Bougas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 αυτο εχει συστημα υδροψηξης και παει 170-200 ευρω. εκανες πολυ καλη επιλογη με το armor junior black. δες και ενα review εδω,απο το 8000 (το ιδιο,αλλα σε Full). http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105988 το μισο σχεδον φορουμ εδω περα,εχει armor.αυτο λεει πολλα.
PETERANOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ BOUGAS, άντε να έρθει και η XFX 8800GT που έχω παραγγείλει (για να τα παραλάβω όλα μαζί), και να δω το κουτί που πείρα.
nik00ss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Καλό αλλα νομίζω ότι κοστίζει όσο μια XFX 8800GT, κάνω λάθος?Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 100 euro για κουτί! η αγορα κουτιου ειναι λιγο παραξηγημενη,ενα καλο κουτι εχει πολλες δυνατοτητες και ιδιως αν εχει και υδροψηξη.το εχω περιπου 6 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.εχω cpu kai gpu σε νερο και σκεφτομαι και για chipset, και ολα αυτα με πολυ καλες θερμοκρασιες (και τα 2 κλοκορισμενα) και θορυβο.
costas_st Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 soy protino to 2) Thermaltake Armor Junior Black giati to pire prin liges imeres enas filosmoy kai epatha plaka.. poli kalo...
PETERANOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατέφτασε και η XFX 8800GT θα τα παραλάβω όλα τα κομμάτια σήμερα αύριο. Μια ερώτηση, αποφάσισα να συναρμολογήσω μόνος μου το PC, δεν έχω ξανά συναρμολογήσει κανένα PC αλλα γενικός πιάνει αρκετά το χέρι μου και ξερώ πάνω κάτω τι πρέπει να κάνω, η ερώτηση μου είναι η έξεις μήπως πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο?
wizzy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 να φροντίσεις να αποφορτιστείς από τον στατικό ηλεκτρισμό που μπορεί να φέρεις με το να ακουμπήσεις μια μεταλλική επιφάνεια πριν να πιάσεις οτιδήποτε σχετικό με το PC.
chill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες τοποθέτησης της ψήκτρας . Είμαι παθών έστησα όλο το tower μου αφήνοντας την ψήκτρα για το τέλος για να διαπιστώσω ότι ένα εξάρτημα της μπαίνει πίσω από την motherboard . Και φτού μετά πάλι από την αρχή lol !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.