gegounaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σας! Το πρόβλημα μου ότι δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Το πρόγραμμα που προσπαθώ πρέπει να συνδέετε με μια IP με specific port, να στέλνει κάποιους καθορισμένους χαρακτήρες, και να παίρνει απάντηση ένα αρχείο. από που θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσω? Αν πιστεύει κάποιος πως η JAVA δεν είναι κατάλληλη γι αυτή την δουλειά ας μου προτείνει κάτι άλλο.
alex2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μια χαρά είναι η Java για αυτήν την δουλειά! Διάβασε λίγο για (Java sockets όπως και το πακέτο java.net και την URLConnection τάξη με την οποία μπορείς ευκολότατα να κατεβάζεις αρχεία συνδυάζοντάς την με InputStream) και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις και την λύση στο πρόβλημά σου.
gegounaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 έχω βρεί το java.net.Socket και το java.net.DatagramPacket και το παλεύω αλλά ψάχνω και κάποιο παράδειγμα που να δουλεύει.
alex2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Πάρε ένα παράδειγμα για το πως να στέλνεις ένα μήνυμα σε ένα servlet και πως μπορεί αυτό με την σειρά του να σου απαντήσει. http://www.java-tips.org/java-me-tips/midp/sending-data-to-servlet-and-getting-the-response.html Tip : η απάντηση που μπορεί να στείλει το servlet μπορεί να είναι το URL για ένα αρχείο που μπορεί να έχει δημιουργήσει δυναμικά και έτσι ο client μπορεί να το κατεβάσει. Σου επισυνάπτω ένα java αρχείο που η δουλειά του είναι να κατεβάζει ένα αρχείο δίνοντάς του μόνο το URL του αρχείου.Αυτό το έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές και δουλεύει μία χαρά. FileDownload.java.txt
gegounaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το κοιτάξω και αν είναι θα σε ξαναενοχλησω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.