dimitris75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Όχι βέβαια φίλε μου. Έχω κρατήσει και τους οδηγούς για τα vista σε άλλο φάκελο. Έχω δοκιμάσει και τον οδηγό των vista αλλά τίποτα. Τώρα δοκιμάζω από άλλους κατασκευαστές φορητών.
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δλδ ειναι σε κρυφο sector το προγραμμα της Sony?
dimitris75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 H SONY, ACER, HP έχουν ένα κρυφό διαμέρισμα στο σκληρο δίσκο όπου εκεί βρίσκεται το λειτουργικό σύστημα. Όταν ανοίγεις το μηχάνημα πατώντας κάποιο κουμπί ξεκινάει η εγκατάσταση του λειτουργικού. Επίσης μέσα στο λειτουργικό σε προτρέπουν πάντα να δημιουργήσεις DVD ανάκτησης. Άλλες εταιρείες κατασκευαστών όπως η TOSHIBA και FUJITSU-SIEMENS έχουν δισκάκι με λειτουργικό και οδηγούς. Για φορητούς LG KAI ASUS δεν έχω προσέξει τι κάνουν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να και δίσκους με λειτουργικό και οδηγούς όπως και το κρυφό διαμέρισμα στο σκληρό για ασφάλεια.
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Εχω εχω και ενα IBM R40, με το ιδιο back up utility.Οποτε εκανα φορματ, ποτε δεν πειραχθηκε το κρυφο διαμερισμα. Αρα, στο Sony, αν βαλουμε XP με την κλασσικη διαδικασια εγκαταστασης, το κρυφο διαμερισμα δεν θα πειραχθει και ανα πασα στιγμη μπορουμε να κανουμε restore σε Vista?Eκανα back up και με τα dvd, αλλα στο manual γραφει οτι μπορει με το φορματ να σβηστει το κρυφο διαμερισμα. :S
dimitris75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά κολλήσαμε στα κρυφά διαμερίσματα και στα φορμάτ. Ξεφύγαμε από το θέμα. Drivers για την καρτα ήχου ψάχνω. Έχω δοκιμάσει όλους τους drivers για οποιοδήποτε υπολογιστη, φορητό και σταθερό αλλά τίποτα. Βοήθεια pleaseeeeee
AKOYLINI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 λοιπόν παίδες ακολουθήστε αυτον τον οδηγό και θα μπορέσετε να βάλετε χρ. http://paparadit.blogspot.com/2007/06/installing-sata-hard-drive-with-windows.html drivers εδώ¨ http://www.sony-asia.com/support/download/225477/sectionfirst?site=hp_en_AP_i&subpage=detail και όσο αναφορά την κάρτα ήχου,οπού εκεί 8α κολλήστε πρέπει να εγκαταστήσετε ένα windows update που 8α βρείτε μέσα στον φάκελο με τον driver της κάρτας ήχου καθώς και το KB835221 και ΜΕΤΑ τον driver.
dimitris75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Προς AKOYLINI και λοιπούς. Οι οδηγοί δεν κάνουν τίποτα.Όταν τρέχεις τα αρχεία κάνουν έλεγχο το φορητό και βγάζουν μύνημα ότι δεν είναι το σωστό φορητο.
lallasgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες...Εχθές έκανα φορμάτ στο συγκεκριμένο laptop και όλα δούλεψαν κανονικά. Το μόνο που δεν έχω εγκαταστήσει είναι το Realtek high definition audio και ο λόγος γιατί όταν το εγκαθιστώ χάνεται τελείως ο ήχος από το laptop. To Sigma tel high definition audio CODEC το εγκατέστησα με επιτυχία και γιαυτό έχει και ήχο το laptop. Ακόμα και για την κάμερα που αναφέρει ο Δημήτρης μου δούλεψε κανονικά. Βέβαια στο Device Manager το εμφανίζει ως USB Camera Device (Κάπως έτσι, δεν το έχω τώρα μπροστά μου). Πέρασα εγώ βέβαια manualy τους κανονικούς drivers της cameras αλλά δεν λέει να αλλάξει όνομα στο device manager. Το θέμα είναι ότι δουλεύουν όλα κανονικά. Από τα Card Reader έως και την κάρτα γραφικών. Αν τα χρειάζεστε οποσδήποτε τα ΧΡ και δεν υπάρχει πρόβλημα με τους διαχειριστές θα τους κάνω ένα raraki τους drivers τους οποίους έχω μαζέψει σε ένα φάκελο και θα τους ανεβάσω στο rapidshare...Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον ας μην μπαίνω στη διαδικασία. Αυτά. Να ενημερώσω ήθελα απλά ότι όλα κομπλέ με XP στο συγκεκριμένο μηχάνημα. Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε εδώ θα είμαι...
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε μου, τους οδηγους τους κατεβασες απο το λινκ του ΑΚΟΥΛΙΝΙ ή απο αλλου? Για το δικο μου δεν μπορω να βρω πουθενα γμτ.
lallasgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Όχι τους κατέβασα από δω και από κει...Κάποιους οδηγούς χρησιμοποίησα και από παλιότερα μοντέλα της Sony που παρείχαν drivers για XP!!!
dimitris75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε "lallasgr" είσαι άψογος. Μας έχει φάει τη ψυχή αυτό το φορητό. Αν μπορείς κατέβασε τους οδηγούς σε rapidshare. Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!
S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Νομιζω πως θα ηταν καλο να τους ανεβασεις...Σε ευχαριστουμε. Οταν λες απο εδω και απο εκει, εψαχνες δλδ για καθε συσκευη χωριστα ε?
lallasgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ναι S2Katana...Για μία μία αλλιώς δεν βγαίνει άκρη...Θα ετοιμάσω το πακετάκι και θα τους ανεβάσω το συντομότερο δυνατό...
cyb3rt0l1s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Θα περιμένουμε. Πάντως αυτό με το recovery partition της sony είναι σημαντικό να διευκρινιστεί. Μπορούμε να κάνουμε format και μετά επανεγκατάσταση vista σε περίπτωση λάθους ή πρέπει να έχουμε κρατήσει recovery disk?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.