bikatini Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 kano kati lathos den odigete to amaxi ...ti ginete mia apo mia apo ki mpori na moy pi kapoios tipota ritmisis na mhn pigeni opoy na ne to amaxi kai gia na bgeis apo to pexnidi ti patas?
Stathiss19 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα φίλε..εμένα μου παίζει μια χαρα με το πληκτρολόγιο..μήπως ξέρεις πώς επιλέγουμε να παίξουμε με το gamepad? Μου βγάζει μόνο την επιλογή για πληκτρολόγιο..
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Αυτό τ πρόβλημα τ έχω κ εγώ με το gamepad εδώ.Μυτιλήνη δν έχω κανένα πρόβλημα με τν τιμονιέρα που τ έπαιζα..!
bikatini Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα φίλε..εμένα μου παίζει μια χαρα με το πληκτρολόγιο..μήπως ξέρεις πώς επιλέγουμε να παίξουμε με το gamepad? Μου βγάζει μόνο την επιλογή για πληκτρολόγιο.. me to plhktrologio kai mena pezei poio kala exo ena game pad logiteg sto control setings exei to plhkrologio to epomeno einai to costum setings patas enter kai opizeis ena ena ta pliktra apo to moxlo kai kati akoma mporeis na dokimaseis na kaneis egatastasi tous driver toy gamepad kai na ορισεις το pexnidi poy thes na litoyrgisis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.