Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Κατι εκανα και μολις το κλεινω αδειαζει ο φακελος με τα διεγραμμενα και δεν μπορω να θυμηθω τι εκανα...Για μια βοηθεια...Ευχαριστω.:-D
wert Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Κατι εκανα και μολις το κλεινω αδειαζει ο φακελος με τα διεγραμμενα και δεν μπορω να θυμηθω τι εκανα...Για μια βοηθεια...Ευχαριστω.:-D Επιλογές--> Συντήρηση. Μήπως εκεί τσέκαρες το «Άδεισμα του φακέλου Διαγραμμένα κατά την έξοδο» Μήπως λέω γιατί εσύ δεν κάνεις τέτοια λάθη
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Επιλογές--> Συντήρηση. Μήπως εκεί τσέκαρες το «Άδεισμα του φακέλου Διαγραμμένα κατά την έξοδο» Μήπως λέω γιατί εσύ δεν κάνεις τέτοια λάθη Που ειναι η ρημαδα η συντηρηση και δεν την βλεπω στις επιλογες???? Εγω ΠΟΤΕ δεν κανω τετοια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Που ειναι η ρημαδα η συντηρηση και δεν την βλεπω στις επιλογες???? Εγω ΠΟΤΕ δεν κανω τετοια... Επιτελουν την ειδα...Στραβομαρα μου !!!! Ευχαριστω απο το δικτυο της netone με 950ΚΒ /sec κατεβασμα !!!!
wert Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Που ειναι η ρημαδα η συντηρηση και δεν την βλεπω στις επιλογες???? Εγω ΠΟΤΕ δεν κανω τετοια... :lol::lol: Επιτελουν την ειδα...Στραβομαρα μου !!!! Ευχαριστω απο το δικτυο της netone με 950ΚΒ /sec κατεβασμα !!!! Νάσε καλά από το δίκτυο της φόρθνετ αϊεςντιεν 7,4kb per sec να ούμ
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 :lol::lol: Νάσε καλά από το δίκτυο της φόρθνετ αϊεςντιεν 7,4kb per sec να ούμ Υπομονη να ούμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.