PETERANOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω κουτιά, ενδιαφέρομε για την ποιότητα τον κουτιών, αφού η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει με το γούστο του καθενός. 1) RAIDMAX SMILODON BLACK/SILVER 2) Thermaltake Armor Junior Black 3) THERMALTAKE VD3000BWA MATRIX VX 4) Coolermaster Mystique 632 Black
PETERANOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μαλλον το πρωτο θα με εψηνε περισσοτερο... Και εγώ για εκεί προσανατολίζομε, το έχεις δει πουθενά ζωντανό?
cherryhead122 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 EXO PAREI TO MYSTIQUE KAI EGO KAI EINAI APLA TELEIO TO SINISTO.
GREGKERKYRA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 THERMALTAKE πάρε αλλά full tower, αν πάρεις κανένα kandalf θα δεις πως θα αλλάξει η ζωή σου... THERMALTAKE και τα μυαλά στα κάγκελα...
DeathBoy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Οχ, λίγο μεγάλες η φωτογραφίες! to exw ki egw file mou kai eimai poly eyxaristimenos poly ka;i epilogh;)
vasiliosa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάλι έχω το Original Armor και εδω και σχεδόν 3 χρόνια που το έχω , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
accipio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δείτε βιντεοπαρουσίαση του Raidmax Smilodon εδώ. Φαίνεται πολύ καλό κουτί. Ο τρόπος που ανοίγουν τα πλαϊνά είναι εντυπωσιακός και πολύ εύκολος.
Bougas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 προτεινω Armor Junior Black. πολυ καλο κουτακι,τελεια κυκλοφορια του αερα,καλες θερμοκρασιες στο εσωτερικο του,και με τα ειδικα φιλτρα που εχει στις προσοψεις,δεν μπαινει καθολου σκονη στο κουτι.(υπο την προυποθεση οτι θα βαλεις και ενα φιλτρο στο ανεμιστηρακι στο πισω μερος του κουτιου.επαρκεις χωρος,καλη ποιοτητα κατασκευης,με μονο ενα -. την εγκατασταση του τροφοδοτικου.ειναι λιγακι μπερδεμα,θελει ολοκληρη διαδικασια.
cosmosfera Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 armor junior χαλαρα...εχω το soprano τρια χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο ροη αερα,χωρους,ευκολια για βγαλε-βαλε hardware λογω screwless design κτλ καθως και απο ποιοτητα απλα κορυφαια η thermaltake.
PETERANOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ήμουνα ανάμεσα στο Thermaltake Armor Junior + RAIDMAX SMILODON. Τελικά παρήγγειλα το Thermaltake Armor Junior, άντε να δούμε τι πήραμε! Πάντως φαίνεται καλό!
PETERANOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 τι λες γι αυτο? Καλό αλλα νομίζω ότι κοστίζει όσο μια XFX 8800GT, κάνω λάθος? Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 100 euro για κουτί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.