Προς το περιεχόμενο

usb 2 pci card

kvgreco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Αν σε έναν Pentium III προσθέσω μιά κάρτα επέκτασης πού βγάζει 4 θύρες usb 2 αυτές θα δουλέψουν ως usb 1.1?

Δημοσ.

Θα δουλέψουν ως USB 2.0 εάν έχεις τα Windows XP SP2, διαφορετικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers που ήταν μαζί με την κάρτα.

Δημοσ.

Αυτό ξέρω κι εγω ρε παιδιά καί προσπαθώ να 'ρεζιλέψω' παντογνώστη πωλητή τού Πλαισίου πού επιμένει ότι δεν γίνεται!

edit:

Στην ουσία τού λέω παρακάμπτεις με την κάρτα τον controller πού έχει πάνω η mobo καί ελέγχει τις θύρες 1.1 καί απλά προσθέτεις εσύ έναν πιό σύγχρονο ελεγκτή γιά τις usb 2.

Δεν ξέρω μόνο αν παίζει τίποτα με το FSB πού τότε ήταν στα 133 mhz.

Εγώ δεν ξέρω αν θα αποδώσουν ακριβώς σαν usb 2 πιθανόν λόγω κάποιων περιορισμών, αλλά επιμένω ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ το φτωχό transfer rate των usb 1.1. πού είναι ως γνωστίν 12 Mbps.

Αν κάποιος μπορεί να μας πεί με σιγουριά καλό θα ήταν να ξέρουμε.

Δημοσ.

USB 2.0 θα δουλέψουν λόγο κοντρόλερ και άσε τον πωλητή να λέει ότι θέλει drivers θέλουν όπως σου είπαν τα παιδιά αν το λειτουργικό έινια μικρότερο από win χρ sp2 για unix δεν ξέρω νομίζω παίζουν από μονα τους 2.0

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό Laptop (Presario) με XP sp2 αλλά usb αναγνωρίζει την version 1.1.

Οταν βάζω ενα USB STICK μου βγαζει μηνυματάκι οτι η θυρα λειτουργεί με μικρότερη ταχύτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...