mak_gate13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 OLA KALA PAIDIA....AFTO POU ITHELA TO VRIKA!SAS EUXARISTO OLOUS!AN KAPOIOS EXEI NA PROSTESI KATI AS TO KANEI....
Droidlock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Αγορα την καρτα τηλεορασης που ελεγε ο Lemuria , την εχει κανεις αλλος να μας πει εαν εχει το chipset bt878 ; Επισης την αναγνωριζει ως SAA7130 Tv tuner και ενω πηγαινω να εγκαταστησω των bt878 driver απο το site της Manli μου λεει οτι δεν εχει αυτο το chipset.Το ccd32xp μου λεει οτι δεν υπαρχει καρτα τηλεορασης με τα συμβατα chipset bt8x8. Μηπως εχετε κανει λαθος και τελικα η συγκεκριμενη καρτα που εχετε πει δεν εχει αυτο το chipset και εχει το philips 7130;
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Να την πω τωρα την κακια μου? Δεν θα την πω. Η μονη σιγουρη και εγγυημενη λυση απαιτει παλιο αποκωδικοποιητη filmnet. Τωρα μετα απο 3-4 χρονια περιμενουμε να δουλεψει μια καρτα pci?
Droidlock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα δεν εχει κανεις την συγκεκριμενη καρτα τηλεορασης;
thodoras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μιας κι εγω την εχω πια αυτην την καρτα,μπορει κανεις να βοηθησει για το πως γινεται το κολπο με το supersport????
thodoras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Το προσπαθησα απιστευτα χτες το βραδυ να την κανω να δουλεψει με suporsport,αλλα τπτ!!! Το οτι εχω vista παιζει ρολο??? Παντως και το cablecrypt decoder και το dcaler δουλευουν σαν προγραμματα στα vista...
nikoskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αυτή η κάρτα που σου πρότεινε ο Lemuria έχει chip της Philips και το αναγράφει και στο site. Απορώ γιατί σου την πρότεινε. Επίσης σου είπαμε πως για Filmnet θες chip 8χ8 Conexant/BrookTree. Γιατί πήρες την Manli,μόνο εσύ ξέρεις. Filmnet πάντως,δε παίζει να δεις.
thodoras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αυτή η κάρτα που σου πρότεινε ο Lemuria έχει chip της Philips και το αναγράφει και στο site.Απορώ γιατί σου την πρότεινε. Επίσης σου είπαμε πως για Filmnet θες chip 8χ8 Conexant/BrookTree. Γιατί πήρες την Manli,μόνο εσύ ξέρεις. Filmnet πάντως,δε παίζει να δεις. Αν εννοεις εμενα λαθος κανεις...878 chipακι εχω...
mak_gate13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 PAIDIA STO SITE TOPSYSTEMS TIN EIXE TIN KARTA KAI ELEGE OTI EIXE AFTO TO CHIP CONNESANT 878..TORA POU TO VLEPO OMS TO ALLAKSAN..DEN KSERO GIATI KAI EVALAN OTI EXEI PHILIPS..AN PATE OMOS STO SITE TIS Manli THA DITE OTI EXEI TV TUNERS ME CHIPSET 848!AS PARI KAPIOS TILEFONO TIN TOP SYSTEMS(DINI TON ARITHMO STO SITE) NA ROTISI TI GINETAI ME TO THEMA KAI NA MAS PI KAI MAS....
giorgis1987 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Χωρίς να θέλω να φανώ άσχετος (πολύ) είχα τέτοια κάρτα και όπως λέτε έβλεπα αλλά χωρίς ήχο, γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ήχος και μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό? Τέλος για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι να μου προτείνεται για εγγραφή προγραμμάτων τηλεόρασης γενικά?
Droidlock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ειναι απλο , αλλαξανε τα specs της καρτας γιατι μαλλον ειχαν κανει λαθος . Δηλαδη εδειχναν την ιδια καρτα με τα specs της manli tv-006 και οχι της tv-002 που εχει τωρα.
thodoras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εχει κανεις κανενα link με οδηγο για το πως βλεπουμε supersport?? (ως αναφορα τα προγραμματα εννοω και πως τα χειριζομαστε),εχω στην κατοχη μου καρτα με 878 γι αυτο και ρωταω...Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει πμ
mak_gate13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εχει κανεις κανενα link με οδηγο για το πως βλεπουμε supersport?? (ως αναφορα τα προγραμματα εννοω και πως τα χειριζομαστε),εχω στην κατοχη μου καρτα με 878 γι αυτο και ρωταω...Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει πμ file tha se voithisoume alla pesmas prota apo pou pires tinjarta kai pote gia na tin paroume kai meis...
thodoras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 file tha se voithisoume alla pesmas prota apo pou pires tinjarta kai pote gia na tin paroume kai meis... Την καρτα την πηρα το Σαββατο απο αγγελια ενος χρηστη του insomnia.
thodoras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Κανεις πια δεν ενδιαφερεται για τσαμπα supersport...κλαπς:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.