JohnnyV7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 >http://www.inetfreaks.gr/panelladikes Αυτό είναι ένα site που ψάχνωντας στο internet για τις πανελλήνιες του 2008 έπεσα πάνω του.Μας δείχνει πόσο χρόνο έχουμε μέχρι τις πανελλήνιες του 2008.
Filos19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 >http://www.inetfreaks.gr/panelladikes Αυτό είναι ένα site που ψάχνωντας στο internet για τις πανελλήνιες του 2008 έπεσα πάνω του.Μας δείχνει πόσο χρόνο έχουμε μέχρι τις πανελλήνιες του 2008. Δεν είναι καθόλου αγχωτικό ε?
electroasd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Αν και δεν θα δωσω πανελληνιες φετος ( εχω κανει εγω το καθηκον μου...) , ειναι πολυ αγχωτικο , γιατι καπου τοτε , μαλλον θα παω φανταρος , οποτε σας καταλαβαινω....
shevchenko7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ωχ… Θα με πάνε μέσα για ηθική βλάβη λόγο ψυχικής οδύνης.. δεν είχα τέτοιο σκοπό… Το έφτιαξα για να προγραμματίσουν το χρόνο τους καλυτέρα και όσοι δεν ξεκίνησαν διάβασμα να ξεκινήσουν. gl
Praetorianos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μπα μια χαρά είναι άστους να αγχωθούν λιγάκι . Σοβαρά τώρα εντάξει και τι έγινε ένας διαγωνισμός είναι σαν όλους τους άλλους. Πάντως τους πέρασα μια φορά και δεν θέλω να ξαναγυρίσουν
seralex1980 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 παιδια καλη επιτυχια . δινω και εγω φετος αλλα ειμαι πολυ μεγαλυτερος απο εσας . εχω ειδη περασει στην Αστυνομια εδω και 8 χρονια και τωρα λεω να δωσω για αξιωματικων απο την ειδικη κατηγορια . διαβαζω χωρις φροντηστηριο και καποια μαθηματα για εμενα ειναι σχεδον αγνωστα , οπως οι αλγοριθμοι. Οτι διαβασμα εχω κανει ειναι απο το βοηθημα του ΣΑΒΒΑΛΑ . Πως τα βλεπετε τα θεματα για φετος ; καλη επιτυχια σε ολους
Thail Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 >http://www.inetfreaks.gr/panelladikes Αυτό είναι ένα site που ψάχνωντας στο internet για τις πανελλήνιες του 2008 έπεσα πάνω του.Μας δείχνει πόσο χρόνο έχουμε μέχρι τις πανελλήνιες του 2008. OH,MY GOD:shock:
greekteo Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Παιδια μη μου λετε για πανελληνιες. Εγω Β' λυκειου τελειωνω τωρα και εχω ηδη αγχωθει :shock::shock:
slipknot Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μην αγχώνεσαι...απόλαυσε το καλοκαίρι και απ' του χρόνου βλέπεις.
ellilili Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Γινεται να μην αγχωθεις? Εγω τρομαζω και μονο που το ακουω(αν και εχω ακομη 1 χρονο):shock::shock:
andreapaog328 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Γινεται να μην αγχωθεις? Εγω τρομαζω και μονο που το ακουω(αν και εχω ακομη 1 χρονο):shock::shock: και εγώ 15 μέρες έχω.
Thail Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 1 ερωτηση...:για στρατιωτικη ψυχολογια χρειαζεται να δηλωσεις αθληματα κλπ????:confused::confused: ε???
SaTsO Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 με το που θα δηλωσεις στρατιωτικη ψυχολογια αυτοματα πρεπει να δωσεις αθληματα υγειονομικες εξετασεις και ψυχοτεχνικα τεστ μη τρελενεσαι ομως σχετικα εινια ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.