isspro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 εχω τη μητρικη της υπογραφης μου και εχει ενα προγραμμα το easy tune (αν θυμαμαι καλα) το οποιο λεει ποσο % μπορω να ανεβασω τον cpu. απο 2.4 τον πηγα 2.7 ανεβαζοντας το 11% μονο μεσω προγραμματος, το αφησα ανοιχτο 5 ωρες το μηχανημα και δεν ειχε προβλημα. μονο 1 βαθμο κελσιου ανεβασε. απο 62,62,58,60 πηγε 63,63,60,61 πανω κατω. τι λετε να το αφησω ετσι? ειναι ασφαλες με το προγραμμα (δεν θυμαμαι αν λεγεται κ ετσι)
frou-frou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Εγώ δεν το ρισκάρω φίλε. Γιατί πειράζει αυτόματα τα ρεύματα και δεν ξέρεις καμιά φορά. Τώρα για τόσο λίγο ο/c δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά για να πάς στα 3.2-3.6 μόνο μέσω bios. Εκεί βλέπεις τις μεγάλες διαφορές.
isspro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 αν το παω 100% μεχρι 2.9 με παει!!! δεν μου "επιτρεπει" παραπανω.... οποτε no problem ε? για απλα πραματα (κατεμε) οχι τιποτα το τρομερο... αργοτερα με την cooler ultra 120 extreme θα κοιταξω για 3.4 αν προβλεοεται
fantakola Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 overclocking μεσω προγραμματων καλο ειναι να αποφευγονται για πολλους και διαφορους λογους (κυριως γιατι προκαλουν αστα8ειες). το μονο αξιοπιστο προγραμμα για υπερχρονισμο ειναι αυτο της Abit (uGuru) το οποιο οτι αλλαγες κανει,τις σωζει κατευ8ειας στο bios γενικος κανονας ειναι overclocking μονο απο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.