Προς το περιεχόμενο

iBook στα 800 Mhz: Aπόδοση του MacOS X;

Koultouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

iBook G4 800MHz 1.12GB Ram Mac OS X 10.4 Tiger

Πάει σφαίρα για τα καθημερινά όπως προείπε και ο charoui, Α! επίσης δεν κλείνει ούτε τα βράδια! Azureus ανοιχτό, αθόρυβα κάνει τη δουλεία του κάθε βράδυ. 24/7, αθάνατο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
iBook....dn to ksero gt pote dn asxolithika me mac kai dn mporo na sou po theoritika trexei gt to Tiger dn einai kai to pio vari

Τότε γιατί απαντάς σ'αυτή την ενότητα και σ'αυτό το thread; :rolleyes:

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Για καθημερινή, απλή χρίση προορίζεται. Και αφού μου λέτε ότι δεν έχει πρόβλημα, μια χαρά.

Σας ευχαριστώ ;)

• Super Moderators
prospatho na matho kai me tis gnosis mou prospatho na boithiso

Και πολύ καλά κάνεις (γενικώς).

Αλλά στο συγκεκριμένο thread γιατί απαντάς; Για να μας πεις ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με Mac; Νομίζεις ότι αυτό βοηθάει το μέλος που ζήτησε βοήθεια; :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

T mono problhma pu ixan 2 filoi m ine problimata me tn fwteinothta

ths o8onis+kapoia mikroproblimata me tn bataria.T enos omws h bataria kapia mera adeiase ws dia mageias+fysika anagkastike na ksanabalei ta panther(panther dn exei?).Dn 8elw na se proideasw arnhtika alla an deis t paramikro ksanabale ta prohgumena...Kalh tyxh!:-)

• 2 μήνες μετά...
T mono problhma pu ixan 2 filoi m ine problimata me tn fwteinothta

ths o8onis+kapoia mikroproblimata me tn bataria.T enos omws h bataria kapia mera adeiase ws dia mageias+fysika anagkastike na ksanabalei ta panther(panther dn exei?).Dn 8elw na se proideasw arnhtika alla an deis t paramikro ksanabale ta prohgumena...Kalh tyxh!:-)

Τελικά φίλε μου το έβαλες? Σε ρωτάω επειδή έχω και εγώ ένα G3 , είμαι εντελώς noob, και το Panther που του έχω τώρα έχει διάφορες ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα.

• Super Moderators
Τελικά φίλε μου το έβαλες? Σε ρωτάω επειδή έχω και εγώ ένα G3 , είμαι εντελώς noob, και το Panther που του έχω τώρα έχει διάφορες ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα.

Ρωτάς για το αν μπορείς να βάλεις Tiger σε G3; Προσωπικά έχω βάλει Tiger σε ένα Blue & White G3 και δούλευε μια χαρά. Δεν πέταγε, αλλά δούλευε.

Έχω επίσης Tiger σε ένα Apple Powermac G3/300 Desktop που τρέχει χωρίς πρόβλημα.

Ρωτάς για το αν μπορείς να βάλεις Tiger σε G3; Προσωπικά έχω βάλει Tiger σε ένα Blue & White G3 και δούλευε μια χαρά. Δεν πέταγε, αλλά δούλευε.

Έχω επίσης Tiger σε ένα Apple Powermac G3/300 Desktop που τρέχει χωρίς πρόβλημα.

Αυτο ρωτάω. Σε ευχαριστώ παρεδώσε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...