουλεύει πως θα βγάλω το καπάκι χωρίς να κόψω τίποτα άλλο; Προσπάθησα με λάμα χαρτοκόπτη να κόψω το epoxy γύρω γύρω αλλά μου φαίνεται πάει βαθιά.. Έχω έναν δεύτερο 3500 στο συρτάρι που ανέβαινε 2700 55c full load (δε θυμάμαι volt) και θέλω να παίξω μαζί του λιγο πάλι όταν βρω χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 ναι λειτουργούν κανονικά αν τους βγάλεις το καπάκι αλλα σκέφτεσαι ότι θα κανεις τόσο πολύ overclock που θα χρειαστεί ξήλωμα ? αν ναι βγάλτο με τα ξυραφάκια που ξυρίζονται οι παππούδες και κόβουν τις φλέβες τους τα emo kids απλά θέλει υπομονή να μην φας τίποτα πάνω από τον cpu οποτε υπολόγισε στην μέση τις σιλικόνης που ενώνει το καπάκι με το chip και εκεί κόψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάσω από τα 2700...πάντως δεν είναι λογικό να τον γδύσω πριν τον γα...ήσω; :lol: ο άλλος έβαζε και baby oil.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 αν έχεις νεράκι βγάλτο μονο και μονο για τις θερμοκρασίες το fsb wall θα έινια ίδιο η με αέρα η με νερό με suzero temps το wall θα ενεβεί οποτε δεν κερδίζεις τίποτα αν το βγάλεις και δεν τον ψύξης πολύ καλά για oc εκτος αν θες πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλα αν είναι να γ@μήσεις ε τότε γδύστον για την εμπειρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.