vaggospat13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 λοιπον εχω το εξης προβλημα , οταν μετατρεπω avi σε dvd με το convertxtodvd ολα πανε καλα , οταν ομως βαζω το dvd να παιξει σε επιτραπεζιο σε dvd player παιζει μονο το πρωτο αρχειο του μενου ,οταν διαλεγω να παιξει το δευτερο κολαει (τριξιμο) και μετα απο λιγο μου ξαναπαιζει το πρωτο.Δοκιμασα παλια dvd τα οποια το παιζει κανονικα , αρα δεν φταιει το dvd player . Στον υπολογιστη το μενου παιζει κανονικα.τι μπορει να φταιει; help please
cybereddie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 δοκίμασε άλλο τύπο DVD δισκάκι [π.χ. -R ή +R] ή άλλη μάρκα DVD
kpartsi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Αν στο κάνει σε ένα μόνο δισκάκι, δοκίμασε να το ξαναγράψεις σε άλλο και με χαμηλή ταχύτητα.... Μάλλον έγινε κάποιο λάθος κατά την εγγραφή του και το dvd-player που είναι ευαίσθητο σε αυτά τα λάθη αδυνατεί να το παίξει σωστά.
axaxouxas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 μηπως θελει αναβαθμηση το προγραμμα ??? το εχεις αγορασει η ειναι στην ζουλα ???
vaggospat13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 απιστευτο τελικα φταιγανε τα δισκακια tdk dvd-r 16x που χρησιμοποιουσα, το καλο ειναι οτι χρησιμοποιω τα συγκεκριμενα δισκακια εδω και χρονια χωρις προβλημα. λετε να ηταν η συγκεκριμενη παρτιδα , ή αλλαξε κατι στην κατασκευή τους ;
Salvation Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 απιστευτο τελικα φταιγανε τα δισκακια tdk dvd-r 16x που χρησιμοποιουσα, το καλο ειναι οτι χρησιμοποιω τα συγκεκριμενα δισκακια εδω και χρονια χωρις προβλημα. λετε να ηταν η συγκεκριμενη παρτιδα , ή αλλαξε κατι στην κατασκευή τους ; Παλικάρι επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με σένα μπορείς να μου πεις τι δισκάκια χρησιμοποίησες?
vaggospat13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Παλικάρι επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με σένα μπορείς να μου πεις τι δισκάκια χρησιμοποίησες? sony dvd+r
stonecityboys Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγω χρεισιμιποιω τα tdk 16x αλλα τις ταινιες τις γραφω σε 4χ και τα data σε 8-12χ. Κανενα προβλημα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.