alt10 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα , σημερα με ενεργοποιησαν στο double play της HOL αλα καλα ... παω στον on-line λογαριασμο και βλεπω μετα απο μια κληση που ειχα κανει 0 χρεωση κα απο κατω αυτο Έγκριση για δωρεάν κλήση: 3 ώρες προς ΄Greece Fixed΄. και σε αλλη κληση Authorized to make a 3 hours call. 31,93294 EUR Reserved υποψη διπλα γραφει δωρεαν δλδ μετα απο αυτο θα χρεωνομαι κανονικα ? ακομα δεν εχω προλαβει να επικοινωνησω με την hol ξερει καποιος σχετικα? ευχαριστω
Dr.Strangelove Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Η απάτη δεν κατάλαβα που είναι; Μήπως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις τι σημαίνει αυτό πριν βάλεις τέτοιο τίτλο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δώστε μεγάλη προσοχή στους τίτλους που βάζετε και στις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε! Είναι απαράδεκτο να γράφουμε τη λέξη «απάτη» ενώ παραδεχόμαστε ότι "ακομα δεν εχω προλαβει να επικοινωνησω" με την εταιρεία! Απαράδεκτο!
dimitris2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 παρε τηλεφωνο την εταιρεια να σου το διευκρινισουν επισημα: Απεριόριστες κλήσεις προς όλους τους σταθερούς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, χωρίς χρέωση ανά κλήση ή ανά λεπτό (για επαγγελματίες προσφέρονται 700 λεπτά αντίστοιχων κλήσεων) http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=50&la=1 εχω και γω το double play της HOL αλλα δε μου γραφει αυτο που δειχνει σε σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.