Προς το περιεχόμενο

Wireless σε Fujitsu pi1536

wised

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γεια σας!

θα ήθελα να σας απασχολήσω για λίγο, για ένα θέμα που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. καθώς γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι πολίτιμος, σας ευχαριστώ όλους.

Έχω ένα pi1536 ο οποίος δεν έχει υποδοχή για pcmcia. έχει όμως το γνωστό και σπαστικό μερικές φορές express card slot 34/54...

πρόσφατα, ανακάλυψα ότι υπάρχουν κάτι καρτούλες 4 σε 1 (οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν σε 4 modes, router, ap, bridge, wan). Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποια συσκευή που να δουλεύει σε αυτό το στυλ; αναγκαστικά, φαντάζομαι θα μου προτείνετε cardbus κάρτες ή usb συσκευές. θα προτιμούσα η συσκευή να δέχεται και εξωτερική κεραία (γιατί έχω μια sma που έχει απολαβή 9,5 db)

Ευχαριστώ πολύ, Στάθης

Δημοσ.

Συνγνώμη φίλε ποιο είναι το προβλημά σου με το wifi μπορείς να το ξεκαθαρίσεις λίγο.Αν πίστευεις ότι δεν έχει wifi ο υπολογιστής σου κάνεις λάθος κάτω από το touchpad έχει ένα διακόπτη για αυτή τη δουλειά...

Δημοσ.

ela re palikare! ti les tora! eixe tetio prama kai den to ksera????

oxi re plaka kano. ntaxi ayti i kartoyla alla einai poli psofia. kserei kaneis an mporo na bro mia karta poy na kanei aytes tis lytoyrgies mazi? access point, bridge, kai routing? usb i pcmcia se cardbus mode i express 34/54? tha itan kala an pernei kai ipodoxi gia eksoteriki kereoyla giati exo mia idi..

eyxaristo..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...