kostasv12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 καλησπέρα σας. προσφάτως έστησα ένα καινούργιο pc και έκανα δύο τόμους στο δίσκο (320GB WD).ο ένας τόμος είναι 80GB στον οποίον έχω κάνει εγκατάσταση τα win xp.όταν κάνω ασφαλή κατάργηση σε κάποιο π.χ. USB μου δείχνει και επιλογή ασφαλούς κατάργησης των δύο partisions( C και E ). τι μπορώ να κάνω ώστε να μην τα έχει ως επιλογές για ασφαλή κατάργηση; Υ.Γ. μήπως είναι εικονική η ύπαρξη αυτής της επιλογής;δεν τολμώ να δοκιμάσω να επιλέξω ασφαλή κατάργηση σε ένα από τα δύο partisions.καταλαβαίνετε γιατί.... ευχαριστώ προκαταβολικά.
thanocaster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Είναι επειδή ο δίσκος σου είναι SATA2 και υποστηρίζει hot plug (δηλαδή να μπορείς να τον συνδέεις/αποσυνδέεις χωρίς σβήσιμο του υπολογιστή).
manik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Θα μπεις στο BIOS και θα βάλεις στην επιλογή SATA controller type το Νative/Legacy IDE από το AHCI/EHCI mode που είναι τώρα.
kostasv12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 πρώτη φορά μου έρχεται τόσο γρήγορα η απάντηση. απ'ότι κατάλαβα δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν καταργήσω κάποιο απο τα partitions. ερώτηση: αν κάνω φίλε μου Thanocaster κατάργηση πώς θα κάνω ξανα επαναφορά;θα περιμέμω απάντηση. σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. μάλλον θα κάνω αυτό που πρότεινε ο φίλος manik διότι το pc δεν είναι δικό μου.το έστησα για μια φίλη μου. φίλε μου Thanocaster περιμέμω απάντηση...
thanocaster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Με το reboot λογικά ή με το να αποσυνδέσεις - ξανασυνδέσεις το δίσκο (σα να ήταν USB).
kostasv12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 φίλε μου μάλλον θα κάνω αυτό που μου πρότεινες πιο πάνω.αύριο όμως.σήμερα κάνω δουλειά στο δικό μου pc.ελπίζω να βρώ λύση.πάντως αύριο ρίξε ξανά μια ματιά σε αυτό το θέμα μήπως καί έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.