adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 χρησιμοποιω αυτα τα προγραμματα εδω και 9 χρονια περιπου οταν η πρωτη εκδοση ηταν ακομα ασπρομαυρη πρεπει να εχει πολυ καλο σημα και παλι η πολικοτητα αλλαζει καθε λιγο και που και που η εικονα μετακινειται δεξια αριστερα και πρεπει να την κεντραρεις ειναι βασανο και η εικονα δεν ειναι τοσο καλη η πιο καλη λυση ειναι να βρεις εναν αποκωδικοποιητη παλιο (τον comcrypt κατα προτιμηση) και να τον πας σε εναν ηλεκτρονικο να σε φτιαξει
thodoras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 χρησιμοποιω αυτα τα προγραμματα εδω και 9 χρονια περιπου οταν η πρωτη εκδοση ηταν ακομα ασπρομαυρη πρεπει να εχει πολυ καλο σημα και παλι η πολικοτητα αλλαζει καθε λιγο και που και που η εικονα μετακινειται δεξια αριστερα και πρεπει να την κεντραρεις ειναι βασανο και η εικονα δεν ειναι τοσο καλη η πιο καλη λυση ειναι να βρεις εναν αποκωδικοποιητη παλιο (τον comcrypt κατα προτιμηση) και να τον πας σε εναν ηλεκτρονικο να σε φτιαξει Και που μπορω να βρω να αγορασω τετοιο αποκωδικοποιητη??? Καμια γνωμη???
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 http://www.xe.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=5&Keywords=filmnet κοιτα στη χρυση ευκ. θα βρεις πολλα προσεχε ομως γιατι καποια μοντελα ομως δεν τα πανε τοσο καλα με την πολικοτητα
tzotzo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 ειχα κανει τοσα ποστ και δεν μου εδιναν σημασια. Ευτυχως βρεθηκε καποιος που ειχε απο καρτα pc και ειδε την γλυκα απο πρωτο χερι.
ErrOr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Κανένα pm και μας παιδιά για το πως γίνεται να δούμε? Έχει ο φίλος μου την Pixelview PlayTV pro http://www.prolink.com.tw/style/content/CN-08-2cp2/product.asp?lang=2&customer_id=1470&name_id=36169&rid=17006 (Δεν υπάρχει πλέον,έχει την PlayTV pro2) Στην λίστα http://www.chris-tv.com/cards.html#bt8x8 λέει ότι : PixelView Play TV Pro Works with Original Driver YES Works with BTwincap WDM driver YES Works with Ivan's Uskov WDM driver Not Tested Όποιος γνωρίζει κάποιον οδηγό για το τι και πως ας pm,ευπρόσδεκτος!
nik00ss Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 παιδες εχω και γω μια pinnacle κατι.... παλια ειναι και μολις τωρα που διαβασα αυτο το ποστ ειδα οτι εχει bt 848akpf ειτσι γραφει το τσιπακι..παιζει να μπορω και γω να δω?
mak_gate13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 παιδες εχω και γω μια pinnacle κατι.... παλια ειναι και μολις τωρα που διαβασα αυτο το ποστ ειδα οτι εχει bt 848akpf ειτσι γραφει το τσιπακι..παιζει να μπορω και γω να δω? PREPI NA VRIS ENA IDIKO PROGRAMMA KAI EISIA OK..AN VEVEA EXEIS DINATI KEREA:-)
nik00ss Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 PREPI NA VRIS ENA IDIKO PROGRAMMA KAI EISIA OK..AN VEVEA EXEIS DINATI KEREA:-) ''Ειδικο'' προγραμμα? χμμμμμ .... απο κεραια καλα παω!
mak_gate13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 RE PAIDIA KAMIA TV ME TO KOLOTSIPI BT878??? KANENA LING GIA E-SHOP....
mithrid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εχω Pinnacle Pro(πιστευω μονο αυτη η εταιρεια αξιζει τα λεφτα της-πιανω καθρεφτη ολα τα καναλια σχεδον κ εφοσον εχω εξωτερικη κεραια)και με το προγραμμα CCDXP βλεπω κανα filmnet στον ελευθερο χρονο.το προτεινω ανεπυφυλακτα και για οσους δεν μπορουν να την βρουν,υπαρχουν κ αγγελιες για αποριες just pm με
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.