pappous_soulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά,εξηγήστε μου το ακόλουθο. Είμαι στα vista και προσπαθώ να εγκαταστήσω κρακαρισμένη έκδοση του daemon tools pro advanced για να βάλω έναν εικονικό IDE. Κάνω όλη τη διαδικασία όπως πρέπει για το install (μάλιστα το εγκατέστησα στο PC του bro σε win XP και δούλεψε),και όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα μου πετάει σφάλμα και λέει "Cannot add adapter.Insufficient Privileges" -.- To πρόβλημα είναι οτι είμαι administrator του pc και όχι απλός user! Πως στο κέρατο γίνεται να έχω περιορισμένη άδεια στο ίδιο μου το PC? Όποιος ξέρει κάτι ας ρίξει ένα ποστ γιατι τa Vista παίζουν με τα νεύρα μου τελευταία..
sa3rdna Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 τρέξτο με δεξί κλίκ και Run as administrator.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Να'σαι καλά! Δούλεψε (αχώνευτα τα vista anywayz)
sa3rdna Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 χαίρομαι που βοήθησα! (εγώ να δεις στην αρχή τη φρίκη που είχα φάει, τώρα πλέον, σχεδόν 1 χρόνο, μετά τα έχω συνιθήσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.