thanos75x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 θελω να ριξω xp δεν τα θελω τα "svista" μπηκα στο site της sony αλλα πουθενα drivers για xp ? Καμια ιδεα κανεις ?
S2Katana Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Καλη ερωτηση, και εγω ενδιαφερομαι για την απαντηση.
thanos75x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Κατι προσπαθησαμε να κανουμε με τον κολλητο μου αλλα αδικος κοπος... Μαλλον θα μεινουμε με τα κωλοvista...
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Γ@μωτο και ειναι βαρια τα Vista! Απο περιεργεια, εχεις και εσυ το restore utility της Sony?
geovard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Γιατί ρε παιδιά είστε τόσο αρνητικοί με τα vista. Απλά καί μόνο επειδή είναι βαρειά? Δηλαδή ότι δεν μας βολεύει το χαρακτηρίζουμε άχρηστο? Αν είχατε πιό δυνατά μηχανάκια τότε δεν θα ήταν 'κωλοβίστα'? Σημείωση: Δεν έχω καμμία διάθεση να υπεραμύνομαι των προϊόντων της Microsoft, αλλά δεν καταλαβαίνω τον γενικά αφοριστικό λόγο.
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Εγω θελω ενα λειτουργικο που να δουλευει αερα και ανετα.Με το μηχανημα της υπογραφης μου τα Vista ηταν μετρια σε αποδοση.Γιατι να τα υποστω, επειδη ειναι ομορφα??? Και η Sony κανονικα ειναι υποχρεωμενη να βγαζει drvs για ολα τα OS, τα XP δεν ειναι και τοσο ξεπερασμενα.
thanos75x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ειδα και στο κανονικο pc Μου πως σερνονταν... Πατατες ειναι και δοκιμασα και 32bit και 64bit Παλι σε σχεση με τα xp σερνονταν... τι να τα κανω ? αισχος ειναι για ενα εφεδακι στο desktop ? το linux τα κανει για πρωινο αυτα... Τελος παντων... Ναι κατανα εχει recovery 2-3 φορες το εχουμε κανει μεχρι τωρα δοκιμαζοντας διαφορα...και το πιο σπαστικο ειναι οτι απο το εργοστασιο σου εχουν ριξει μεσα ενα σωρο σαβουρες...αχρηστα προγραμματα...ειναι που ειναι μαπα τα vista στα γεμιζουν κιολας...
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ναι οντως. Αν ψαξεις να βρεις drvs χωριστα?Πχ δεν ειναι ολα της Sony, πολλες εσωτερικες συσκευες ανηκουν σε ανεξαρτητους κατασκευαστες.Αν το ψαξεις ετσι?
costas_st Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Kala poy diabasa afta poy ipate peri vista.. Diladi ego poy endiaferome aftes tis meres na paro laptop poy logika tha exi apano ta vista tha ine etsi? den tha mporeso kai ego na balo ta xp gia ton logo oti den tha mporeso na bro drivers ? an ine etsi.. eleos..
dimitris75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παίδες έχω βρει οδηγούς για chipset,modem,vga,wireless,ethernet,card reader. To ethernet δουλευει μια χαρα οπως και η vga. Δεν ξερω ακομη αν δουλευει η καμερα και με παιδεύει ακομη η καρτα ηχου. Κάτι τσιπάκια που πανε και βρίσκουν Sigmatel, Idt. Αναγκάζομαι να βάλω πάλι vista για να τους οδηγούς απο το πίνακα ελέγχου
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 @Costas_st, οχι απαραιτητα.Ειναι αναλογα με τον κατασκευαστη του λαπτοπ.Η Acer πχ δινει και για Βιστα. Δημητρη, δεν το ψαχνεις μεσω google?
dimitris75 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά η κάρτα ήχου είναι παλούκι.Στα VISTA δείχνει δύο ειδών οδηγους. α) Realtek high definition audio και β)Sigma tel high definition audio CODEC Με τους οδηγους της Realtek δεν έχω πρόβλημα αλλά με της SIGMATEL ότι και αν έχω δοκιμάσει και εγκαταστήσει μου βγάζει ένα θαυμαστικό στη διαχείρηση υλικου. Τι να πω, χρειάζομαι κάποια βοήθεια. Όλα τα άλλα δουλεύουν στο φορητό.
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Τα γνωστα λοιπον... Να σε ρωτησω Δημητρη, εκανες φορματ τον δισκο, ετσι?Σβηστηκε και η back up utility της Σονυ ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.