freelove Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 an nai pws? ti app xreiazome? kai ti hardware?? thanks
chpetros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Εάν το λάπτοπ έχει bluetooth τότε με ένα gps bluetooth γίνεται η σύνδεση. Από κει και πέρα χρειάζεσαι πρόγραμμα navigator για να σε οδηγήσει
freelove Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 den exei bluetooth alla agwrazo mia ekswteriki siskeui bluetooth. ti programa mou prwtineis gia athina kurios
charalampos.kon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 μονόδρομος το destinator!!! Συμφωνώ και εγώ με το Destinator αν και το iGO έχει βελτιωθεί σημαντικά και μάλλον πρέπει να το δεις πριν επιλέξεις. Πάντως σε επίπεδο Αθήνας όποιο και από τα δύο και αν επιλέξεις θα παίξει άψογα.
cm80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δοκιμασε ενας φιλος μου κατι αντιστοιχο χρησιμοποιοντας το Destinator και μου ειπε οτι εμεινε ικανοποιημενος.Παντος για καλυτερα αποτελεσματα φροντισε να εχεις δεκτη gps με sirf-star III τσιπακι και τελευταια εκδοση του χαρτη που θα χρησιμοποιησεις
warewolf Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 υπαρχει destinator για pc ? μονο μια εκδοση εχω βρει (pn) αλλα δυστυχως δεν παιρνει τους τελευταιους χαρτες. Οι νεοτεροι χαρτες χρειαζονται εκδοση destinator 6.1 και πανω. υπαρχει τετοια εκδοση για pc ? επισημη οχι ακομα , αλλα τροποποιημενη ξερει κανεις που βρισκουμε destinator 6,1 ή 7 για pc ?
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δοκιμασε τουλαχιστον αν το αναφερομενο module gps εχει συμβατοτητα με τα βιστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.