KOSTAS@ant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Eιναι ενα προγραμματακι που πρεπει να κατεβασω πριν το κατεβασμα του Flash Player, ωστοσο ο υπολογιστης δεν μου επιτρεπει.Βγαινει μια σημειωση σε κιτρινο πλαισιο,στο πανω μερος της οθονης,και μου λεει να ξαναπροσπαθησω και τετοια,αλλα οταν ξαναπαταω <<Eγκατασταση>>,κατι παει να γινει(μου δειχνει μια μπαρα να γεμιζει),και μετα κοβεται και ξαναβγαινει το ιδιο μηνυμα στην κορυφη της σελιδας και παει λεγοντας....Οταν παω προσθαφαιρεση προγραμματων στον πινακα ελεγχου μου δειχνει το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα χωρις ΜΒ διπλα-δηλ σαν να εχει ξεκινησει να εγκαθισταται αλλα τελικα να σταματησε κι ετσι ειναι κενο στην ουσια Απλα ρωταω οποιον γνωριζει τι πρεπει να κανω για να <<αρω>> αυτη την απαγορευση του υπολογιστη. Please δωστε ενα χερακι γιατι πλεον,χωρις το καινουριο FlashPlayer δεν μπορω να παιξω ενα σωρι εφαρμογες,μεταξυ των οποιων και τα βιντεο του Youtube! Kαι οπως καταλαβαινετε εχω φαει φρικη...
Black Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Βαριέμαι να ψάχνω γιατί δεν κατεβάζει πάρε αυτά τα δυο αρχεία που παραθέτω και κλίσε Firefox και Internet Explorer και κάνε install μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα σου http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe http://rapidshare.com/files/70795815/Adobe_Flash_Player_9_ActivEX_100107.exe.html
KOSTAS@ant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Αλλα επειδη ειμαι ψιλομαλακας με την τεχνολογια,μπορεις να μου πεις πως θα κλεισω το explorer και το firefox??? Ειμαι εντελως ασχετος
mourlos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 εννοουσε να κλεισεις τα παραθυρα των Firefox k internet explorer
KOSTAS@ant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 πρεπει να απενεργποιησω για λιγο κατι.Δοκιμασα να κανω disable το anti-virus,επισης το τειχος προστασιας των windows ηταν ετσι κι αλλιως απενεργοποιημενο,αλλα τιποτα,δεν μπορει να τρεξει η εγκατασταση...Μαλλον κατι αλλο πρεπει να κλεισω Καμια διαγνωση?
Black Demis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Πες μας τι ακριβός γράφει η κάνε Print Screen καλυτέρα
KOSTAS@ant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 εστειλες γιατι λεει οτι δεν ειναι η πιο προσφατη. Τωρα,οταν παω να κανω install το Flash Player απο το σαιτ της Adobe... (στην κορυφη της σελιδας)Αυτη η τοποθεσια μπορει να χρειαζεται το ακολουθο στοιχειο ελεγχου ΑctiveX:'Adobe Flash Player απο 'Adobe Systems Incorporated'.Kαντε κλικ εδω για να το εγκαταστησετε Οταν τωρα παταω εκει πανω,στο παραλληλογραμμο με το μηνυμα,αρχιζει να μου στελνει το προγραμμα αυτο τελοσπαντων,αλλα καποια στιγμη σταματαει,και μου ξαναεμφανιζει το ιδιο μηνυμα,κι αν ξαναπροσπαθησω γινεται παλι και παλι το ιδιο... Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου. Το κλου παντως ειναι οτι για καποιο λογο ο υπολογιστης μου δε με αφηνει να το κανω εγκατασταση το Flash Player Tωρα,αν μπορουσες να μου στειλεις εσυ την πιο καινουρια εκδοση απο αυτη που μου εστειλες,ισως ετρεχε τελικα,διοτι η δικαιολογηση στο οτι δεν ολοκληρωσε την εγκαταστασητου δικου σου ειναι οτι ειναι παλιοτερη εκδοση.
Black Demis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Για καινούργια έκδοση θα ψάξω αύριο τώρα πρέπει να πάω για ύπνο (αν και με αυτά τα αρχεία που έδωσα δουλεύουν σε έμενα όλες η εφαρμογές) σχετικά με το μήνυμα μου είναι γνωστό(το έπαθα και εγώ κάποτε) αλλά δεν ξέρω πως διορθώνεται
Black Demis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Τελευταίες εκδώσεις αυτές είναι αν δεν δουλέψουν κάτι άλλο Πάι στραβά http://rapidshare.com/files/70915212/ADFP.zip.html
KOSTAS@ant Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 το ενα τρεχει κανονικα.Το αλλο ομως(active X),δεν το αφηνει και μου γραφει πως δεν ειναι η τελευταια εκδοση και να μπω στη σελιδα της adobe για να βρω την τελευταια. Μαλακειες δηλαδη απο οτι καταλαβαινω. Τελοσπαντων,ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα ο υπολογιστης μου με κρεμασε
Black Demis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Πια εφαρμογή προσπαθείς να τρέξεις και δεν τρέχει και ζητά Flash???
prisila Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 KOSTAS@ant αν τελικα βρηκες τη λυση στο προβλημα σου,μηπως σου ειναι ευκολο να το μοιραστεις κ με μας?αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα,το ειχα θεσει κ γω πριν λιγο καιρο αλλα δεν πηρα απαντηση!Το μονο που καταφερα ειναι να βλεπω τα video του youtube με το Mozilla..
oirgas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 καλημέρα σας, το ιδιο προβλημα αντομετωπιζω και εγω , τωρα που εβαλα νεο δισκο και ξαναεγκατεστησα τα xp pro sp2 ελληνικα. ξεκινάω να φορτωσω τα βασικα και κολησα στο πρωτο. στο φορτωμα του flash player. οκ πρωτα εβαλα τον ιε 7 αν και δεν τον χρησιμοποιω ( τον maxthnon δουλευω ) μετα τον media player τον 9 ( για τον 10 που ηθελα κολησα ) το βασικο μυνημα που βλεπω και δεν μπορω να κανω κατι ειναι οπως φαινεται στην φωτο. λεει να πατησω κλικ στην μπαρα να κανω εγκατασταση αλλα ΔΕΝ μπορω μονο το κουτακι που γραφει περισοτερες πληροφοριες εμφανιζεται, αλλα δεν βγαζω ακρη αν κανείς εχει την ευγενή καλοσύνη να προτέινει κάποια λύση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.