Προς το περιεχόμενο

TV Tuner για Filmnet

mak_gate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω σε τι ειναι χρησιμο να βλεπεις μια ταινια η εναν αγωνα χωρις ηχο.μηπως θελετε να βλεπετε μονο μετα τις 1 το βραδυ ;)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

;););)

δεν μπορω να καταλαβω σε τι ειναι χρησιμο να βλεπεις μια ταινια η εναν αγωνα χωρις ηχο.μηπως θελετε να βλεπετε μονο μετα τις 1 το βραδυ ;)

file mou ego to thelo mono gia supersport...ixos den xriazetai..vazis kaito radio;);)

Δημοσ.

Παιζει ρολο και η κεραια η οχι; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να αγορασεις ενα τετοιο tv tuner και να μην εχει καθολου καλο σημα λογω εσωτερικης κεραιας;

Δημοσ.
;););)

file mou ego to thelo mono gia supersport...ixos den xriazetai..vazis kaito radio;);)

αυτο λεω και μονο για "SUPER sport", ;) ειναι το καλυτερο σπορ.

σοβαρα τωρα....προσεξε γιατι πολλες φορες εχουν παρατηρηθει ασυμβατοτητες και τρελλα κολληματα του pc με τετοιες καρτες,ασε που πρεπει νε εχει καλη-δυνατη συνθεση pc για να εχεις καλα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Ενταξη δεν χρειάζεσαι κ πάρα πολύ δυνατή σύνθεση, εγω την ειχα βάλει σε PIII με 512 ραμ κ άντεχε. Το μονο που μου την σπάει οταν βάζεις μαζι με το ραδιο ειναι οτι η εικόνα έρχεται ενα τσικ πιο αργά δηλαδή ακούς το γκολ κ τσακ μπαίνει.

Δημοσ.

Σε μενα σχεδόν ετσι ειναι, απλώς εξαρτάται κ απο τη ποιότητα του σήματος που έχεις απο τη κεραία σου.

Στο φίλο μου ηταν ακριβός ετσι. Αξίζει το κόπο αλλα πιστεύω max να δωσεις 40 ευρα παραπάνω δεν αξίζει. Εγω είχα πάρει το tvtuner 30Ε.

Δημοσ.
Σε μενα σχεδόν ετσι ειναι, απλώς εξαρτάται κ απο τη ποιότητα του σήματος που έχεις απο τη κεραία σου.

Στο φίλο μου ηταν ακριβός ετσι. Αξίζει το κόπο αλλα πιστεύω max να δωσεις 40 ευρα παραπάνω δεν αξίζει. Εγω είχα πάρει το tvtuner 30Ε.

a...diladi vlepis akoma me to sistima afto?ama einai aftes tis meres tha to kano kai go..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...