gandalf_the_white Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 na rotiso kati to opoio isos saas fani telios akiro... ime neos user...kai katebasa to super karamba gia na arxiso na ftiaxno to look tou desktop mou!pos to egathisto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 mporeis na to kaneis poly efkola install apo to Synaptic Package Manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gandalf_the_white Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 den mporo...thelo na egatastiso to gmd kai den ginete...kati kano lathos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δώσε και σε βρε μερικές λεπτομέρειες!! Ποια διανομή έχεις, τι γραφικό περιβάλλον (gnome? kde? xfce?)? ποιο πρόγραμμα πακετων χρησιμοποιείς? Τι έκανες? Τι σφάλμα σου έβγαλε? Τι έκανεσ στη συνέχεια? Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gandalf_the_white Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 έχω ubuntu 7.10 με gnome και ήθελα να περάσω κάποιο gdm πχ για να παίξω με την επιφάνεια εργασίας....αλλά πολύ απλά δεν κάνει τίποτα...δεν ξέρω πως να εγκαταστήσω το gdm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Από την στιγμή που έχει gnome το gdm το έχεις ήδη εγκατέστημενο. Το gdm ειναί υπέυθυνο για να ξεκινά το γραφικό περιβάλλον σου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι το gnome. Το Super Karamba απευθύνεται κατά βάση σε συστήματα που έχουν σαν γραφικό περιβάλλον το kde(kubuntu). Για gnome θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το gDesklets που είναι κάτι αντίστοιχο (αλλά υποδεέστερο κατά την γνώμη μου) από το Super Karamba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.