theoritikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Το θέμα είναι σαφές. Ποστάρετε τα gamercards σας που έχετε στο xbox live. Το ξέρω πως έχει ξαναγίνει παλιότερα, αλλά υπάρχουν αρκετοί καινούριοι στο live (όπως εγώ! ). Το δικό μου είναι Theoritikos. Για την ώρα δεν παίζω κάποιο παιχνίδι, αλλά σε λίγο καιρό θα είμαι στο gears of war και στο halo 3.
jesE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 jesE GR. Ελπίζω σε 2 εβδομάδες το αργότερο να μου΄ρθει το πουλάκι μου απο Γερμανία. Έχει αρχίσει να μου λείπει..
theoritikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Παραείμαι noob στο live μου φαίνεται Πως προσθέτω ένα όνομα στην λίστα???
enigmak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Το δικο μου το λεει και στο sig μου, MetzasGR
gust Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Το δικο μου ειναι Metsovo. Παιζω gears με την τσαμπα μηνιατικη gold....ως νεος χρηστης! Σημερα τσιμπησα το παιχνιδακι και τα σπαει αν και ειμαι λιγο πρωταρης στο GOW deathmatch! Μου αρεσει το Live και ισως να ανανεωσω την συνδρομη....πρωτα θα πεσει flasia και μετα βλεπουμε....αν ειμαστε ακομα Live enabled και οχι banned!
glad1at0re Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Z3nBall3r εδώ. Προς το παρόν παίζω 2Κ8 , FIFA 08 και βλέπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.